Der er en bred vifte af fantastiske ting at gøre i iOS, det er bestemt et af de bedste steder at besøge i Grækenland. Denne græske ø ligger i Cyclades Island Group i det sydlige Ægæiske Hav.

Med aktiviteter i iOS inklusive vandreture, ser de fantastiske solnedgange, går til historiske steder og nyder den afslappede livsstil i Grækenland, vil du aldrig kede dig!

Sidste september tilbragte jeg en måned i iOS og nød alle de ting at gøre på denne smukke græske ø, inklusive at udforske 75 km strand.

Dette var mit andet besøg i iOS, da jeg havde tilbragt året før jeg sejlede de græske øer i to uger, hvor iOS var et af stopene. Med så mange sjove ting at gøre i iOS, vendte jeg tilbage til denne græske ø for at opleve meget mere af, hvad den har at tilbyde.

IOS er en af ​​de smukkeste øer i Grækenland. Læs videre for meget mere om at gå til her.

Her er min liste over de 25 bedste steder at besøge og ting at gøre i iOS, Grækenland.

Indholdsfortegnelse
1. Besøg Manganari Beach
2. Tag en bådtur (en af ​​de bedste ting at gøre i iOS)
3. Trip øen på en ATV
4. Besøg Homers grav
5. Gå til Agia Irini Church
6. Spis hos bedstemor
7. Vandretur de mange stier
8. Gør iOS -baren crawl
9. Se solnedgangen på Lorentzena Beach
11. Klatre til toppen af ​​Chora
12. Parti på langt ud klubben
13. Handle i Chora
14. Sunbad ved Milopotas Beach
15. Trip Archaeology Museum
16. Besøg Odysseas Elytis Theatre
17. Gør yoga i Harmony
18. Se vindmøllerne
19. Tag en fotograferingstur
20. Gå paddleboarding
21. Se færgerne ankommer
22. Fest i Chora
23. Spis ved Octopus Tree
24. Vandretur stien til Chora
25. Fest på Pathos Beach Club
Bonus!
Nu ved du hvad du skal gøre i iOS Grækenland!

1. Besøg Manganari Beach

Manganari Beach betragtes meget som den bedste strand i iOS. Stranden har opnået blå flagstatus, hvilket indebærer, at den har opfyldt standarder for renlighed, miljøledelse og sikkerhed. Manganari Beach er adskilt i fem mindre strande.

Selvom disse måske ikke er de bedste strande i Grækenland, er de stadig smukke og et besøg værd.

Der er flere restauranter beliggende på stranden, herunder Antonis Tavern og Venus Restaurant og Bar, og hvis du søger efter et fredeligt sted at bo i iOS, kan du booke et hotelværelse her.

Stranden ligger 23 km væk fra Chora, som er hovedstaden på denne græske ø, men den kan nås med bus, der forlader fra enten havnen, MyLopotas Beach eller Chora. Bussen er € 6 retur.

2. Tag en bådtur (en af ​​de bedste ting at gøre i iOS)

Mange strande på iOS er kun tilgængelige med båd. At tage en bådtur giver dig mulighed for at besøge flere af de bedste strande på en dag.

Vi gik til Koumbara -hulerne, Kolitsani -stranden, og på grund af vinden gik vi til øen Sikinos. Den bådtur, jeg tog, serverede en enestående græsk BBQ -frokost om bord. Ja, de havde en grill på båden!

Turen fører dig til de bedste strande baseret på den dags vejr. De havde også snorkeludstyr til folk at bruge. Det var en fantastisk måde at se meget mere af iOS og lære nogle andre rejsende at kende. Turen var ca. 6 timer og kostede € 45 pr. Person. Lær meget mere, og reserver din plads her.

Se også: Den øverste guide til rejser Grækenland og de græske øer

3. Trip øen på en ATV

En af de mest populære ting at gøre i iOS er at udforske af ATV. Nogle af veje i iOS er snavs, og dette er den bedste måde at se disse dele af øen på.

Trafikken på iOS er begrænset til chora og veje til de vigtigste strande, så du behøver ikke at bekymre dig om at dele vejen med for mange biler.

Meget af iOS er kuperet, så sørg for at leje en ATV med nok magt.

En god ting ved at leje en ATV er, at du kan leje den til bare dagen. Parkering i Chora vil også være ret let. Du kan leje en ATV fra Jacobs leje bedst i havnen, og omkostningerne er € 40 til € 45 om dagen.

☞ Se også: Vejret i Grækenland – Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge?

4. Besøg Homers grav

The well-known poet Homer is supposedly buried on Ios. Homer wrote both the Odyssey and the Iliad and chose to spend the last part of his life on Ios because his mother was from this Greek island.

While you do need a car or an ATV to get to Homer’s Tomb, it’s not to be missed.

The tomb is located on a hill in the northeast area of Ios overlooking the Aegean Sea and provides spectacular views. There are brown signs indicating the route to the tomb from the port and it’s totally free to enter.

5. walk to Agia Irini Church

A short walk to the entrance of the IosPort er kirken Agia Irini (Saint Irene). Hvis du ankommer med færge i iOS Grækenland, vil du se denne spektakulære kirke på vej ind. Denne kirke blev bygget i det 17. århundrede i almindelige cyclades arkitektoniske stil.

Kirkens placering tilbyder ikke kun en spektakulær udsigt over havnen, men hvis du fortsætter ned ad stien forbi kirken, vil dette føre dig til en af ​​strandene i iOS, der kun kan nås med båd eller til fods.

6. Spis hos bedstemor

Bedstemor er et af de få valg for god mad på iOS. Bedstemor er placeret inde i Liostasi Hotel og giver moderne græsk køkken en vri.

Restauranten ligger ved siden af ​​poolen på et udendørs dæk. Glæde i en drink før middagen ved siden af ​​poolen og glæde ved den fantastiske iOS-solnedgang.

Hvis du søger efter en speciel morgenmad, giver bedstemor en konventionel græsk morgenmad inklusive lokalt fremstillet ost. Måltider inklusive en forretter, entré, dessert og en drink kan variere fra € 50 til € 100.

☞ Se også: Kefalonia Grækenland – vores 5 -dages rejseguide

7. Vandretur de mange stier

Hvis du ønsker at få træning, er vandreture en af ​​de bedste ting at gøre i iOS. Der er 10 markerede stier, der krydser mange af denne græske ø. Nogle er meget mere udfordrende, når de krydser bjergene.

Fem af vandreture starter i Chora, og flere af dem resulterer i de meget mere afsondrede strande. Vandringerne spænder i længde fra mindre end en kilometer til over 7 km. Se efter tegnene, eller spørg på dit hotel om vejledning til trailheads.

IOS er for det meste golde, men du vil være i stand til at fange en spektakulær udsigt over iOS og de omkringliggende øer fra adskillige af de højere stier. Husk, at iOS er ganske varmt om sommeren, og der er ingen skygge, så tag masser af vand og bær en hat, når du vandrer her.

8. Gør iOS -baren crawl

Hvis fest er meget mere din ting at gøre, så gå ikke glip af iOS -baren gennemsøgning! Du besøger seks barer i iOS. Omkostningerne inkluderer en gratis drink, helt gratis adgang til barerne, seks skud og en singlet.

Dette er en fantastisk måde at møde mennesker fra hele verden og have det sjovt. Hvis du beslutter dig for at gennemgå en anden gang, får du en halvprisrabat. Prisen ændres hver sæson, men sidste sæson var det € 60. Værdien af ​​denne aften er prisen værd.

9. Se solnedgangen på Lorentzena Beach

Denne isolerede Lorentzena eller Loretzaina Beach giver det ideelle syn på iOS -solnedgangen. Placeringen af ​​stranden på den vestlige side af øen, og klipperne, der omgiver den, gør solnedgange her til at forestille sig perfekte.

Der er ingen faciliteter på denne strand, så medbring nok vand og mad, hvis du holder dig et stykke tid. Det var ikke meget overfyldt, da jeg gik til i september, men det er ikke en stor strand.

☞ Se også: Ting at gøre i Corfu – en liste over de bedste

10. Besøg ruinerne af Skarkos

For en så lille græsk ø er der masser af historiske ting at se på iOS. Skarkos er en tidlig bosættelse af bronzealderen ikke langt fra iOS -havnen. Det er et af de bedst bevarede forhistoriske steder i Det Ægæiske Hav.

Da jeg var der, var den eneste anden person vicevært!

Omkostningerne er € 4 for indrejse, og det er typisk lukket mandag. Jeg anbefaler også at få et højere udsigtspunkt for Skarkos fra Chora på nordsiden for at forstå dens store størrelse. Du kan gå derfra fra Chora ned ad en sti nær vindmøllerne.

11. Klatre til toppen af ​​Chora

En af de første ting, du vil bemærke, når du ankommer til iOS, er kirkerne på toppen af ​​bakken over Chora. Klatring til toppen er en af ​​mine mange anbefalede ting at gøre i iOS.

Stien fører dig gennem den smukke landsby og glæder dig over en spektakulær udsigt, når du når topmødet.

Mange mennesker kan lide at klatre op her for at se solnedgangen over Det Ægæiske Hav. Fordi området er lille, burde du ankomme tidligt, hvis du er i iOS i højsæsonen, som er fra maj til september. En anden mulighed ville være at vælge solopgang over bakkerne.

12. Parti på langt ud klubben

IOS er kendt for sin episke festscene, og den langt ud klub er stedet at være. It’s located on Milopotas Beach, implying you can go from sunbathing to dancing in no time! Hvis du søger efter ting at gøre i iOS om aftenen, er dette stedet at være.

Endnu bedre har langt ude et vandrerhjem, hotel og campingplads, så du ikke behøver at gå langt, hvis du har haft et par for mange drinks, eller ønsker at holde dig godt om natten. Noget at huske på er, at iOS opererer sæsonmæssigt og langt ud landsbyen MayVær kun åben fra maj til september.

☞ Se også: Chios Grækenland – afsløret magien i Det Ægæiske Hav

13. Handle i Chora

Der er så adskillige forskellige butikker på iOS, især i Chora (Main Village). Talrige af dem er tøjbutikker, men du kan også finde husholdningsartikler og souvenirbutikker.

Min yndlingsbutik er Votsalo, der har en placering i landsbyen og i havnen. Hvis du er i shopping, er dette et af de bedste steder at besøge i iOS.

En af de bedste græske hudplejelinjer sælges i apoteker i Grækenland. Mærket er Korres, og kropslotionerne er gode til at komme sig efter den græske sol. De har også et fantastisk solcreme -produkt.

14. Sunbad ved Milopotas Beach

En af de mest populære ting at gøre i iOS er at arbejde på din solbrun!

Milopotas er en smuk gylden sandstrand, der ligger kun en kort busstur fra havnen eller choraen. Talrige restauranter har solsenge og paraplyer til leje, og nogle opkræver ikke dig, hvis du køber mad eller drikke fra dem.

Når du er klar til at køle af, skal du bare gå et par meter til det forfriskende vand i Det Ægæiske Hav. Vandet er dybt nok til at svømme her og er rolig mange af tiden. Denne strand giver også nogle fremragende muligheder for mennesker.

15. Trip Archaeology Museum

Det lille arkæologimuseum er så lille, at den ikke har et navn undtagen for “Archaeology Museum”. Det er placeret ved busstoppestedet i Chora. Museets timer er placeret på døren, men de ændrer sig i nogle tilfælde, fordi de har meget få ansatte.

Arkæologimuseet er et af de bedste små ø -museer, jeg har besøgt. Museet inkluderer gamle artefakter, der findes på Skarkos og i Chora, inklusive keramik, statuer, mønter og smykker. Indgangsgebyret er € 4.

☞ Se også: Lesvos Grækenland – vores 5 -dages rejseguide

16. Besøg Odysseas Elytis Theatre

Dette udendørs teater blev bygget i 1997 for at repræsentere stilen på det gamle græske teater. Det kan indeholde 1100 mennesker. For at finde det skal du gå forbi Chora og vindmøllerne.

Du kan besøge når som helst, selvom der ikke sker en forestilling. Det giver et episk syn på Milopotas Beach fra sæderne.

17. Gør yoga i Harmony

Efter al den feste, du måske laver på iOS, kan du måske slappe af med noget yoga. Harmony tilbyder yogakurser om morgenen for at hjælpe dig med at komme dig efter dine nætter. Som en bonus er det også en fremragende mexicansk restaurant.

Selv hvis du ikke behøver at komme sig efter noget, kan udsigterne fra bakkenplaceringen på MyLopotas Beach ses, mens du praktiserer yoga. Klasser leveres tirsdage og torsdage kl. 9:30 og er € 5.

18. Se vindmøllerne

En af de konventionelle ting at gøre på iOS er at besøge vindmøllerne.

Der er 12 forvitrede vindmøller placeret højt oppe i choraen øverst på bjerghældningen, hvilket var et godt sted for dem at fange vinden. Tidligere blev den energi, der blev produceret af disse vindmøller, brugt til at slibe korn, hvilket var en fødevarehæftning på iOS.

Vindmøllerne er ikke længere operationelle, men er et fantastisk stykke iOS -historie. Nogle er meget mere intakte end andre, men uanset om de stadig sørger for et godt foto.

19. Tag en fotograferingstur

Alle de græske øer er gode steder at tage fotografier, men at finde de bedste pletter kan være overvældende. Jeg valgte at tage en fotografietur med Mark Wilman. Han har taget fotografier på iOS i adskillige år og har været på iOS, fordi han var 10 år gammel.

Han kender iOS utroligt godt og giver 12 forskellige rejseindstillinger. Han guider dig om, hvad du skal skyde og hjælper med at gennemgå dine skud undervejs. Fordi jeg var der i lavsæsonen, var jeg den eneste på turen! Halvdagsturen var € 60.

20. Gå paddleboarding

Paddleboarding ser ud til at være meget populær

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *