Uncategorized

5 Helt gratis eller billige ting at gøre i Hualien

Jeg skulle indrømme. Den eneste grund til, at jeg var i Hualien, var marmorparadiset mod nord: Taroko Gorge. Hualien, der var porten til denne fantastiske nationalpark, var det eneste, jeg vidste om byen før denne rejse. Men Hualien var sådan en fornøjelig overraskelse. Og det ser ud til, at jeg ikke er den eneste, der er betaget af det. Talrige betragter Hualien en af ​​de mest dejlige byer i hele Taiwan.

Sandwicket af Stillehavet og den centrale bjergkæde har Hualien vidunderlige landskaber. Dens naturlige charme er ubestridelig. Meget af min tid i denne dejlige by blev brugt bare på at feste mine øjne på enestående natur, mens jeg spadserede – Hualien er sådan en gåbar by – og bare at tage så meget frisk luft, som jeg kunne. På trods af sin bystatus er den stille, ikke skræmmende. Quirky dessertbutikker og caféer booker sine blokke. Små spisesteder flankerer dens forblæste gader. Den bedste del: omkostninger. Hualiens lave leveomkostninger gør det til et af de steder, jeg seriøst ville overveje at flytte til for godt.

Hvis du nogensinde befinder dig i denne fantastiske by, er her nogle ting, du kan glæde dig over gratis.

Hvad er dækket i denne vejledning?

Fyrretræ
Nanbin Park
Martyrs helligdom
Stone Art Avenue
Natmarkeder
Flere forslag på YouTube ⬇ Relaterede indlæg:

Fyrretræ

Bliv kultiveret i Lunning Garden!

Den lidste have ligger på toppen af ​​byens højeste punkt, hvilket tillader en fantastisk udsigt over Hualiens kyst. At være her er som at være ude af byen. Det fremmer en meget anden atmosfære takket være de ruvende længt træer, der stiger fra et lyst tæppe af torv og dens koloniale historie.

Fyrretræ
Den lajerede have blev bygget i 1943 og er den bedste japanske militære facilitet i Taiwan. Fra dens konstruktion indtil 1945 husede det japanske militære kontorer. ”Dets udsigtspunkt gør det til det bedste sted at kontrollere både luft- og havtrafik i området,” forklarer Hualiens turiststed, ”mens de stadig camouflages godt i skoven. Derfor blev det valgt som det japanske militære kontrolcenter. ”

Da 2. verdenskrig sluttede, blev det et tilbagetog og fritidshus for amerikanske soldater. I dag er det et kulturcenter, der kan prale af lokal kunst og håndværk.

Åbningstider: 09: 00-18: 00
Kontaktnummer: +886-3-8348777
Adresse: No.26, Shuiyuan St., Hualien City, Hualien County 970, Taiwan
Pris: TWD 50

Nanbin Park

Tag en afvikling af en tur rundt om Nanbin Park.

Hualiens kystlinje er frynset med flere frodige parker. En af dem og sandsynligvis den mest populære er Nanbin Park. Over for det mægtige Stillehav er dette 20 mål store grønne omgivelser med statuer af havdyr og foret med gå- og cykelstier. Lokalbefolkningen bruger i nogle tilfælde området til at flyve drager, noget jeg ville gøre under mit besøg. Om natten kommer stedet endnu mere levende, da det forvandles til et natmarked, hvor mad og taiwanesiske folkespil underholder både børn og børn i hjertet.

Adresse: Haibin St., Hualien City, Taiwan (R.O.C)
Kontaktnummer: +886 38 322141
Priser: gratis

Martyrs helligdom

Nyd udsigten på Martyrs ‘helligdom.

Hualien Martyrs ‘helligdom
Karenkō Shrine (花蓮港 花蓮港) er en Shinto -struktur bygget den 19. august 1915. Det plejede at nedbryde prins Yoshihisa og de tre kami -guddomme i dyrkning (開拓 三 神): Sukunahikona no Mikoto (少彦 名命), ōnamuchi no mikoto (大己 貴命) og (ōkunitama no mikoto (大 大 魂命).

Efter den anden verdenskrig blev Karenkō -helligdommen konverteret som en hyldest til nogle af landets helte. Det blev revet i 1981, og i stedet blev den nuværende struktur opført.

Adresse: Shangzhi Rd., Hualien City, Hualien County 970, Taiwan
Åbningstider: 09: 00-17: 00
Kontaktnummer: +886-3-8227171
Priser: gratis

Stone Art Avenue

Tjek stenkunst og etnisk dans på Stone Art Avenue!

Oprindelig dans
Stone Art Avenue er bedst kendt for, ja, stenkunst. Beliggende i hjørnet af Boai Street og Chongqing Road, har den omkring 40 butikker, der viser og sælger stenkunstværker, herunder smykker, figurer og stentøj. To af byens mest betydningsfulde industrier er kugler og cement. Du ønsker måske også at betale en check out til Stone Art Cultural Museum for en hurtig 101 om historien om stenskæring på denne side af Taiwan.

I midten af ​​stedet står en scene, hvor de lokale udfører korte etniske danserutiner. Det er en fantastisk måde at lære om kulturen i de mange oprindelige stammer i Taiwan. Showet er gratis.

Adresse: Nr. 326 Guangdong Street, Hualien City
Åbningstider: 14:00 – 22:30
Kontaktnummer: 03-8353730
Priser: gratis

Natmarkeder

Svin ud på et natmarked!

Taiwan betragtes som Asiens natmarkedskapital. Hualien alene har meget mere end sin andel. Lokale taiwanesiske favoritter er allestedsnærværende (fjederruller, kistebrød og stinkende tofu), men byens koloniale tidligere manifesterer sig i form af japanske retter (ramen, sushi, maki, japansk stegt ris). Vestlig indflydelse er også tydeligt synlig; Valg af bred bøf og pasta er også tilgængelige. Min favorit: slikbelagte jordbær på en pind.Ziqiang Night Market
Candy-coatede jordbær på en pind
Yum!
En masse sushi -muligheder!

Hvor skal man bo: Hualien City Hotels

Flere forslag på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Martyrs ‘helligdom: Karenkō -helligdom i Hualien, Taiwan

Taroko Gorge, Taiwan: 8 smukke rejsende steder for at tjekke ud

Snapshot: Forankret bugter ved Taroko Gorge, Taiwan

6 destinationer for at tjekke ud i Taiwan bortset fra Taipei

Eksempel på Taipei-rejseplaner med budgetestimater: 1-7 dage

Hualien Taiwan rejseguide med budgetplan

Taroko Gorge rejseguide: Buspas, ture, ting at gøre

Prøve Taipei-Hualien Rejseplaner: 3, 4, 5, 6, 7 dage

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *