Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Til min anden portugisiske destination gik jeg direkte til Porto, den største by i Northern Portugal. Jeg vidste ikke for meget om det – det var en mindre by, tilsyneladende meget flot og forfædres hjem i havn.

Det, der chokerede mig, var, at Porto ikke kun var smuk, men forbløffende.

Ribeira-kvarteret i Porto, Riverfront-området, er sindelig attraktivt. De stærkt malede huse, de snoede, drejende gader og de fantastiske broer-som denne, Dom Luis-tilføjer op til en ganske flot pakke.

Ribeira er måske kun for turister, da jeg blev fortalt igen og igen af de lokale – men det er svært at ikke blive fejet væk af, hvor smukt det er.

Alle de guider, jeg læste, var hårdt mod at sidde på nogen af caféerne på flodens side og sagde, at de var prisudvikling og kun for uvidende turister.

Men virkelig tror jeg ikke, at meget skade blev forårsaget, at jeg havde en kaffe (det kostede kun en euro!) Og nyder eftermiddagssolskin.

Ikke et dårligt sted at være væk en eftermiddag, synes du ikke?

Ligesom Lissabon er Porto en meget kuperet by, og du går næsten altid op eller ned ad en stejl bakke. På dette tidspunkt er jeg chokeret over, at portugisiske mennesker ikke har lår som rugbyspillere!

I modsætning til Lissabon bliver gaderne dog lejlighedsvis til trapper – og du ved aldrig, hvilken gade der faktisk er en rigtig gade!

Jeg tvivler på, at jeg snart kører i Porto!

Og selvfølgelig kan du ikke gå til Porto uden at lave en smule portsmagning.

På Gaia -siden af floden er der port “huler”, hvor du kan gøre smag. Disse varierer fra smarte guidede ture til afslappet smagning. Jeg valgte noget i midten – et udvalg af fire porte og en chat med taverneejere.

Venstre til højre havde jeg White Port, Lagrima Port, Ruby Port og en havn i alderen ti år. Fine, alderen porte er alt for søde for mig, men jeg elskede den hvide havn og Ruby Port!

Downtown Porto, jeg er lidt ked af at sige, er ikke næsten lige så smuk som floden – men det har lidt karakter og en masse seje butikker. Jeg var ødelagt af, at Lello -boghandlen, en af verdens mange smukke boghandlere, var lukket i hele tiden, jeg var der.

Jeg fik dog se en Vida Portuguesa, som var en anden butik, der blev sat i en cool bygning.

En Vida Portuguesa sælger et tilfældigt sortiment af gaver – i stueetagen finder du bomuldspunger, håndmalede spejle og skøre køkkenredskaber.

Men ovenpå er det som at træde ind i en skumringszone, hvor retro -stilarter dominerer.

Der var et enestående sortiment af vintage godbidder, klædt ud til moderne tid: sardinepate i farverige dåser, udsmykkede mærket krukker af honning, papirindpakket sæber. Hvis du har brug for at købe nogen en gave i Porto, er det her, du skal gå.

Senere var jeg i et grusomt udseende kvarter, så langt fra Ribeira, som jeg kunne få, og jeg snuble over et tehus. Det viser sig, at de havde hundreder af te, friske scones og marmelade, og en fredelig havehave i ryggen!

Jeg havde et rigtig godt besøg i Porto. På samme tid tror jeg, at to hele dage i Porto er hele den tid, du har brug for. Prøv at tilbringe dagen med det bedste vejr på Ribeira, så du kan få gode billeder. Mine billeder fra Porto er det, jeg værdsætter mest.

Så hvis du er i regionen eller søger efter en tilfældig europæisk weekendtur (der er budgetflyvninger overalt), ville jeg være glad for at anbefale dig Porto. Jeg beder bare om, at du besøger boghandlen på mine vegne!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *