Uncategorized

Spørg Kate: Præcis hvordan planlægger jeg en budgetvenlig skiferie?

Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Lige i tide til vinteren har vi en bekymring for nøjagtigt, hvordan man gør ski -ferier på billigt!

Hej Kate!

Jeg ønskede at spørge, om du har nogen form for rådgivning om budgetvenlige ski-ferier til twentysomethings. Skiløb er det modsatte af en krone-vis rejseaktivitet såvel som jeg spekulerede på, om du har været i stand til at gøre nogen form for skiløb under dine rejser i budgettet?

Tak!

Ski-ferier kan bestemt blive dyre, især når du er i tyverne såvel som at bo på en indgangsniveau. Men med et par tip kan du bringe udgifterne til en skisferie markant ned. Her er hvad jeg foreslår, at du gør:

Vælg en utraditionel type logi. Indlogning er ofte de største omkostninger ved en tur – såvel som det ligeledes hvor du kan spare mest penge.

Har du nogensinde troet på husudveksling? Hvad med at sidde hjemme? I begge tilfælde kan du bo gratis. Tjek House Exchange samt betroede huse til at starte. Husk, at de allerbedste chancer har en tendens til at gå ekstremt hurtigt.

For mere utraditionel logi skal du inspicere Airbnb, Roomorama eller Wimdu. Du kan leje et rum eller et helt hjem eller lejlighed. Det eneste fineste element i at få et sted med et køkkenområde er, at du kan lave mad til dine egne måltider – hvilket sparer dig endnu mere!

Vælg en overkommelig alternativ til en fremtrædende destination. Meget ofte kan du opdage meget billigere skisportssteder inden for to timers kørsel af de mest fremtrædende destinationer.

I stedet for Whistler, hvorfor ikke prøve Squamish? I stedet for Park City, kan du prøve Ogden i stedet. I Europa skal du vælge et land, hvor dine penge går videre såvel som at undgå Schweiz såvel som Frankrig til fordel for Slovakiet eller Polen.

Undlad ikke at huske, at du er i tyverne – du behøver ikke online det online som en berømthed. Du kan gå til Aspen, når du har lavet din allerførste million.

Gå i skuldersæsonen. Snowboarding i april er muligvis ikke det, du havde i tankerne, men begyndelsen eller slutningen af sæsonen vil være, når du kan opdage de laveste priser overalt. Det vil også være langt mindre overbelastet på skråningerne!

Foretag din forskningsundersøgelse her. Nogle destinationer har meget længere sæsoner end andre. (Det er ikke billigt, men du kan virkelig stå på ski i juli i Innsbruck!)

Brug flyselskab miles til at flyve gratis eller billigt. I det forløbne år har jeg endt med at være meget mere bevidst om flyselskabets miles såvel som denne side af rejsen er både interessant såvel som vanedannende! Hvis du flyver indenlandske i USA eller Canada eller inden for Europa, kan en enkelt tilmelding af kredithistorikken betale for en tur-retur flyvning. Tjek The Points Guy såvel som rejsekartelet.

Med bit -justeringer som denne kan du bringe udgifterne til en skisferie dramatisk ned. Hvad angår mig, forstår du, at jeg er en Winterphobe – så godt som jeg sandsynligvis ville være mere tilbøjelig til at tilbringe en skisferie som denne:

Du vil opdage mig under rensdyrpeltene. Masser af rensdyrpelt.

Har du et rejsespørgsmål? E -mail dine rejseproblemer til Kate [at] Adventuroskate [dot com] med emnet “Spørg Kate” såvel som din kan være vist på webstedet!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *