Uncategorized

Hvem vinder – Grange vs the Hunter? Red Wine Star Death Match

Hvad opstår, når du sandsynligvis lægger den mest berømte australske vin i lyden med den allerbedste Shiraz Australiens ældste vinregion har at tilbyde? Det er Penfolds Grange vs The Hunter Valley, såvel som handskerne er slukket!

Når det kommer til australske røde, er den allerførste vin, vi tror på Shiraz. Det er en sorter, der endte med at blive synonym med Aussie -livsstil såvel som mad.

Uanset om det er en barbie i baghaven eller et eksklusivt steakhouse, varm sommer -Arvos eller kølige vinteraftener … Shiraz er altid en velkommen ven.

Men når det kommer til kvalitet, produceres ikke alle Shiraz lige.

Penfolds Grange vs the Hunter Valley

Under den årlige Hunter Valley Wine såvel som Food Festival, der kører hver juni, kan vinhjemmet i Pokolbin Pits Australiens mest berømte vin mod den allerbedste Shiraz, jægerens vigneroner kan udforme.

Gæsterne har en line-up på tre ekstremt betragtede Hunter Shiraz alle fra nøjagtigt samme år ud over den matchende vintage af Grange.

Hvilke vine mod Grange – 2021

Hvert år lægger vinhjemmet op den anerkendte Brokenwood Graveyard Shiraz og efterlader to områder gratis. I 2021 var vinene Maurice O’Shea Shiraz fra Installer Pleasant Estate såvel som Silkman Wines ‘Reserve Shiraz.

Alle disse vine var fra 2014 -vintage.

Dette er vigtigt siden 2014 antages, at den allerbedste vintage, som jægeren har set på en ekstremt meget lang tid (selvom jeg har hørt, at 2017 ligeledes var et ekstraordinært godt år).

Omvendt var det et typisk år for Penfolds såvel som Barossa.

Men hvilken vin var det allerbedste af de fire?

Vinhjemmet kører dette som en blind smagning, med kun et par personale medlemmer i forståelsen af, hvilke vin der er.

Vi har kun leveret korte noter om hver vin såvel som et kort til at komponere vores gæt på.

Disse kort indsamles såvel som i slutningen af ​​måneden efter festivalen, e -mailer vinhjemmet alle den rigtige rækkefølge af vinene.

Tilsyneladende er dette en konkurrence om antagelse, hvilken vin der er. Men i virkeligheden er det ikke vigtigt at gætte ordentligt. I stedet er det en mulighed for folk at smage fire af landets fineste eksempler på denne ædle sort. Det er meget sjovt såvel som virkelig interessant.

Flere detaljer om vinene, tak

Dette var de smagnotater, som alle fik til smagningen. Dette (åbenbart) er ikke den rækkefølge, som vinene hældes i, men du kan se, at de ikke giver meget væk … medmindre du virkelig forstår din vin såvel som at forstå, hvad en mørk ler vil gøre med smagen af ​​Shiraz sammenlignet med En gul podzolisk jord. Uanset hvad det betyder.

Jeg tror dog, at omkostningskoder er en virkelig fascinerende faktor lige her, såvel som Halliday -scoringerne. Det viser bare, at en flaske på $ 50 kan score nøjagtigt det samme som en $ 850 vin.

Dette er de faktiske noter, at vinhjemmet gav os til smagningen. De leverer ikke meget væk!

Et andet punkt, som jeg mener er fascinerende, er, at jægervine alle er 100% Shiraz fra nøjagtigt samme ejendom, men Grange er en Shiraz/Cabernet -blanding fra gode tilbud af regioner i South Australia.

Det har jeg aldrig forstået.

Hvad angår smagene, var alle disse vine absolut lækre. Uanset hvad der er chokolade, kokosnød såvel som sort kirsebær til lakrids, træ, læder såvel som peber.

Og mens vi var ivrige efter at opdage, om vi havde valgt vinene korrekt, tænkte Christina så godt som jeg mere på at opdage, som vi havde valgt til at være vores favorit.

Det viste sig, at de to favoritter, Christina valgte – vin 2 såvel som vin 3 – var installationens behagelige såvel som Silkman, mens jeg havde valgt Brokenwood (vin 1) – skønt jeg var såvel som ahhed mellem den person såvel som Silkman.

Hvad angår Grange, gætte vi begge på, at dette var ude af de fire. Ud over måske siden vi var i jægeren, valgte vi det ikke som vores favorit med vilje. Det er en ekstremt unik vin med lagdelt kompleksitet – vidunderlig på velsmagende, pebret på garvning.

Det er en ting om året-vinhuset

Wine Home kører denne begivenhed hvert år den allerførste weekend i juni som en del af Hunter Valley Wine såvel som Food Festival.

Ud over denne smagning har vinhjemmet ligeledes et usædvanligt valg af vin, som du ikke vil opdage andre steder, hvoraf et par du endda kan prøve ved glasset takket være deres imponerende enomatiske vinsmagningssystem.

Måske vil du gerne se flere af vores historier om Hunter Valley:

15 Hunter Valley vingårde kun lokale forstår om

Hvor skal man bo i Hunter – Aldora Cottage, Pokolbin

Doserne såvel som don’ts af kælderdøren

Eller klik lige her for at se vores bibliotek på Hunter Valley -aktiviteter, Winery Oplysninger samt placeringer for at blive.

Vi blev inviteret som medier til vinhusets smagning, gæster ved Hunter Valley Wine & Tourism Association.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *