planlægger du at rejse til Antiparos, Grækenland snart? Læs vores forslag nedenfor om de ting at gøre i Antiparos med foreslåede ture!

Foto af A_PEACH CC med 2.0
En kommune beliggende kun en nautisk mil sydvest for Paros Island. Fordi det er i nærheden af ​​Paros, er adgangen til denne lille ø også lettere. Antiparos ‘strande og slotte er nogle af grundene til, at folk vælger denne ø som deres tur fra byens trængsel og travlhed. Og hvis du kan lide nattelivet, burde du ikke gå glip af at gå til nogle af dens barer og klubber! For at vide meget mere om de steder, du kan tjekke i Antiparos, her er vores korte guide.

Andre artikler, du kan læse:

10 bedste ting at gøre i Naxos, Grækenland [med foreslåede ture]

Sådan tilbringes dine 5 dage på øen Kreta i Grækenland

7 fantastiske ting at lave i Athen, Grækenland

5 grunde til, at vi kunne leve lykkeligt nogensinde på Kreta, Grækenland!

DIY rejseguide -serie: 11 dage med at udforske Grækenland

Indholdsfortegnelse

Liste over de bedste ting at gøre i Antiparos, Grækenland

1. CAVE OF ANTIPAROS
2. Nudist Beach
3. Saint George Beach
4. Faneromeni Beach
5. Boogaloo cocktailbar
6. Soros Beach
7. Psaralyki Beach
8. Panagia Beach
9. Sifneikos Gialos
10. Det venetianske slot i Antiparos
11. Find indkvartering i Antiparos, Grækenland
Hvor skal man bo i Antiparos, Grækencebudget Hotel
Luksushotel

Sådan går du til Antiparos, Grækenland fra London

Liste over de bedste ting at gøre i Antiparos, Grækenland

1. CAVE OF ANTIPAROS

Foto af SNAPPA2006 CC med 2,0
For elskere af speleologi eller bare en fan af udforskning er dette et besøg værd. Det har måske ikke så detaljeret dekoration som andre meget mere kendte huler, men de betydelige værelser og dybden, som besøgende falder ned, er imponerende. Belysningen og trappen er i meget god stand. En check -out anbefales uforbeholdent til enhver, der kan gå ned og op mod 411 trin.

2. Nudist Beach

Foto af SNAPPA2006 CC med 2,0
En smuk, isoleret, men let tilgængelig fra Chora. Nudist Beach, nord for Antiparos, foran en uanvendt ø, er en strimmel hav mellem de to krystalklare vand. Desværre er det ikke udstyret, så du ikke finder nogen solsenge eller paraplyer her, men det er tæt på en campingplads, hvor der er en bar og et supermarked.

3. Saint George Beach

Saint George er en fantastisk strand med sand og brede strækninger med lavt vand. Du kan let komme der fra Antiparos Town med bus med en hyppig forbindelse, og det er også muligt at leje paraplyer og solsenge til budgetvenlige priser. Vandets grønne og blå farve vil slå dig.

4. Faneromeni Beach

En drømstrand, hvor havet er krystalklar. At gå til Faneromeni Beach er imidlertid ikke let, vejen er ikke -asfalteret og ujævn, men det er det værd. Se betagende udsigt, hvide klipper og et hav af alle nuancer af blå og turkis.

5. Boogaloo cocktailbar

For at opleve en ekstrem flugt i Antiparos er en check out til en bar et must. Boogaloo cocktailbar anbefales stærkt. Det er et fantastisk sted, der giver lækre og forskellige cocktails med originale kombinationer. Butikens æstetik og dekoration er også et fantastisk aktiv!

6. Soros Beach

En lille, men udstyret strand. Du kan bare beslutte, om du skal tage en paraply til stranden eller forblive helt fri og glæde i den naturlige skygge af et af de mange længsel, der er på stranden. Du kan også gå til den nærliggende etablering for en drink eller bruge toiletterne.

7. Psaralyki Beach

En meget god strand ved siden af ​​Antiparos Town. Det er sandet og behageligt med krystalklare farvande og tamarisk træer til skygge. Det er et optimalt valg til svømning i Antiparos, når du kommer uden en transport.

8. Panagia Beach

Panagia Beach er tæt på havnen, den kan let nås gennem en sti, der starter fra en bar, hvor du kan parkere og spise. Det er ikke udstyret, men det er meget behageligt, fordi der er træer, der fungerer som naturlige paraplyer. Naturligvis er vandet krystalklart, og scenariet med det er givende.

9. Sifneikos Gialos

En strand beliggende i bosættelsen af ​​Antiparos, meget tæt på pladsen og slottet. Det, der får det til at stå fra hinanden, er den fantastiske solnedgang, som du kan glæde dig over derfra, og det er grunden til, at mange mennesker samles i løbet af den tid.

10. Det venetianske slot i Antiparos

Det venetianske borg Antiparos ligger i centrum af Antiparos Town. Dette slot blev bygget omkring midten af ​​det 15. århundrede. En middelalderlig struktur i Det Ægæiske Hav er et must-visit. Det har oprindeligt et tårn i centrum. Men i dag er kun basisdelen af ​​tårnet tilbage.

11. Find indkvartering i Antiparos, Grækenland

Hvor skal man bo i Antiparos, Grækenland

Budgethotel

Claire

Claire ligger i Antiparos Town og har 2 indkvartering med private terrasser. De airconditionerede værelser tilbyder en udsigt over haven og kommer med en garderobe og helt gratis wifi. Værelserne på hotellet er udstyret med et tv. Gæsteværelser tilbyder guenull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *