Nå, det har været en ekstremt fredelig uge for os lige her på Romance HQ. Så fredelig i sandhed, at vi ikke virkelig har gjort noget værd at sætte på Instagram endda!

Men rolig, dette er absolut roen før stormen. Du kan se næste uge, at vi er ude af at tjekke en del af Borneo, så afstiv dig selv for et Instagram -angreb!

Jeg tror, ​​det er mest sandsynligt, at vi har været temmelig fredelige hele vejen for nylig; Vi forbereder os til denne næste tur. Ud over at der har været meget rejser i vores liv for nylig. Sent i sidste uge fru Romance så godt som jeg var ved en talende begivenhed i byen kaldet Tourism Upgrade.

Hostet af den interessante Holly Galbraith, der driver en fremragende podcast med nøjagtigt samme navn, handlede denne turistopgraderingssession om turistmærker, der arbejdede med blogforfattere såvel som eksperter på sociale netværk samt opbygning af stærke arbejdsforhold.

Det var så fascinerende såvel som højttalerne – Sophie Baker fra Wanderlust Union, den fantastiske Jayne Gorman fra Woman Tweets World og – en af ​​de hurtigste talere, jeg nogensinde har tilfredse – Ange Thompson fra TravelMedia Australia – vokaliserede så meget af det, begge blog Forfattere såvel som rejsefirmaer tænker.

Sørg for at inspicere Hollys podcast -kanal her.

Så bortset fra det har vi lige arbejdet væk for at bringe dig vores mest aktuelle rejsehistorier. Hvis du ikke allerede har det, skal du sørge for at inspicere vores fødevareforslag fra vores nylige tur til Byron Bay – lige her er vores top 7 madområder såvel som hvad vi spiste.

Gå heller ikke glip af vores mest aktuelle hotelevaluering – denne er en doozy fra Thailand. Det dejlige Aleenta Phuket Resort såvel som Health Club var så forbløffende, at vi endda gjorde en video gennemgang af et par af villaerne.

Så ingen mere stoppende-vi går direkte til vores rejsefangstbilleder, som vi har offentliggjort på Instagram i løbet af den sidste uge.

Denne uges rejseoversigt

Hver uge går vi tilbage i tiden over et par af vores meget elskede rejsedestinationer, der bruger aldrig før set billeder af vores rejser. Her har vi set tilbage på denne uge.

En af mine meget elskede dele af Paris-selv når den er overbelastet-er Notre Dame. Denne bygning ideal midt i Seinen er så smuk. Vi er nødt til at have set denne gotiske katedral, så mange gange, men det forbløffer mig stadig hver gang jeg ser på den.

Som du måske kan forestille dig, er fru Romance så godt som jeg temmelig enorme fans af Paris, såvel som vi har skrevet en god smule om denne fantastiske by. Lige her er et par af de ting, vi har offentliggjort om Romantikbyen.

Hilltop byen Perugia – finansieringen af ​​den italienske region Umbria – er ikke kun gammel, det er ligeledes absolut fantastisk. Vi havde ikke organiseret på at stoppe lige her på vores allerførste roadtrip med Italien, men det gjorde vi, så godt som vi er så glade for det.

Vi endte med at koster natten i Brufani Palace Hotel nær kanten af ​​byen. Det bekræftede at være et af de mest dejlige placeringer, vi opholdt sig på vores tur. Her er vores evaluering af hotellet – inspicér poolen – det er udviklet over toppen af ​​gamle etruskiske ruiner. Fantastiske!

Fru romantik såvel som hendes besættelse af fotografering af døråbninger rammer en høj note, hver gang vi går til Toscana. Det er som hendes besættelsens åndelige hjem. Hver bygning – fra Grand Mansion til den smuldrede husleje – ser ud til at blive udstedt med en dejlig dør.

Her er nogle meget flere døre, fru Romance har identificeret i Toscana såvel som ligeledes nogle ekstraordinære fotograferingsideer til at producere en række af dine rejsebilleder.

Den bit havneby St Tropez på den franske riviera er absolut fantastisk. Ved solnedgang ser de gamle sandstenbygninger ud til at gløde med dette gyldne lys såvel som vandet i havnen forstærker alt! Selvom det er populært for sit Yacht Club -samfund, har St Tropez stadig bevaret sin oprindelige ånd såvel som Old World Beauty.

Fra vores postkortserie udgiver her vores postkort fra St Tropez såvel som vores forslag til, hvad du skal gøre, mens du er i denne sensationelle kystby.

At gå rundt i Rom er som at tjekke verdens største museum. Overalt hvor du går, opdager du noget andet af gammel historisk relevans. Et tip til dette lands fantastiske kultur såvel som arv.

Du opdager ligeledes bitplaceringer som denne gamle antikvitetsbutik ideal i hjertet af en af ​​Romas ældste dele kaldet Ponte nær den populære River Tiber. Tal om Instagram Heaven!

At udforske de indhegnede byer i Toscana er et behov for enhver person, der nyder europæiske rejser. Dette er en del af den interessante by Volterra – sidst gjort populært for sin komo på den vampyr Saga Twilight. Spørg mig ikke nøjagtigt, hvordan jeg forstår det. Det er så godt pinligt.

Volterra er dog en mærkelig by såvel som har en ekstremt anderledes fornemmelse af det end en hel del af disse gamle bakketopbyer i Toscana. Måske er det sandheden, at du kan spise middag inde i fængslet med høj sikkerhed.RE – Kogt såvel som serveret af indsatte! Så godt som du også skal booke snarere lang tid fremover.

Her er vores artikler om Volterra såvel som Toscana – hvis du er på vej til denne del af Italien eller vil se, hvordan det er her, er disse artikler et must!

Det ser ud som en levetid tilbage, at vi var i Grækenland sidst. Det var for et stykke tid siden, men måske er det, da det er så anden verdsligt at tjekke de græske øer. Dette er fra Zakynthos Harbor – eller Zante, som det ligeledes kendt. Byen i sig selv har ikke, at masser af gamle bygninger eller design, du ser i en hel del græske byer, da øen alt sammen blev ødelagt af et betydeligt jordskælv i 50’erne.

Det er stadig en sensationel by at se såvel som så fuld af den græske kultur. Her er hvad vi fik så meget som, mens vi var i Zante.

Af alle byer i hele verden skal dette være den største. New York City har vores hjerter, vores sjæle såvel som vores kreativitet i håndfladen af ​​dets skøre, travle, overvældende, interessante hånd. Vi kan ikke vente med at komme tilbage dertil, som måske ikke er så langt ind i fremtiden … dog vil vi forlade det bare at hænge der!

Denne udsigt fra toppen af ​​imperiet specificerer bygningen er absolut uovervindelig … selvom Rockefeller Center ligeledes er ganske fantastisk.

Vi har skrevet meget om NYC – så her er alt. Fra hvor man kan spise såvel som drikke, til nøjagtigt, hvordan man slår køerne lige så meget som toppen af ​​denne bygning. Det hele er dit!

Så hvordan har din uge såvel som weekenden været? Har du også haft en fredelig, eller har du haft en 7-dages skør? Fortæl os om det i kommentarerne herunder!

Undlad at huske at indikere så meget som vores almindelige nyhedsbrev, som jeg sender hver fredag. I det er en oversigt over ugens artikler plus nyheder om, hvad der foregår med os.

Vi giver ligeledes dig særlig meddelelse om enhver form for konkurrencer, vi kører eller freebies, vi leverer væk.
Klik lige her for at få vores nyhedsbrev såvel som ligeledes vores gratis e -bog om rejser.

Billeder af hr. Såvel som fru romantik ved hjælp af Instagram: @mrandmrsromance.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *