I årevis har Kach såvel som jeg rejst sammen. Mens jeg har ønsket enhver bit af vores rejse, må jeg sige, at en smule tid fra hinanden er sund i enhver form for forhold. Du kan bruge tiden til at gøre de ting, du ikke kan gøre, når du er sammen med din partner, som ligeledes er egnet til personlig udvikling. Så det var hvad jeg præcist gjorde! Jeg tog min første ‘Mancation’ nogensinde i marts 2016! For dem, der ikke kender, er mancation simpelthen, Guy + Holiday, hvor vores charmerende kvinder midlertidigt er ude af billedet. Du kan tjekke meget mere om mancationskoncepter her.

Et ben på min rejse omfattede et ophold på ekstravagante hoteller i Torrey Pines i San Diego, Californien. Det var en bemærkelsesværdig oplevelse, såvel som som sædvanligt glædede jeg mig over mit ophold med masser af badekåber iført!

Det var lidt siden siden, så jeg følte, at det var tid til at oprette endnu en mancation. I betragtning af at vi for nylig var blevet gift såvel som den allerbedste fyr (jeg havde flere), der holdt talen til at få alle til at grine uden at ødelægge mit liv, tog jeg en beslutning om at invitere ham på en uges lang Middelhavskrydstogt på Costa Diadema!

To aber rejser – Costa Diadema

Indholdsfortegnelse

Vores Costa Diadema Cruise Mancation Storycosta krydstogter
Costa Diadema
Vores 6-dages rejseplan med Costa Diadema
1. 7 restauranter, hvor du såvel som børnene kan spise som mænd!
2. Country Rock Club for at komme ind i den amerikanske ånd (i Europa)
3. 11 barer at vælge imellem
4. Samsara Health Club for at hjælpe dig med at sparke tilbage efter en aften med at drikke i den tyske ølbar
5. Svømmebassiner
6. Et fitnesscenter såvel som et joggespor – hold dig i form på din mancation
7. Star Laser – Go Nuts Boys!
8. Grand Prix Simulator
9. Besøg Colosseum i Rom
10. Barcelonas fantastiske design af Antoni Gaudi
Hvad tror du, har du nogensinde været på en mancation såvel som ville du tage en på et krydstogt ?! Er du på Pinterest? Pin disse!

Vores Costa Diadema Cruise Mancation Story

Og så fortsætter vores Mancation Journey, såvel som vi sluttede os til Costa Diadema Cruise. Oprindeligt blev dette charmerende krydstogt indikeret for at være en del af vores bryllupsrejse, men som du måske har kendt, var Kachs Schengen Visa meget kortere end planlagt. Sagen er, at hele turen allerede var fuldstændigt organiseret, så vi tog bare en beslutning om, at vi stadig ville gå videre, men denne gang med min fineste mand! Jeg tror, ​​at Flower Crown passer til ham, synes du ikke? Ikke en dårlig erstatning for Kach, ikke?!

Costa krydstogter

Lad mig give dig en hurtig introduktion af Costa Cruises. Costa Cruises er en af ​​de mest veletablerede krydstogtsvirksomheder derude. Som virksomheden udtrykker det, er dette den allerbedste metode til at rejse i komfort såvel som stil. Afhængigt af det bundt, du foretrækker, kan en rejse med Costa Cruises tage dig til de mest utrolige rejsedestinationer i det vestlige såvel som østlige Middelhav, norske fjorde, baltiske, vestlige såvel som østlige Caribien, rødt såvel som arabisk hav, Atlanterhav , Stillehavet såvel som Det Indiske Ocean. I vores tilfælde var vi privilegerede at hoppe om bord på Costa Diadema for at sparke tilbage såvel som kulturel Middelhavsrejse.

To aber rejser – Costa Diadema

Costa Diadema

Dette store skib er bare fantastisk. Det er et af de nyeste skibe i deres flåde og blev officielt døbt i 2016. Det har en samlet på 1.862 hytter, hvoraf nogle få har deres balkon, så du kan nyde udsigterne under krydstogtet. Vores havde en, så godt som det var det værd at have noget personligt udendørs rum! Du har også en lang række spisemuligheder. Der er endda fantastiske barer, hvis du vil afslutte din nat med gode venner over et par øl. Der er også masser af aktiviteter, du kan gøre, mens du er ombord. Du kan gå på en sundhedsklubdag eller spille interaktive spil med dine venner. Når med dine person venner, er det lidt som om du aldrig er vokset op så godt som spil vil have nøjagtigt den samme gamle appel, ikke? Kedsomhed er ude af spørgsmålet. Uanset om du stadig er på havet eller allerede på din destination, har du ikke et kedeligt øjeblik.

To aber rejser – Costa Diadema

Vores 6-dages rejseplan med Costa Diadema

Vi startede fra Civitavecchia, Rom, hvor vi blev hilst velkommen med nogle frugter såvel som champagne i vores værelse. Vi gjorde, hvad der skulle gøres – drak champagne -idealet væk! De næste havne var i Savona, Marseille, Barcelona, ​​Palma de Mallorca såvel som endelig tilbage til Civitavecchia. Jeg mistede antallet af dagene under krydstogtet. Jeg antager, at du kunne sige, at vi glædede os meget over det.

Det er godt værd at diskutere, at selvom vi sluttede os til krydstogtet i Rom, kan gæsterne gå ombord såvel som at forlade krydstogtet hvor som helst, de kan lide på vej, hvilket gør det meget mere alsidigt end en masse andre krydstogter.

To aber rejser – Costa Diadema
Det meget vigtige spørgsmål er, ville jeg foreslå et krydstogt på Costa Diadema som et fremragende koncept til din næste ‘manscation’? Selvfølgelig janull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *