Jeg har kun taget kabelbane tur Bilen er langt den mest naturskønne og den mest uforglemmelige.

Tianmen Shan kabelbil færger besøgende fra centrum af Zhangjiajie (Hunan -provinsen) til lufthaven, der ligger på toppen af ​​Tianmen Mountain. Det er ofte udråbt af turistpublikationer i Kina som den “længste kabelbane i verden”, men i virkeligheden er det ofte at være kvalificeret som det “længste passagerkabel i høje bjerge i høje bane i verden”, men i virkelighed . ” Det tager i alt 28 minutter at dække hele afstand.

Den stejleste del af turen når 38 grader!
En tur tager 28 minutter!
Men dens længde er ikke det eneste, det har under sit bælte. Tianmen Mountain Towers på 1279 meter over havets overflade, og kabelvejens stejleste gradient er 38 grader, bare en smule mindre end panorama Langkawi.

Det er heller ikke den bedste del! I 28 minutter bombarderede turen mig med en spektakulær udsigt efter en spektakulær udsigt over et af de smukkeste bjerg i verden! Naturlige vidundere og menneskeskabte attraktioner udgør et fantastisk landskab, den slags, som jeg tidligere troede eksisterede i eventyr. På vej til den øverste station havde jeg en god udsigt over Tianmen Cave, en massiv naturlig hule, der ofte kaldes “Gateway to Heaven”; Den himmelbundne Avenue, en farlig 11 km vej, der drejer 99 gange; Karst -rygterne i en bjergkæde, der ligner rygsøjlen på en sovende drage; Og en af ​​de mest smukke solnedgange, jeg nogensinde havde set.

Snulende under svævebanen er den himmelbundne Avenue, en 11 km vej med 99 bøjninger.
Tianmen Cave (Gateway to Heaven), set fra bunden af ​​bjerget!
Tianmen Mountain Sunset View
Tian mænd Shan svævebane
Tian Men Mountain National Park,
Zhangjiajie, Hunan -provinsen, Kina

Adgangsgebyr: CNY 258 (inklusive kabelbiler)
Åbningstider: 8 til 18:00 (16:00 Sidste optagelse)

Sådan kommer du til Tianmen Mountain: Den nærmeste Aerial Gateway er Zhangjiajie lufthavn, men besøgende fra Filippinerne flyver muligvis via Kuala Lumpur (AirAsia) til Wuhan eller Guilin. Fra Wuhan, tag en 9-timers togtur til Zhangjiajie City. Fra Guilin, bord på et overnatningstog til Liuzhou eller Changsha, derefter en anden til Zhangjiajie (samlet rejsetid er omkring 18 timer eksklusive layovers). Fra Zhangjiajie Train Terminal kan Tianmen Mountain Cable Car Station nås til fods (ca. 10-15 minutters gang).

Flere tip til YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

6 Utrolige attraktioner i Tianmen Mountain, Zhangjiajie, Kina

Snapshot: Avatar Hallelujah Mountain i Zhangjiajie, Kina

Tianzi Mountain: Rock and Lore i Zhangjiajie, Kina

På billeder: Solnedgang i Zhangjiajie, Kina

Gateway til himlen: Tianmen Cave i Zhangjiajie, Kina

Den mest skræmmende spadseretur: Gå på glas ved Tianmen Mountain, Kina

Tongtian Avenue: En af Kinas farligste veje

Elephant Mountain: På jagt efter den bedste udsigt i Taipei, Taiwan

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *