Uncategorized

7 ting, du skal overveje, når du planlægger din rejse til Indien i år

Indien er et land, der er råt, alsidigt og utroligt. Det er en blanding af alt hvad du gerne vil se i et land – rig historie, bevaret kultur og tradition, fantastisk arkitektur og betagende landskaber. Vi har været der og ærligt talt, jeg tror, at byen kunne være kaotisk (som enhver anden by), men det fantastiske ting ved Indien er, at vi midt i kaoset fandt sindsro.

Jeg ved, at du har læst skøre ting om dette land som døde kroppe kan findes på gader, døde kroppe, Og taxaer fører dig til mørke gyder. Jeg tror, at nogle ting, vi ser på Internettet, er lidt overdrevne, men dette kan virkelig ske, hvis du er uheldig. Jeg er ikke her for at prøve at skræmme dig eller noget, fordi jeg har været i Indien, og jeg elsker det! Vi har haft en meget god tid der, og jeg oplevede ikke nogen aften.

Hvad jeg er her for er at fortælle dig, at der er flere ting, du skal overveje, når du planlægger din rejse til Indien – nogle af sikkerhedsmæssige årsager, selvfølgelig?

Indholdsfortegnelse

1) Hvilket hotel skal du få?
2) At få eller ikke få en udflugtspakke?
3) Transport
4) Dine rejsekammerater
5) Dit tøj
6) Vejr
7) Sprog

1) Hvilket hotel skal du få?

Er du en solo -rejsende? En familie med børn? Eller et par? Book et hotel, der er velegnet til dig og/eller de mennesker, du rejser med. At vælge et godt hotel er meget vigtigt for din rejse til Indien. Ja, du finder en masse billige vandrerhjem, men din primære bekymring skal være placeringen og sikkerheden i det omkringliggende område. Du ville ikke rigtig gerne vende tilbage til dit hotel, der passerer gennem en mørk og uhyggelig gyde, ikke?

Medbring altid en hængelås med dig. Vandrerhjem har typisk skabe, som du kan bruge til at opbevare dine værdigenstande (især dit pas), så længe du har din egen lås. Medbring en med en talekode, så du redder dig selv angsten ved at prøve at finde din afgørende eller risikoen for at miste den.

Bare rolig, hoteller i Indien er temmelig lave omkostninger, og der er masser af muligheder at vælge imellem, så jeg foreslår, at du tager tid til at læse alle de verificerede anmeldelser fra tidligere kunder.

Kontroller denne liste over bedste hostels af backpacker i Indien.

2) At få eller ikke få en udflugtspakke?

Ja, vi elsker alle at udforske et land efter vores egen rejseplan og vores egen tidsplan, men at få en udflugtspakke i Indien er alvorligt en ting, du skal overveje .. ikke kun vil det redde dig fra besværet med at få offentlig transport, du ‘ Jeg møder også nye venner og for ikke at nævne komforten ved bare at skulle sidde i bilen på fuld eksplosion A/C uden at tænke på, hvad du skal gøre næste. Det er bedst for både solo -rejsende og store grupper.

Jeg kan varmt anbefale Indien -udflugtspakker fra Indien -ture – en ekspert i branchen, der allerede har leveret høj kvalitet og enestående service i 65 år. De har flersproget personale, der kan hjælpe dig, det være sig engelsk, fransk, tysk, russisk, portugisisk, spansk, italiensk, kinesisk og japansk. Det, jeg elsker meget om dem, er deres støtte til etisk og bæredygtig turisme. De tager dig ikke kun til steder, de lader dig opleve det.

3) Transport

Så lad os sige, at du ikke bookede en udflugtspakke, og at du skal tage offentlig transport hele tiden. Bare rolig, fordi der er busser, sporvogne, tog, rickshaw og taxaer rundt. Hvis du tager toget, er du en kvindelig rejsende, og hvis du har penge, tilrådes det, at du køber billetterne under udvikling og tager den høje klasse.

Indien Train
Der er også kun kvinder til offentlig transport for Rickshaw (de er lyserøde sammenlignet med almindelige, der er gule) og busser, men jeg hørte, at de er virkelig svære at finde, så du for solo kvindelige rejsende, kan du måske overveje #2.

4) Dine rejsekammerater

Prøv at overveje, om du virkelig vil gå solo på denne rejse. Eller måske er det bedre, hvis du kan finde nogen, der ville elske at tage på en tur med dig? Rejse solo i Indien kunne være vanskeligt, især for kvinder. Sikker på, at du kan gå på egen hånd, men jeg opfordrer dig ikke til at gå solo her. Nå, hvis du allerede er truffet en beslutning, skal du bo på et hostel på backpackere, og du får måske bare et godt firma, der gør den samme rute som dig. Jeg lover, at du vil føle dig mere sikker, bedre og meget mere komfortabel, når du har nogle venner rundt.

5) Dit tøj

Indien er ikke meget standard og konservativ, som du tror, det er. Bare så du ved, der er H&M, Forever 21 og Zara i Indien, så jeg er temmelig sikker på, at du alle er klar over, hvilket tøj de sælger (og folk køber selvfølgelig). Sikker på, at du kan bære dine tynde jeans, men sørg for i det mindste at prøve at dække din bum. Du kan også bruge dine boho -bukser og maxi nederdele/kjoler. Du kan også bære solbrunK toppe, der viser skuldrene, dem med åben ryg og endda afgrøde toppe! Du kan også vise en vis spaltning, men tinget er, at vise meget mere hud indikerer at tiltrække meget mere opmærksomhed og afhænger af mig, du vil ikke have disse mennesker øjne på dig.

Her er det, du skal altid have dit tørklæde med dig – nogle templer kræver, at kvinder dækker deres hoveder. Det er et meget godt værktøj til at sikre dig selv fra solen og også et værktøj til at sikre dig selv, hvis du får en masse uønsket opmærksomhed.

Lokal sikkimesisk kjole i det nordøstlige Indien
For fyre skal du heldige dig, fordi du bare kan bære khaki-shorts/bukser og t-shirts. Grundlæggende skal du bære alt, hvad du kan lide, som er anstændigt. Bare foretag en research, før du går til templer, fordi nogle templer kræver, at selv mænd dækker deres hoveder med et tørklæde, så medbring altid et med dig.

6) Vejr

En anden ting at overveje er vejret, især når du pakker til tøj. Se bort fra alt, hvad jeg sagde på nr. 5, når du kommer om vinteren (december-februar) og medbring dit vintertøj (Duh haha). Sommeren er fra marts til maj, og temperaturen kan stige op til 50 grader Celsius. Monsoon er det værste tidspunkt at tjekke ud, og det falder normalt fra juni-oktober.

Temperaturen afhænger af, hvilket sted i Indien du går (nogle kan være koldere/varmere end den anden), så tjek vores BFF Google for reference: P

7) Sprog

Nogle indianere taler ikke engelsk, og der er mindst 22 planlagte sprog som angivet i deres forfatning, så det ville være temmelig svært for dig at kommunikere, især når du går til fjerntliggende steder. Hvis du opholder dig i byer, overlever du med bare engelsk. Men hvis du går til de nordlige og vestlige regioner, foreslår jeg, at du studerer nogle hindi -sætninger. Hvis du taler Hindi, vil de blive venlige med dig, og du kan også få mere overkommelige priser! ?

For øvrig er det ikke nok, at du husker disse hindi -sætninger. Det er meget vigtigt, at du får tonen rigtigt. Hindi ligner slags kinesisk, at hvis du ikke får tonen rigtigt, så ville det ikke give nogen mening, især når du taler med folk fra nord og vest.

Det er hele min idé for nu! Glædelige og sikre rejser! ♡

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *