Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, tjener jeg en provision uden ekstra omkostninger for dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Jeg elsker at opdage et nyt sted helt tilfældigt. Jeg havde foretaget en masse research på Sicilien på forhånd, men et af mine yndlingssteder [viste sig at være] en lille kystby, som jeg ikke engang havde hørt om den dag, min mor, min søster og jeg besøgte.

Det var vores anden morgen på Sicilien, og vi følte os ikke for energiske, men vi ønskede at komme ud og se et eller andet sted.

“Hvorfor går du ikke til ACI Trezza?” Vores Agriturismo -vært Maria foreslog.

Hmm. Jeg havde ikke hørt om det. Min mor og Maria begyndte at gå over byen, da jeg fraværende rullede gennem Snapchat og overhørte uddrag af deres tale nu og igen.

En lille by på havet? Jo da.

“Hvad er den by igen?” Jeg spurgte Marias mand, Franz.

“Aci Trezza. Det er tæt på Catania. ”

”Aci Trezza,” mumlede jeg, da jeg trak op med kørselsvejledning på Google Maps. “Vil det være svært at parkere?”

”Ikke om dagen. Mange flere mennesker kommer der om natten for at spise fisk. ”

Hmmm. kunne være god.

Uden at vide noget ud over Maria og Franzs vidnesbyrd, tog vi af sted til den lille kystby – en landsby, som jeg ville elske at vise dig på fotos.

Aci Trezza er hjemsted for Isole Ciclopi eller Cyclops ‘Islands, klipper, der rejser sig ud af havet.

Ligesom masser af øer i Middelhavet hævder Sicilien at være en af ​​de destinationer, der er omtalt i Odyssey. Cyclops antages nemlig at have boet under etna -bjerget, og da han kastede klipper mod Odysseus, landede de i havet her.

ACI Trezza er ikke hjemsted for sandstrande – i stedet finder du stenede områder til siddende og solbadning.

Bedre endnu, vælg en strandklub, der er bygget på et dæk på stylter, hvor du kan slappe af under en paraply og gå ned ad en trappe i havet.

Naturligvis slår intet denne strandklub, hvor du kan føle dig som kongen af ​​klipperne!

Du kan leje en båd eller stand-up paddleboard og udforske øerne, inklusive denne, den største ø af alle.

Marinaen? Temmelig travlt for en så lav nøgleby.

Så gjorde vi meget i Aci Trezza? Nix! Det var en herlig dag med at spise Granita, styrte ned på stole på Ghenea Beach Club og afslutte dagen med kæmpe østers og Prosecco, den lokale 10 euro aperitivo.

Da solen langsomt gik ned, bådene i bugten langsomt vendte guld, vidste jeg, at vi havde fundet noget specielt – en pusterum fra den konstante galskab på en vild og uforudsigelig ø.

Det var temmelig kortvarigt. Vi tog det, der lignede en meget lettere rute hjem og endte i et gedestemplet. Fordi det stadig var Sicilien, trods alt.

Væsentlig info: ACI Trezza er et par byer nord for Catania. Der er en billig parkeringshus (følg skiltene til Parcheggio) på hovedgaden, der løber gennem byen.

Vi tilbragte vores dag på Ghenea Beach Club. Det kostede kun 5 euro ($ 6) pr. Person, og du får en stol, paraply, bord og adgang til badeværelser og skiftende faciliteter.

Vi opholdt sig i en to-værelses suite på Agriturismo La Rocca della Rosa i Zafferana Etnea, som også kan bookes på Airbnb her, for $ 115 pr. Nat plus Airbnb-gebyrer. Dette er en fantastisk agriturismo med en pool, god mad og de venlige ejere, Maria og Franz. Du vil elske det her. Det er på et bedste sted at udforske Mount Etna og Northeast Sicilien; Byen Zafferana er også dejlig (gå ikke glip af Blue Gel Gelato!).

Hvis hoteller er meget mere din ting, kan du finde de bedste priser på hoteller i Zafferana Etnea her.

Sørg for at købe rejseforsikring inden din rejse. Jeg bruger og anbefaler verdens nomader.

Hvor er din foretrukne kystby, som ingen ved om?

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *