Adventurous Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

”Det, jeg kan lide ved festlighederne i Spanien, er, at de alle er indgroet i religiøs tro på en eller anden måde, såvel som deres traditioner er blevet overført i generationer,” fortalte vores Busabout -guide, Dax, os. ”Nå, undtagen La Tomatina. Det er bare en tomatkamp. Men resten af dem handler de om religion. ”

Dax har ret-såvel som at være i sin fjerde sæson af festivalhopping omkring Europa med Busabout, ved han. Las Fallas er meget mere end blot en grund til at kaste sig til overalt (lytter du, vikinger fra Shetland?).

Las Fallas er en begivenhed af St. Joseph – San Jose på spansk – kundehelgen i Valencia, stedfar til Jesus samt en tømrer. 19. marts, den sidste aften på festivalen, er St. Joseph’s Day ud over fars dag i Spanien.

Nogle mennesker tror, at forbrændingen af Fallas begyndte i middelalderen som et ritual af de regionale tømrere; Andre mener, at det var tilpasset fra en hedensk festival, som så mange kristne traditioner var.

En af de religiøse traditioner er at bringe blomster til statuen af Jomfruen. Gennem hele festivalen bringer Guy floats af blomster med byen såvel som at bringe dem som et tilbud til den træ jomfruelige statue, der er sat på et af pladsen.

En gang ved statuen kaster fyren blomsterne så meget som hinanden, buket med buket, såvel som de er tæt gemt i jomfruens træskørt.

Ved afslutningen af festivalen var hendes kjole en masse perfekte hvide blomster.

En af mine foretrukne dele af denne fest var at kaste sig på de kostumer, kvinderne havde på sig. Jeg er en af de kvinder, der går i nød for kostumer af enhver form for art, så Las Fallas var rent visuelt slik for mig!

Disse traditionelle Valencian -kostumer bruges til hele festivalens varighed. Som du kan se nedenfor, er de endda smukke, når du sidder midt på gaden!

Disse kostumer er ekstremt tunge såvel som ret dyre – en af kvinderne i vores gruppe hørte, at de billigste traditionelle Valencian -kjoler begynder på ca. 1500 euro. Kan du tro det?!

Selv bitkvinder bliver pyntet i Valencian Finery for Las Fallas.

Hvad angår deres hår?

Kvinderne brugte alle deres hår op i forskellige fletninger, toppet med en mantilla, enten i hvidt eller sort. Og hver af dem brugte usædvanlige hårspiraler fastgjort til deres templer. Først først troede jeg, at de var virkelige, men efter at have indset nøjagtigt, hvor meget hår det ville tage for at gøre dem, pakket jeg op, at de var hårstykker.

Selvom disse fotos er pæne, kan intet sammenligne med at se disse kostumer tæt på. Det er overvældende at se nøjagtigt, hvor detaljerede de er, såvel som nøjagtigt hvor produktive de er, med titusinder af utallige fyr såvel som kvinder, der bruger traditionelle kostumer gennem hele festivalen. Det var en af de bedste overraskelser fra Las Fallas, såvel som det gjorde mig endnu gladere for at vælge at finde her.

Mange tak til Busabout for at have holdt mig på deres Las Fallas -tur. Alle meninger er som altid mine egne.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *