inden for øreskuddet af kaskaderne af Gardners falder uden for baglandet Maleny, Day Spa Anis Day Day Spa bringer et andet niveau af ro til denne smukke del af Sunshine Coast.

Maleny er populær for sit frodige landskab og dyb følelse af fred. For ikke at nævne dets madtilbud.

Men øst for byen, skjult i det tropiske grønne omgivelser i spidsen for dalen til Obi Obi Creek, er en dagsdag, der forstørrer alt det, Maleny har at tilbyde, serveret med en stor luksusplade.

Tjek vores video af dagspaanis her:

Spa Anis ved Spicers Tamarind Retreat

Ethos of Day Spa Anis, den daglige spa, der er forbundet med masser af Spicers -tilbagetrækninger rundt i Australien, er følelsen af ​​at bringe ydersiden ind.

Men dagspaanisen ved Tamarind tilbagetog opnår dette strålende.

Skjult i slutningen af ​​en lille snoede sti, der er flankeret af tropiske planter, byder indgangen til Day Spa Anis dig ind og fører dig ind i modtagelsen og loungeområdet.

Mens du udfylder din induktionsformular og vælger dine behandlinger, kan du sparke tilbage på hvilestole eller glæde dig over udsigten fra dækket.

Dækket, et andet eksempel på, hvordan linjerne mellem indersiden og det udvendige spa er så sløret, ser ud over en græsplæne og derefter ned til regnskoven. Ud over træerne falder de jagende lyde fra Gardner midt i fuglesangen og liltende musik tonen.

Vores signaturparbehandlingsoplevelse

Vores organiske fredsbehandling-en ekstraordinær to og en halv times forkælelse-kæmper med 30 minutter i en privat hydroterapi-spa.

Når vi har skiftet til vores badetøj, har vi gratis tøjler af vores egne 2x4m jacuzzi fyldt med magnesiumrig forårsvand, bedst til at revitalisere slidte muskler*. Ligesom dækket ser Hydroterapy Day Spa ud over græsplænen og regnskoven, og fordi der ikke er nogen væg eller vindue, kan du høre faldet tydeligt, mens du flyder.

Der er også en sauna udelukkende til vores brug og et regnbruser for os at skylle af i slutningen af ​​vores halvtimes blødgøring.

Dernæst skifter vi til vores sjove undies, kjoler og hjemmesko klar til serviceenden af ​​behandlingen.

Vores terapeuter, Olivia og Kay, fører os igennem til foddagens spa -rum, hvor vi glæder os over et aromatisk fodritual i marmorbassinerne, så er det videre til det rigtige behandlingsrum, hvor vi finder to massageborde, en massiv sten Bad og et vådt rumbruser til den ene side.

Start med en fuld kropsvanilla bønne creme polsk, der forsigtigt eksfolierer og glatter. Når de er poleret, er vi belagt i muddermaske af organisk honning og kakaosmør, der beroliger, fugter og slapper af vores hud og indpakkes i en luksuriøs kokon af varme håndklæder.

Vi skyller af i brusebadet og skifter til rene sjove undies (den masque kommer overalt!), Og det er tilbage på vores massagesenge, at vores massususser kan hæve, sænke og omdanne til en hvilestolposition med et tryk på en knap.

Og så begynder den fulde kropsmassage.

Ved hjælp af en massagecreme fra Waterlily, en smuk australsk kosmetik, der fugter på samme tid som at fungere som en massageolie, træner Olivia og Kay hvert atom af angst fra vores kroppe, hvilket lader os føle os som om vi flyder.

For at afslutte behandlingen har vi en ultra-trofasturiserende ansigtsbehandling ved hjælp af meget mere vandliljeprodukter, og så er vi bragt tilbage til den virkelige verden med en kort meditation og mindfulness-øvelse.

En sidste godbid fra dagspaanis

Når vi er klædt, leverer vi vores vej tilbage til loungen, hvor vi finder en speciel godbit, der venter på os.

På dækket er ikke kun et glas mousserende hver, men også en dejlig ost og charcuterie -fad ** for os at græsse på, mens vi glæder os over skoven og lyden af ​​faldet.

På dette tidspunkt er det tidlig eftermiddag, men den lette frokost føles som en æterisk banket. Vi er så sparket tilbage og rehydreret, og vores hud så hydreret, det er som om enhver problemer i verden er gået.

Efter et stykke tid – jeg har ingen idé om, hvor længe vi er på dækket, har vi ikke kun mistet oversigt over tid, men heller ikke længere pleje – vi går tilbage til receptionen, chat til Lisa, manageren for Day Spa Anis , Få noget vandlilje fugtighedscreme og gå tilbage til vores lejeboliger ved siden af.

Det er lige så godt, at vi bor på Spicers Tamarind Retreat. Jeg tror ikke, vi kunne træde meget derudover end det!

Tjek vores gennemgang og video gennemgang af vores tid på Spicers Tamarind tilbagetog her.

*Hydroterapy Day Spa er en valgfri ekstra og er gratis, når du får en masse pakker. Ellers kan du booke en 30-minutters session separat.

** Du kan booke ost- og charcuterie -tavlen på dagen spa mod et gebyr.

Vi forkælet af Lisa, Olivia og Kay som mediegæster på Spicers Day Spa Anise Tamarind og besøger Sunshine Coast, men vores meninger forbliver vores egne.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *