Uncategorized

Sådan kommer du til Masasa Beach, Batangas

2019 • 3 • 14

I løbet af de sidste par år er Masasa Beach fremkommet som en foretrukken gemmested blandt Manila -mængden. Det, der blev brugt til at være et bedst bevaret trick, endte med at være en gå-til-weekend-destination, især for campister.

Selvom det er temmelig fjernt, er Masasa Beach temmelig tilgængelig, selvom du tager offentlig transport. Hvis du er brugt til at skifte transportformer flere gange på en rejse, ville du sandsynligvis ikke have noget imod at koste 3 timer på bussen, endnu en time i Jeepney samt 45 minutter på en rejsende båd.

1. Trip bussen til Batangas City Grand Terminal.

Du vil opdage busser, der går til den store terminal ved terminalerne i LRT-Buendia samt Taft i Pasay, samt Cubao såvel som Edsa-Kamias i Quezon City.

Hvis du vil have en kortere rejsetid (og jeg forstår, at du gør), skal du rejse bussen med indikationen Calabarzon. Denne bus vil omgå byerne Tanauan såvel som Lipa, hvilket betyder ingen trafik.

Når vi taler om trafik, skal du forlade tidligt. Efterlad om muligt om muligt at forhindre den forfærdelige Manila -trafik.

Far: P185 fra LRT-Buendia (højere hvis fra Cubao, lavere hvis fra Alabang).

Rejsetid: 2-3 timer, afhængigt af dit oprindelsespunkt.

2. Tag en jeepney til Anilao på den store terminal.

Jeepney -området findes en kort gåtur fra hvor busserne falder af passagererne. Bare lav din metode til fods mod det område, hvor de små kantiner såvel som butikker er placeret. Jeepney -køerne står bag disse butikker. Hvis du ikke kan opdage det, skal du bare spørge nogen, hvor jeepneys til Mabini/Anilao er parkeret.

Rejsetid: 40 minutter – 1 time.

Far: P40.

3. Gå af ved Anilao -porten eller Talaga -porten.

Anilao Port (alias Mabini Multi-Purpose Port) bruges fra begyndelsen af ​​Amihan-sæsonen, engang i december, indtil slutningen af ​​den filippinske sommer, engang i juni. Når Habagat -sæsonen sparker ind, flytter de den til Talaga Port i Brgy. Talaga. Der er ingen fast dato, da det afhænger af bølgernes betingelser såvel som strømme. Dog kan du ringe til Mabini Tourism Office for at være sikker: (043) 410 0607.

Gulugod Baboy-stop er anderledes, så slip ikke af, når Jeepney stopper ved siden af ​​et hjørne langs metoden såvel som andre turist-udseende passagerer i lys. De går sandsynligvis til Gulugod Baboy, som ikke er dit stop. Jeg har gjort denne sti mange gange såvel som en hel del mennesker begår denne fejltagelse. Gå af, når du er i havnen.

Der er et turistkontor på den anden side af havnen, så hvis du kræver hjælp, kan du besøge.

4. Tag den offentlige båd til Tingloy Port eller Masasa Beach.

Du har to muligheder:

Valgmulighed 1: Fang båden til Tingloy Port. Far: P80. Rejsetid: 45 minutter – 1 time. Ved havnen skal du rejse en trehjuling til din homestay eller til begyndelsen af ​​vandrestien til Masasa Beach (P80 pr. Tur eller P20 pr. Person).

Valgmulighed 2: Fang båden, der går direkte til Masasa Beach. Der er offentlige både, der går direkte til Masasa Beach, men de er færre såvel som deres plan er endnu mere uforudsigelig. Far: P100.

Tingloy bådplan

Nedenfor er rutinen for både, der går til Tingloy Port fra Anilao Port eller Talaga Port.

Anilao / Talaga Port til Tingloy Port
10:30
12:00
14:30
16:00
17:00

Tingloy Port til Anilao / Talaga Port
6:00
07:00
08:00
09:00
14:30

Baseret på erfaring følges dog ikke altid rutinerne. Båden forlader normalt kun, så snart der er 80 passagerer ombord, så i løbet af sæsonen såvel som hverdage skal du forberede dig på at vente længere.

Bemærk, at den sidste tur fra Tingloy til fastlandet er kl. 14:30. Dette betyder, at hvis du er på en dagstur, kræver du at fange den sidste båd, eller du vil sidde fast på øen eller kræves for at chartrere en personlig båd, som er WAAAAY dyrere.

Hvis du besøger en weekend, kan du blive overvældet af mængden. Besøgende har en tendens til at forblive såvel som lejr på den primære strand. Masasa Beach er dog lang. Du kan opdage mere støjsvage områder i de længere hjørner i området.

Find resorts i nærheden af ​​Masasa Beach!

Hvis du ikke camping så godt, som du ikke gør Homestay, kan du bo på et af de mange resorts i Anilao såvel som bare se Masasa Beach på en dagstur. Gennemse for en udvej nedenfor.

2⃣0⃣1⃣9⃣ • 3⃣ • 1⃣4⃣ – Sidste opdatering
2⃣0⃣1⃣7⃣ • 3⃣ • 9⃣ – Meget første op

Flere tip til YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Bulalo: Signatursuppe af Batangas, Filippinerne

Taal Basilica, Batangas: Asiens største katolske kirke

Anilao, Batangas: Over overfladen af ​​en undervands Eden

Top 15 Batangas Beach Resorts + Nye typiske tip

Masasa Beach på et budget: Rejseguide & rute

SEPOC Island, Batangas: Budgetplan Rejseguide & rejseplan

7 placeringer for at se i nærheden af ​​Manila under P1000

5 Batangas -strande i 1 weekendeventyr

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *