Hej alle sammen,

Jeg ønskede at dele endnu en video fra en nylig nomadisk netværksbegivenhed. Dette handler om “rådgivning til rejse med kronisk sygdom”.

At leve med et kronisk sundhedsproblem kan være tilstrækkeligt til en udfordring.

At tilføje rejse til blandingen kan virke næsten umulig for dem med en kronisk diagnose!

Brooke har haft flere sklerose i 8 år. Hun er lige her for at fortælle dig, at “Hvor der er en vilje, er der en måde.” Hun er lige her for at motivere dig til at tjekke nøjagtigt, hvordan du * kan * rejse …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til at belønne blogindlæg. Medlemmer får ligeledes gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, specielle pengebesparende rejsabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at producere det grundige rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til dette indlæg (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre utrolige frynsegoder, skal du være med i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *