Søger efter inspiration til en weekend i Karlsruhe? Læs vores forslag nedenfor om de ting, der skal gøres i Karlsruhe, Tyskland plus en prøve weekendrejse, hvor man kan bo, hvordan man kommer rundt og de bedste restauranter at prøve!

Jonas Stolle
Karlsruhe er en af ​​byerne i det sydvestlige, Tyskland. Det er kendt for sit Karlsruhe-palads, der blev bygget i 1715. Men selvfølgelig er Karlsruhe Palace ikke den eneste attraktion, det har for os rejsende! Der er mange steder, som denne spektakulære by har at tilbyde. For at du kan finde ud af, hvad der er disse steder, skal du fortsætte med at læse og se, hvilken attraktion der passer til din smag.

Bruno Kelzer
Andre artikler, du kan læse:

15 bedste ting at gøre i Karlsruhe, Tyskland

Top 7 ting at gøre i Berlin, Tyskland for par

5 byer at tjekke for sightseeing & andre ting at gøre i Tyskland

7 fantastiske ting at gøre i Bamberg, Tyskland

Komplet liste over anbefalede bedste billige hoteller i Berlin, Tyskland

Indholdsfortegnelse

3 dages weekendtur guide til Karlsruhe, Tyskland Day 1 – Weekendguide til Karlsruhe
Dag 2 – Weekendguide til Karlsruhe
Dag 3 – Weekendguide til Karlsruhe

Hvor skal man bo i Karlsruhe, Tysklandwhere for at bo i Karlsruhe, Tyskland, hvis du er en backpacker
Hvor skal man bo i Karlsruhe, Tyskland, hvis du er på et budget
Hvor skal man bo i Karlsruhe, Tyskland, hvis du vil have luksus

Liste over restauranter, som du kan prøve, mens du er i Karlsruhe, Tyskland
Sådan rejser du til Karlsruhe, Tyskland fra Storbritannien

3 dages weekendtur guide til Karlsruhe, Tyskland

Dag 1 – Weekendguide til Karlsruhe

Foto af Daniel Grothe CC med 2.0
Karlsruhe Palace-En tur til Karlsruhe vil ikke være komplet, hvis du ikke vil bruge tid på en af ​​dens velkendte attraktioner, Karlsruhe Palace. Se den fantastiske arkitektur i paladset, og gå gennem dens store have.

Karlsruhe botaniske haver – Gå aldrig glip af chancen for at se denne fredfyldte have. Se træer som banantræer, palmer og en masse fantastiske drivhuse. Selv hvis du ikke er interesseret i planter, burde dette sted være en del af din spandliste.

Dag 2 – Weekendguide til Karlsruhe

Foto af Mirko Warta CC BY-NC 2.0
Turmberg – Din anden dag burde være en dag fuld af sjov. Tjek Turmberg, en bakke, der giver dig chancen for at se byen Karlsruhe. Du kan køre med en bil eller et bjergtog for at komme til toppen. En sjov og spændende tur venter på dig.

ZKM | Center for kunst og medier – et paradis for kunst- og medieelskere! Dette moderne museum er en af ​​de mest populære attraktioner i Karlsruhe. Det er en samling af udstillinger, der inkluderer kunst og geografi.

Dag 3 – Weekendguide til Karlsruhe

Pfarrkirche St. Stephan (St. Stephen Church) – På din sidste dag anbefales det at se St. Stephen -kirken. Bliv bedøvet med sin forskellige arkitektur og smukke statuer inde. Bestemt skal en placere at besøge!

Hvor skal man bo i Karlsruhe, Tyskland

(Priserne kan ændres afhængigt af de datoer, du foretrækker. Tjek det officielle websted for at kontrollere meget mere indkvartering og pris)

Hvor skal man bo i Karlsruhe, Tyskland, hvis du er en backpacker

Gastehaus KaiserPassage

En 5-minutters gåtur fra Karlsruhe Palace og Botanical Gardens, dette pensionat giver helt gratis wifi og et delt køkken. Sporvogne og S-Bahn-tog ligger kun 2 minutters gang væk. Et skrivebord og fladskærms-tv med kabel-tv-kanaler tilbydes i hvert værelse på Gästehaus Kaiserpassage. Værelserne er alle ikke-ryger, inkluderer en fan, og nogle har en privat balkon eller terrasse. Delt badeværelser findes i gangen. Gæster kan tilberede måltider i Gästehaus’s fuldt udstyrede køkken og kan slappe af på gårdspladsen.

Pris: starter ved $ 24 per nat for enkeltseng i sovesal, inklusive skatter og gebyrer, og det er ikke-refunderbart.

Bbkarlsruhe.de (Bed & Breakfast Karlsruhe)

Centralt beliggende i Karlsruhe giver denne bolig rummelige værelser helt gratis WiFi. Alle værelser ved Bed & Breakfast Karlsruhe er individuelt dekoreret med trægulve og dristige farveskemaer. Hver har adgang til en delt toilettet med et brusebad. Gæster kan tilberede måltider i det delte køkken på Bed & Breakfast Karlsruhe. Restauranter, butikker og bagerier kan alle findes inden for 200 m. Karlsruhe’s Center ligger 2 km fra ejendommen. På søndage tilbydes guidede ture i byen og det omkringliggende område.

Pris: Starter ved $ 33 pr. Nat til sengen i 4-senger blandet sovesal, inklusive skatter og gebyrer, helt gratis morgenmad, og det kan delvis refunderes.

Area24 | 7 EuropaPlatz

Beliggende i Karlsruhe og inden for 1,4 km fra Karlsruhe Convention Center, har Area24 | 7 EuropaPlatz en delt lounge, ikke-ryger værelser og helt gratis WiFi. Indkvarteringen har et delt køkken, en pengeautomat og bagageopbevaring til gæster. Den nærmeste lufthavn er Baden Airpark, 46 km fra Area24 | 7 EuropaPlatz, og hjemmet leverer en betalt lufthavnstransport.

Pris: starter ved $ 40 pr. Nat for en enkelt kapselfrontindgangnullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *