hej alle sammen,

Jeg ville dele en anden video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Denne handler om “hvordan man rejser med din hund”.

Der er gode nyheder for hundeejere: Du behøver ikke længere at efterlade din hvalp.

Jeg er slik, og jeg har rejst og boet i udlandet med mine to hunde, Boogie og Marcelo og Cat Kitty.

At rejse med din hund er nu lettere end nogensinde. Jeg deler mine rejsehistorier, hvordan jeg forbereder mig på ture, plus tip og tricks til at rejse på en b …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til fordel for blogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsedabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det dybtgående rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fantastiske frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *