tilføjer disse fem gins ikke kun noget andet til den traditionelle Negroni -cocktail, de hæver den til nye højder. Skift din normale einerjuice ud til et af disse mesterværker samt se nøjagtigt, hvordan din Negroni transformerer.

Med cocktails er der en gylden politik på tre, som en masse fantastiske drinks følger: ånd, vidunderlig såvel som bitter. Sammen producerer disse aspekter balance såvel som Negroni – med dets lige dele gin, vermouth såvel som Campari – har det i spar.

Men med så masser af gins rundt er der utallige metoder til at ændre smagen, se såvel som fornemmelsen af ​​denne enestående cocktail.

Her er 5 af vores favoritter.

5 gins for at blande din Negroni op

Vi har valgt disse fem gins, da de alle tilbyder noget unikt, men den grundlæggende Negroni -opskrift er uendelig justerbar.

En anden vermouth, meget mere Campari, et drys soda på toppen for at producere en spritz … dine valg er kun begrænset af din fantasi. såvel som din barbestand!

Sten ønsker orange blomster gin

Denne usædvanlige Aussie Gin fra Stone Want in Bathurst NSW er en af ​​vores favoritter. Juniper foran dog med en velsmagende blomsterbaggrund, er denne gin i en Negroni forbløffende. Der er endda en mindre velsmagende note i slutningen.

Destilleren Ian Glen foder de orange blomster fra træer i de vestlige sletter nær hans destilleri såvel som inkluderer indfødte botanik som lyserøde finger limes såvel som citronmyrt til at forstærke citrus.

Få din sten ønsker orange blomster gin her.

Bombay Sapphire Sunset Special Edition gin

Nyt på det australske marked er Bombay Sapphires Sunset Gin mindre græsset såvel som lidt spicier end den rutinemæssige.

I en Negroni spiller denne Gin’s Mandarin -skræl såvel som White Cardamon virkelig godt med Campari, såvel som de bløde gurkemeje arbejder med Red Vermouth, alt sammen for at producere en velsmagende cocktail.

Få din Bombay Sapphire solnedgang på BWS eller Dan’s her.

Haymans sloe gin

En ægte ånd i den engelske vinter, der gør Sloe Gin er et arbejde af kærlighed. Sloe -buske har store pigge for at sikre de bit blå bær, men det er værd at gøre det.

I en Negroni tilføjer den skarpe, men på en eller anden måde vidunderlige kant til Haymans traditionelle tørre gin en fantastisk dimension.

Få din Haymans Sloe Gin i flaskebutikker nationalt.

Hvis du vil have en enestående Aussie Sloe Gin, skal du få dig en flaske Brookie’s her.

Forbud Shiraz Barrel Gin

Der er tønde-alderen gin såvel, da der er dette genialt slag. Forbud har brugt ex-bourbon-tønder, der derefter blev brugt til Barossa Shiraz til at ældre deres enorme 60%ABV-gin.

Det er ikke kun ånden til en smuk rav glød, men ligeledes en jordisk, frugtagtig smag. I en Negroni tilføjer Shiraz Barrel Gin så masser af niveauer, at det er næsten en anden drink, såvel som de højere alkoholmateriale modifikationer også strukturen.

Køb dit forbud Shiraz Barrel Gin i sin smukke flaske her.

Warners rabarber gin

Mand-og-kone-destillatorer Tom såvel som Tina Warner fra Midlands i Storbritannien var virkelig den allerførste til at trække en lyserød gin ud.

Deres rabarber gin rystede gin -verdenen til sine fundamenter, især da farvelægningen kommer fra anvendelsen af ​​frisk rabarberjuice i destillationsprocessen.

Det giver ginen en skarp forfriskende tang, såvel som i en Negroni vil du opdage, at det løfter det urteagtige aspekt af Campari såvel som skubber tilbage mod vermouth godt.

Få din Warners rabarber -gin her.

Negronis er meget sjov at lege med, så godt det bare viser nøjagtigt, hvordan ændring af et aspekt kan ændre denne drink så meget.

Faktisk er det at bytte en komponent ud af denne harmoniske trio til noget andet en pæn teknik til at producere andre blandede drikke helt.

Tjek vores Cheat’s Guide til blandet drikkevarer, såvel som vores gratis downloadbare her.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *