Uncategorized

En livsopdatering: Tilslutning og foryngelse i Grenada

Vi er overbevist om, at når planer ikke fungerer, og livet ikke flyder glat, er det tid til at tage et skridt tilbage og følge stien med mindst modstand. Vores vej dette sidste år var lidt af en rutsjebane, og selvom den var fuld af spændende og eventyrlystne tider, var der en hel del usikkerheder, og det føltes bare som om der manglede noget.

Heldigvis har vi fundet ud af det.

Hvor skal vi hen?!

Mens vi var i Manzanillo, Mexico og ikke for tilfredse af byen, diskuterede vi, hvor vi skulle hen.

At ikke vide, hvilken retning man skulle tage følte sig foruroligende og var et mønster i det forløbne år. Mens de tjekker med familien i Mexico, var tvivl om vores næste bevægelser regelmæssigt bagpå vores sind. At prøve at beslutte, hvor man skal rejse, er enkel, men at finde et sted, der kontrollerer alle kasser, når det vedrører at leve i længere perioder, er det meget lettere sagt end gjort.

Spise, drikke, tjekke og strand i Manzanillo – men hvor skal vi gå næste gang?

Vi var frem og tilbage i vores sind mellem Asien og Europa, og på et tidspunkt tænkte vi endda på at bo i Mexico på grund af det faktum, at vi ikke kunne komme på andre steder, der føltes rigtigt.

Hvorfor prøvede vi at tvinge levende i Europa, da det ikke fungerede? (Vi blev næsten svindlet over $ 3.000, da vi forsøgte at booke et sted i Lissabon!)

Hvorfor overvejede vi at flyve fra Mexico helt tilbage til Sydøstasien?

Hvorfor blive i Mexico, da vi følte, at det var tid til at træde på?

Til sidst tog vi en beslutning, at det var bedst at vende tilbage til Grenada, en destination, som vi kender og elsker. Vi reserverede en flyvning fra Manzanillo, og efter et par dage rørte vi ned på Isle of Spice! Så snart vi landede og blev mødt af vores venner og hund, vidste vi, at vi havde taget den ideelle beslutning. Dette lille caribiske land var svaret hele tiden og var den manglende noget.

Grenada … vi når!
Hvorfor valgte vi øen Grenada?

Hvis du har fulgt vores rejse, ved du, at vi blev forelsket i denne vestindiske ø tilbage i 2014, da vi kom til vores første kæledyrsopholdsjob. Med sin stenede kystlinje, skjulte strande, frodige jungle og farverige byer er Grenada en perle.

Da vi i alt har tilbragt meget mere end 1,5 år i Grenada, føler vi os meget mere som beboere end turister og glæder os altid over at finde lokale ting at gøre. En god ven af ​​os for nylig sagde ”I Grenada skal du gøre din egen sjov”. Dette gælder, at der ikke er masser af “typiske” ting at se og gøre – historiske steder, store indkøbscentre, firkanter, pladser, museer, caféer og fodgængergader mangler på øen (skønt der for nylig er en Bowling Alley og et mikrobryggeri!).

Dette er dog fint med os, da der er mange eventyr, der skal være, hvis du er klar til at finde dem, som vi er. Vi elsker at kalk med venner på en afsondret strand, gå på en picnic på et af vores meget elskede pletter eller søge efter nye jungle-vandreture. For os handler Grenada om naturen, og denne gang ser vi frem til at besøge vores hemmelige hangouts og opdage nye med vores venner.

Der er ikke kun mange udendørs ting at gøre i Grenada, men øen er rustik og uhøjtidelig og har en autentisk caribisk stemning, hvilket er det, vi elsker meget om det.

Det store flertal af befolkningen her er efterkommere fra Afrika med en lille mængde oprindelige Arawak og Carib -mennesker. Resten af ​​befolkningen består for det meste af indianere, fransk og engelsk. I modsætning til masser af øer i regionen bevarer Grenada stadig sin caribiske charme – komplet med standard mad, arkitektur, musik, dans og festivaler. Vi elsker de krydret måltider, nationale retter og friske produkter, og selvfølgelig Soca & Steelpan -melodier og den skøre karnevalsæson!

Mens der er et fantastisk lokalt og udstationeret samfund, er der også en virkelig eklektisk blanding af mennesker, der midlertidigt bor og tjekker denne ø. Der er tusinder af studerende (overvejende amerikanske), der deltager i SGU Medical University, “Yachties” og Sailors, der lægger her i orkansæsonen, altomfattende turister, der tjekker resorts, grenadiere fra udlandet, der tjekker deres stykke land, Og endelig krydstogtskib rejsende, der ringer til Port her i en dag.

Det er absolut en interessant blanding!

Grenada vil altid føle os som vores andet hjem, og vi takker de lokale for at have accepteret os og byde os velkommen som ”canadiske grenadiere”, hver gang vi vender tilbage.

Flere Grenada -artikler

Den største guide til at rejse i Grenada

En rejseguide til de bedste strande i Grenada

Rejse til Grenada: Den største budgetguide

Ombord på den kyndige: et solnedgangs sejl i Grenada

61 fantastiske ting at gøre i grenAda

House & Pet sidder i Grenada

Sidste år tog vi en beslutning om at tage lidt tid fra huse for at værdsætte spontan rejse og være tilgængelige til turistmarkedsføringskampagner (som vi er ansat til på grund af denne rejseblog), hvis de kom op. Mens vi glædede os i et engagement-frit år og var i stand til at deltage i nogle ekstraordinære presseture, længtede vi efter ”vores” kæledyrshund og øens liv.

Trekking gennem bjergene i Kirgisistan på en pressetur var utrolig, men vi savnede “vores” hund

Desværre gik vi glip af vores to regelmæssige kæledyrs- og husholdningsopgaver her i Grenada på grund af vores manglende evne til at begå i tide. Og desværre er andre kæledyrskimere blevet ansat til jobbet. Men som ting ser ud til at vælge os, falder alt på plads.

Lige den anden dag er vi blevet ansat til et månedslangt hus og kæledyr siddende job, som er lige nede ad vejen, hvor vi i øjeblikket er! Det er et fantastisk hjem med vidunderlig udsigt over havet. Vi tager os af to rambunctious, charmerende 3 år gamle hunde, mens vi modtager gratis indkvartering og en bil til vores brug. Vi ser frem til meget mere nedetid på vores meget elskede ø … men det kan være svært at forlade huset med udsigt som dette:

Udsigt fra huset flytter vi ind på bare et par dage
Selvom vores næste hjem er luksuriøst, hvor vi opholder os nu, er en drøm, og det er præcis, hvad vi havde brug for efter overspisning, overdrinking og overdrivelse af det i Mexico.

Hjemmet er roligt og idyllisk. Vi er bogstaveligt talt omgivet af jungle på den ene side og havet på den anden. Vi har nydt tavsheden og tilsluttet igen hinanden. Vores kroppe forynger og renses fra månedens forsømmelse, og vi har spist sunde fødevarer, drikker meget mindre alkohol og tager sig af os selv. Dette sted har været en lille tilbagetog, og er et sted, vi vil gå glip af, når vi træder videre til vores næste landskab i Grenada.

Vores forhaven – ikke en dårlig udsigt!

Da vi træder videre til vores kæledyrsopholdsjob, vil vi have opholdt sig på denne “wellness spa” i lidt over en måned. Det vil være virkelig trist at sige farvel til vores venner, der ejer dette sted (og vores hund!), Som så elskværdig har været vært for os. Vi er blevet inviteret til at blive her længere, men vi ønsker ikke at overdrive vores velkomst og ønsker at give dem tilbage deres privatliv. Selvom et usædvanligt generøst tilbud, er det tid for os at gå.

Den stenede kystlinje i Grenada

Vores fjerntliggende arbejde livsstil

Som du kan forestille dig, at flytte rundt i verden og tage en 2 måneders hiatus fra onlinearbejde i Mexico indikerede, at vores websted var noget afsat. I stedet for at skrive, markedsføre og optimere vores blog, var vi travlt med at spise taco og drikke margaritas på stranden.

Heldigvis, i betragtning af at vi har oprettet en passiv indkomstmodel for vores forretning, led vi ikke for meget økonomisk, men vi er ikke kommet så meget, som vi ville have ønsket. Mange projekter blev sat på backburner, og e -mails svarede ikke på en rettidig basis, hvilket ofte kostede os tusinder af dollars.

Arbejdet “stablede” op, hvilket var et stort aspekt i os, der ville blive sat i et stykke tid her i Grenada.

Da vi satte os ned og tænkte over, hvor vi faktisk boede det sidste år (i modsætning til rejste), var listen over destinationer temmelig kort, og varigheden endnu kortere. I 2017 tilbragte vi 2 uger i Valparaiso, Chile, 10 dage i Brighton, England, 1,5 måneder i Koh Samui, Thailand, 2 måneder i Canggu Bali, Indonesien og 1,5 måneder i Manzanillo, Mexico. De resterende 6,5 måneder blev brugt på at rejse fra sted til sted.

Arbejder i Canggu – det var langt tilbage i september!

Vores tid på Bali blev brudt op af en 2 ugers scuba dykkerpressetur, en uges besøgende og min uventede tilbagevenden til Canada i 2 uger. I Manzanillo var vi der strengt for at tilbringe tid med vores 15 familiemedlemmer, der vedrørte at tjekke os under vores ophold.

Vi er meget mere end klar til lidt bærbar tid!

Vi elsker vores job, og det faktum, at vi ikke kan vente med at komme tilbage på arbejde, er noget, vi er meget taknemmelige for. At være i stand til at bo, hvor vi vil, mens vi sætter vores egen arbejdstid er en ekstraordinær følelse, men at opleve denne rejse sammen er prikken over i’et.

Vi er meget mere end glade for at være tilbage på arbejdeVores opgaveliste over ting, vi ønsker at opnå på bloggen, mens vi er her i Grenada, er temmelig lang, men vi ser frem til det hele. Vi har ingen planer om at forlade øen snart. Den eneste plan er at glæde sig i selskab med vores venner og hinanden, udforske øen, skrive nogle mordere -artikler om vores nylige rejser og om den digitale nomad -livsstil og lade vores sind og kroppe styrke et stykke tid. Vi vil bare “være” og se, hvad der sker. Vi føler os sunde, glade og levende. Vi er glade for at være tilbage “hjem” og ved, at det er her, vi er nødt til at være ideelle nu.

Har du nogensinde følt dig lidt udbrændt fra for meget rejser eller fra at tjekke venner og familie i lang tid? Hvordan kom du af med det? Kommenter nedenfor!

Bliv en Pet Sitter / House Sitter!

Som med enhver ny forretning var vores midler lidt lave, da vi først begyndte at blogge. Mens vi sad i en café i Uzbekistan i 2013, tog vi en beslutning om at tilslutte os betroede huse – som er den største online platform for hussittere og husejere. I betragtning af at vi 2014 har haft glæde af selskabet med lodne venner og frynsegod af gratis indkvartering.

Klik her for at deltage i betroede huse og modtage gratis indkvartering rundt om i verden. Vi har hus og kæledyr sad i Grenada, Barbados og Costa Rica og får mange anvendelser hver dag til sidder i Europa, Australien og videre. Indtast GOAT10 for at modtage 10% rabat på det årlige medlemsgebyr.

Kan du lide denne artikel? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -associeret og også et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indikerer, at vi tjener provisioner, hvis du klikker på links på vores blog og køber fra disse detailhandlere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *