Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Jeg havde aldrig hørt om Birmingham -julemarkedet indtil temmelig for nylig – og lærte snart, at det var det største julemarked i Storbritannien.

Det var nok af en grund til, at jeg skulle gå!

Birmingham, i West Midlands -regionen i England, er den næststørste by i England, og du finder lette togforbindelser overalt. Fra Chester tog det os to timer på en rute med en masse stop. (Prøv at tage offentlig transport, da parkering er dyrt og svært at finde.)

Fra slutningen af ​​november til 23. december transformeres centrum af Birmingham – det fylder med hundreder af juleboder, der sælger alt fra traditionelle tyske kunsthåndværk til lækker julemad.

At vandre disse båse og se på det smukke håndværk var en fantastisk måde at komme ind i julestemningen på.

Hvad jeg dog ikke forventede, er, at det ville være så koldt! Temperaturer holdt på 4 grader (37 f), men det var ganske blæsende. At være i centrum af en kæmpe landmasse, Birmingham bliver meget koldere end områder tættere på kysten som Chester.

Heldigvis har ethvert tysk julemarked Gluwein – tysk varm gløgg – for at varme dig op!

Der var så mange slags Gluwein på Birmingham -julemarkedet – jeg havde det med en slags tranebær -schnapps i det, og Dave havde Gluwein med Amaretto. Der var også flere slags varm cider og masser af ikke-alkoholholdige drikkevarer.

Stadig kan Gluwein kun gøre så meget. Vi var nødt til at tage mange ture indendørs af nødvendighed, bare for at lade tæerne optø i et stykke tid. Heldigvis er Birmingham godt udstyret til dette med masser af butikker og Bullring Shopping Center, et enormt indkøbscenter. Så meget som jeg hader at handle i feriesæsonen, kunne jeg sætte pris på det som det mest amerikanske indkøbscenter, jeg har set i udlandet. Komplet med Hot Krispy Kremes (som jeg fik Dave til at prøve for første gang nogensinde!).

Håndværket kan være et stort træk på Birmingham -julemarkedet, men for mig handlede det om maden.

Ligesom Lebkuchen – eller tysk Gingerbread!

Og slik.

(Hvor smukke ser disse poser med slik ud?)

Men mest fremtrædende var der den mandlige grill på planeten.

Jeg har endnu ikke mødt en mand, hvis øjne ikke ville glasere over i spænding ved tanken om at manøvrere en spindende køddækket grill over en stor ild.

Birmingham så smukkeste ud om natten, med alle julebåse oplyst.

Vores dag i Birmingham foretog en rigtig dejlig dagstur og en dejlig introduktion til West Midlands. Jeg vil bestemt anbefale at besøge i julesæsonen for at nyde markederne – og gluwein og pølser, selvfølgelig!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *