Indsendt: 12/12/21 | 12. december 2021

Hej fra Aruba! En anden uge, et land, en mere tidszone.

Jeg må sige, at alt dette rejse på det seneste har været ret trættende. Jeg blev bare udnyttet til Europas tidszone, så godt som nu er jeg i Aruba. I denne uge er det tilbage til NYC før du går til Austin såvel som derefter Brasilien til nytårsaften. Min store plan var at rejse Sydamerika for de allerførste par måneder af året, men mit rejsebatteri kører lavt, så godt jeg tror, ​​at jeg skal skære turen kort og …

Hej! Undskyld at afbryde, men ….

Du synes at have snuble på en abonnent-eneste artikel!

(Allerede medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM + er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv få adgang til til Bonus tilbyder blogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging kurser, få adgang til til vores arrangementer, event replays, månedlige giveaways, t-shirts, specielle pengesparende rejsetrabatter, samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele for at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at producere det dybtgående rejseformat, du elsker!

Bedst af alt, abonnerer koster mindre end bekostning af frokost!

Hvis du vil få adgang til til denne artikel (såvel som 100 + andre medlems-artikler) samt alle de andre fantastiske frynsegoder, deltage i Nomadic Matt Plus samt begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *