Vil du rejse til Uluwatu, Bali, Indonesien? Læs vores tip nedenfor om de ting at gøre i Uluwatu med foreslåede ture.

Foto af Darren Lawrence på Unsplash
Uluwatu, der betyder Lands End, ligger i den sydligste del af Bali. Med kraftfulde og spændende bølger er Uluwatu et af de bedste pletter at surfe på. Det tilbyder dog ikke kun det, men smukke udsigter og et glimt af balinesisk kultur også. Det er et af de steder, du ikke skal gå glip af, hvis du besøger Bali. Hvis du er interesseret, skal du læse mere i vores guide!

Andre artikler, du kan læse:

Honeymooners guide til Bali, Indonesien – tip til Seminyak, Ubud og Uluwatu

7 fantastiske ting at gøre på Bali, Indonesien

Bali -tur, tilståelse af en håbløs romantisk rejsende

DIY rejseplan til Indonesien – 2 ugers rejseguide

Mad i Indonesien – 15 autentiske indonesiske retter anbefalet af lokalbefolkningen

Indholdsfortegnelse

Ting at gøre i Uluwatu, Bali, Indonesien

1. Se surfere på Uluwatu
2. Besøg Uluwatu -templet
3. Nyd udsigten på Karang Boma Cliff
4. Hav det sjovt på Uluwatu Beach
5. Se en Kecak -dans
Hvor skal man bo i Uluwatu, Bali, Indonesiabudget Hotel
Mid-Range Hotel
Luksushotel

Hvor skal man spise i Uluwatu, Bali, Indonesien

Ting at gøre i Uluwatu, Bali, Indonesien

1. Se surfere på Uluwatu

Foto af Kristin Wilson på Unsplash
Som jeg har sagt i introduktionen, er bølgerne her magtfulde og lidt farlige, så hvis du ikke er en ekspert surfer, kunne du se andre fra udsigten. Det er virkelig cool og spændende at se mennesker køre bølger, nogle gange motiverer det slags dig til at lære. Hvis du vil vide det grundlæggende for at opleve at surfe på disse enorme bølger, kan du prøve at besøge Kuta eller Seminyak på Bali!

2. Besøg Uluwatu -templet

Foto af Febiyan på Unsplash
Beliggende på toppen af en klippe er Uluwatu -templet eller Pura Luhur Uluwatu. Det er et balinesisk hinduistisk havtempel, der antages at beskytte øen mod det onde. Der er også makaker, der beboer der, så glem ikke at beskytte dine ting, da de måske stjæler dem!

Foreslået turné: Uluwatu Temple Sunset og Kecak Fire Dance

3. Nyd udsigten på Karang Boma Cliff

Karang Boma Cliff tilbyder dig en malerisk udsigt over klipperne, klipperne, havet, bølgerne og himlen på Bali. Det er placeret i den sydligste del af øen, men vil helt sikkert give dig en af de mest betagende udsigt over solnedgangen. Du vil være i stand til at nyde og slappe af i denne fantastiske natur!

4. Hav det sjovt på Uluwatu Beach

Foto af Max Kukurudziak på Unsplash
Uluwatu Beach er en af de bedste strande på Bali, Indonesien. I modsætning til mange strande fungerer det kun på lavvande, og der er ingen barer eller restauranter ved stranden. Der er dog havhuler, klipper og klipper, som giver dig skygge og et sted at slappe af. Dens sindsro og stemning, plus solnedgangen, gør det til en af mine favoritter på Bali!

Foreslået turné: Balis øverste sydlige strande

5. Se en Kecak -dans

Foto af lo lo på Unsplash
Tag et glimt af balinesisk kultur gennem en Kecak -dans. Det er et balinesisk hinduistisk dansedrama, hvor helten kæmper for den onde konge. Det er også en af de bedste ting at gøre Uluwatu. Forestillinger udføres normalt ved Uluwatu -templet kl. 18, så går du ikke glip af det.

Foreslået turné: Uluwatu Kecak Fire and Dance Show -billetter på Bali

Hvor skal man bo i Uluwatu, Bali, Indonesien

Budgethotel

Wira Homestay og Spa

Med pooludsigt, Wira Homestay & Spa i Uluwatu har indkvartering, en restaurant, en udendørs swimmingpool, en have, vandsportfaciliteter og en terrasse. Tilvejebringelse af en balkon er hver enhed klimatiseret og giver en spiseplads og et opholdsområde med et satellit-fladskærms-tv. Der er et privat badeværelse med et brusebad og en hårtørrer i hver enhed sammen med gratis toiletartikler.

Pris: starter ved USD 25 for et deluxe -rum

Mid-Range Hotel

Renaissance Bali Uluwatu Resort & Spa

Beliggende i Uluwatu, Renaissance Bali Uluwatu Resort & Spa -indkvartering med en udendørs swimmingpool og et fitnesscenter. Alle værelser har et fladskærms-tv med satellitkanaler og et privat badeværelse. På hotellet har alle værelser et skrivebord. Værelser leveres med aircondition, og nogle værelser kan også prale af en terrasse. Alle enheder giver gæsterne et køleskab.

Pris: starter ved USD 86 for et deluxe -rum

Luksushotel

Bulgari Resort Bali

Bulgari Resort Bali ligger 150 m over havets overflade og tilbyder en stor udsigt over Det Indiske Ocean. Det har luksuriøse villaer med en privat soldæk og springpool. De rummelige villaer på Bulgari Resort Bali leveres med traditionel balinesisk indretning og audiovisuelle systemer. Glasbadeværelserne i gulv til loft overser den private gårdhave.

Pris: starter ved USD 852 for et Villa Budgethotel

Hvor skal man spise i Uluwatu, Bali, Indonesien

Sukkerrock

Adresse: JL. Labuan Sait, Uluwatu

Træt efter at have surfet eller nydt Uluwatu? Gå af for at spise frokost eller middag på Sugar Rock. Med lækre store portioner til en overkommelig pris vil du gå hjem med en fuld, glad mave. Aubergine, kylling og and anbefales stærktred.

Suka espresso

Adresse: JL. Labuan Sait nr. 10, Pecatu, Kuta Sel., Kabupaten Badung, Uluwatu

Hvis du vil have sunde og lækre muligheder for at spise, skal du gå til Suka Espresso. Du vil elske mad, drikkevarer, atmosfære og personale! Fra sidstnævnte til fisketacoerne til pandekagerne vil du elske dem alle. Når du spiser her, kommer du måske tilbage til mere!

Bukit Cafe

Adresse: JL. Labuan sait, pecatu

Bukit Café velsmagende mad med sunde og vegetariske muligheder. De har veganske burgere og pandekager, quinoa pattie, mahi-mahi fisk og chips og mange flere. Det lyder måske skræmmende og ikke tiltalende, men du bliver ikke skuffet over dens smag; De er værd at fortære.

Om forfatteren

Hej, jeg er Lyza! Jeg var engang en person, der netop forestillede mig at gå til steder ”en dag”, men besluttede at forfølge mine drømme. Min første rejse til udlandet var i Japan, Solo, sidste 2018, og jeg blev forelsket i oplevelsen. Jeg sigter mod at besøge 10 lande, før jeg vender 30 og 2 nye steder på Filippinerne hvert år. Udover at rejse elsker jeg at organisere ture, tage billeder, læse og få nye venner. Følg mine eventyr gennem min Instagram.

Er du på Pinterest? Pin disse!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *