Adventurous Kate inkluderer tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Hvis jeg kun havde forstået det, da vi sejlede ind i Pučišća på øen Brač i Kroatien, at vi ville se den eneste mange dejlige landsby, jeg nogensinde havde set, ville jeg have taget tid til at nyde det.

Hvis jeg kun havde vidst!

Pučišca var et alt for stop stop på vores tur mellem Omiš såvel som Makarska. Det var kun den anden dag af vores sejl. Vi havde heldt ud af, da kaptajnen var ansvarlig for alle navigationsbeslutninger såvel som valgte, at dette ville være et meget bedre sted for et svømmestop end ude midt i havet.

Da vi kom ind, Pučiśća, beundrede jeg scenen foran mig med min kæbe, der skrabede dækket – jeg mener, hvem ville ikke?

Men på nøjagtigt samme tid antog jeg, at alle landsbyer i Kroatien ville se sådan ud. At? Var ikke sådan. Overhovedet. Så dejlige som kroatiske kystbyer er, intet andet sted i verden ser ud som Pučišća. Den skinnende hvide sten utilbørlige til øen, der gør denne landsby til en af en slags.

Til Kate of Kroatia Cruise Day Seven bragte det mig til tårer. Til Kate of Kroatia Cruise Day Two var det bare et idyllisk svømmestop.

Og så faldt vi ind for en hurtig dukkert …

Og en position …

Og en hurtig mulighed for at opdage vores egen version af et National Geographic Shot.

Her er min:

Vores tid i Pučišća var så godt flygtig – hvilket efterlod mig, at jeg ville have mere, så meget mere, lige længes efter muligheden for at strække sig ud på den strand, dyppe i den store Adriaterhav samt beundre stenbygningerne i det fjerne.

Denne landsby var den mest fantastiske scene i hele Kroatien … og jeg havde ingen idé.

Læs mere: 100 rejseforslag til Kroatien

Jeg gik til Pučišća som gæst hos Busabouts Kroatien envejs sejl. Alle meninger er som altid mine egne.

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *