Uncategorized

Hvad indebærer romantik for dig? Bruce Devereaux fra enorme husholdningsbitindtjening

Bruce fra BigfamilyLittleIntive.com fortæller os, at hans svar på spørgsmålet: Hvad betyder romantik for dig? Bruces enorme hjerte, enorme karakter såvel som endnu større husholdning fortæller en smuk, men alligevel morsom historie om romantik.

Devereaux -husstanden har set sine ups såvel som nedture, når det vedrører livets rulle. Da Bruces dejlige ægtefælle Tracey blev alvorligt syg i 2015, var tingene vanskelige for alle, selv for venner såvel som fans af familien.

Gennem hendes udholdenhed af Will (Bruce ville telefonen kalde det stædighed!) Såvel som den fantastiske som hendes familie, trak Tracey igennem, såvel som så begyndte det næste kapitel i dette smukke forhold.

Beslutningen om, at en husstand på 9 ikke havde tilstrækkelig på sin plade, de nu online på en bus, der rejste bredden såvel som bredden af ​​Australien. Kæmpe husholdningsbitindkomst er Bruces sjove, rørende Chronicle – en historie fortalt med sassen, humor såvel som ømhed af en fyr virkelig som med sit liv.

Her er hvad Bruce har at angive om romantik:

Hvad betyder romantik for dig: Bruce Devereaux – enorm husholdningsbitindkomst

1. Hvad er noget charmerende, som nogen har gjort for dig?

Tracey gør det mest fremragende for mig hele tiden: Hun lader mig sove i. Syv unge ind i dette liv så godt som vi har flyttet målposterne til de ting, der virkelig betyder noget for os. Det er som datoer.

Vi fniser, når vi får en mulighed for at købe købmand sammen. Den yngre, barnløse mig ville ikke forstå.

2. Hvad er den mest charmerende ting, du har gjort for en anden?

Jeg komponerede vores bryllupsbegivenhedssang. Tune Tracey gik ned ad gangen til såvel som at vi dansede vores allerførste dans som et gift par. Vi sang det som en duet. Det var dybt personligt såvel som ekstremt ærligt og sagde, at vi ingen af ​​os er perfekte, men vi er ideelle til enhver anden.

Da Tracey var bevidstløs i ICU i et par uger, ville jeg kæmme hendes hår såvel som at synge det for hende. Det er vores sang. Vil altid være vores sang. Teksterne fungerer stadig for os.

3. Hvilke daglige små ting opdager du romantisk?

Røre ved. Holder hænderne på gaden eller har vores ben mod hinanden, når vi går i dvale eller med vilje børste forbi hinanden i køkkenet. Touch er dybt personligt, da det i det væsentlige invaderer nogens personlige rum.

At blive aktiveret i nogens personlige område er et privilegium såvel som charmerende som fuck. Meget mere charmerende end fucking. Enhver form for to mennesker kan bashe deres kønsorganer sammen lejlighedsvis, men at få en levetid for at vinde adgang til andres personlige område siger, at de glæder sig over at være i nærheden af ​​dig.

4. Hvad tror du er charmerende, som andre måske ikke?

Silliness. Særligt uegnet silliness. At være en DAG foran hinanden såvel som den anden person får det såvel som griner, selvom du ikke er Jim Carey eller Steve Martin.

Tracey er den morsomste dame, jeg kender, men hun vil ikke oplyse, at det er halvdelen af ​​de ting, der kommer ind i hendes hoved offentligt, da hun angår folk vil dømme hende på det. Hun stoler på mig med sine fineste linjer. Det er charmerende for mig. Over tyve år med at leve i hinandens lommer så godt som vi stadig får et spark ud af hinanden. Hvad er det ikke at elske?

Tak så meget for at dele dit synspunkt på, hvad romantik betyder, Bruce. Du har en smuk husstand såvel som du lever drømmen, kammerat. Længe kan det fortsætte.

Sørg for, at I alle inspicerer enorme husholdningsbitindtjening for meget mere af Bruces særlige indsigt i livet, rejser, mad såvel som husholdningsspørgsmål. Tro mig, dette er det websted, du vil gå til, hvis du vil blive underholdt.

Hvis du glædede dig over dette indlæg, burde du ligeledes se på denne udgivelse, hvor vi spørger Carly fra smaggle.com spørgsmålet: Hvad betyder romantik for dig?

Og nøjagtigt hvad med dig? Hvad indebærer romantik for dig? Fortæl os i kommentarerne!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *