Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Jeg er begejstret over at afsløre, at jeg starter i juni, Mario så godt som jeg går på en rejse rundt i kloden! Og vi gør det med et formål: Vi fortæller historierne om mennesker over hele verden med Marios portrætfotograferingsjob på fem år.

Vi koster et år på vejen – bare os, vores kameraer, vores computere såvel som verden.

Er dette vanvittigt?

Ved du, da jeg planlægger en årelang tur med nogen, jeg kun har dateret i seks måneder?

Nogle ville tro det. Men tro mig, når jeg siger, at denne rejse sandsynligvis en af ​​de mere fornuftige såvel som “normale” dele af vores forhold. (Og vi planlagde det mindre end en dag ind i vores forhold.) Vi kommer strålende sammen såvel som på nøjagtigt samme tidspunkt, vores forbindelse er smukt ukonventionel.

Da jeg meget først tilfredse Mario, tilbragte jeg tre dage med at løbe væk fra ham, da jeg var bange – med det samme forstod jeg, at han ville ændre mit liv, så godt som jeg var bange for, hvad det ville medføre. Så stoppede jeg med at køre længe tilstrækkelig til at have en samtale med ham, såvel som efter at vi mødtes i London, opdagede jeg, at han er mere, end jeg nogensinde har drømt om at håbe på. Jeg troede faktisk, at folk som Mario ikke eksisterede. Hvor forkert jeg var.

Og siden vi har været sammen, har vi allerede rejst til Stockholm, Glasgow, Paris, Edinburgh og Berlin. Når denne udgivelse går live, er vi på vores metode til USA – vores sjette land sammen, hvis du tæller Portugal, hvor vi mødtes.

(Jeg var så ængstelig, da han tog dette foto, at jeg troede, at jeg kunne gå ud. Senere fortalte han mig, at han var lige så nervøs.)

Nogen, da han fortalte mig verdensturné

Mario kører et websted, der hedder nogen, når han fortalte mig. Hver dag i næsten seks år har han sat en ny sort såvel som hvidt billede af en person, der har en indikation med et tilbud, som nogen, når de fortalte dem – noget, som de altid har husket.

Nogle gange er de sjove.

Nogle gange er de triste.

Men de er altid meningsfulde.

Jeg telefonopkald Mario keeper af vores hemmeligheder. Folk åbner lige så meget som ham på få sekunder såvel som ofte fortæller ham ting, de aldrig har fortalt nogen anden før.

I årevis har Mario drømt om at tage billeder til nogen, når jeg fortalte mig rundt om i verden. Som journalist ved BBC har han valget af at tage en årelang karrierepause, såvel som hans opgave vil vente på ham, når han vender tilbage.

Dette ville altid være Marios drømmeprojekt såvel som den sandhed, som vi tilfredse, da vi gjorde, var utroligt heldig timing. Det er omdannet til en fælles oplevelse mellem os. Jeg kan godt lide en udfordring, såvel som jeg er begejstret over at hjælpe ham med at få 1.000 nye fotos fra hele verden.

Vi kræver din hjælp

Denne rejse er et partnerskab mellem Mario såvel som hans SOTM -fans. Gennem meget af turen bliver vi hos SOTM -læsere, der tilfredsstiller deres venner såvel som familier, samt får så mange mennesker inkluderet i jobbet som muligt.

For at gøre dette arbejde kræver vi din hjælp.

Vil du bo i nogen form for de destinationer, vi besøger? Kunne vi fotografere dig for nogen, når vi fortalte mig? Kunne du medbringe dine venner? Kan du vise os, hvad der gør din hjemby speciel?
Har du en gruppe, vi måske fotograferer? Mario går konstant til gruppearrangementer lige her i London for at tage billeder, da det er effektivt at få et antal mennesker på én gang. Har du en gruppe venner, vi måske tilfredsstiller i en bar? Kunne vi gå til en tilfredsstillende af en organisation, du er en del af? Kunne vi måske gå til dit kontor?
Kunne du komme til vores møder? Vi holder afslappede møder i en række byer, forfremmet med Couchsurfing såvel som regionale grupper. Vi tager folks SOTM -fotos i et fremtrædende såvel som fotogent sted i din by, får alles historier samt går til en bar eller café bagefter.
Arbejder du i medier? Vi leder efter SOTM -turnéen for at få beskyttelse i de destinationer, vi besøger såvel som ud over. Kunne du fungere os?

Hvis du tænker på nogen form for dette, er du velkommen til at komme i kontakt med mig eller komme i kontakt med Mario.

For at holde opdateret: Følg nogen, når du fortalte mig og eventyrlystne Kate på Facebook, overholde Mario såvel som mig på Twitter, samt indikation af mit nyhedsbrev.

Så hvor skal vi hen?

Her kommer de store ting! Vi rammer i alt omkring 20-25 lande. Ognullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *