Uncategorized

Memories of Byron Bay – og en meget skuffende burger

Så august, her går vi! Endnu et skridt tættere på julen, som er en skræmmende, men alligevel sjov tanke. Medmindre du hader jul, i hvilket tilfælde er jeg ked af påmindelsen.

Siden sidste gang vi talte, har Plenty foregået her på Romance HQ … selvom en masse af det har været bag kulisserne, som du sandsynligvis ikke ville give meget af en abe om. Og det er ok. Vi har dog fået masser af planlægning, og vi formaliserer vores mest aktuelle rejseplan, hvilket er fantastisk.

Vi er virkelig i ekstase over denne næste, da vi arbejder med et turistbestyrelse for at tale om Sabah. Nu, hvis du ikke har hørt om Sabah eller ikke er helt sikker på, hvor det er, er det OK. Det er temmelig fjernt – det er faktisk en del af Borneo i Indonesien. Imidlertid ejes det faktisk af Malaysia, som er slags forvirrende.

Uanset hvad er det en fantastisk del af verden fra det, vi har set i vores forskning, og vi er virkelig i ekstase over at fortælle dig meget mere om det. Nyd dette rum nøje, fordi dette vil ske i slutningen af ​​måneden.

I mellemtiden har vi bunket ned her i Sydney under det, der har været en anden temmelig frysende og våd uge. Masser af indendørs ting og drømmer om vores tid i Byron Bay sidste weekend. Fru Romance udgav også sin mest aktuelle hårromancevideo i sit indlæg om at bruge hårkrøllestav ordentligt. Det har også hendes mest aktuelle Hair Romance TV -video i den, som jeg redigerede. Det lykkedes mig at snige sig i nogle ret gode bloopers i slutningen, så sørg for at nyde sidste øjeblik eller deromkring!

Her er et link til vid.

Og her er vores mest aktuelle IG -udgave! Glæd dig ind, og vi håber, at du har en fantastisk uge fremover!

Puljen på vores hotel i Byron Bay er faktisk forbløffende. Det er en betydelig lagune-pool med broer, liggestole, hængende over-vandstol hængekøje-det er en drøm, der er gået i opfyldelse, især på varme dage. Jeg kan ikke tro, at dette sted – Elements of Byron – kun har været åbent i betragtning af den februar i år.

Der er masser af planer for dette sted i sin næste udviklingsstadium, og hvis de fortsætter den måde, de er begyndt på, har jeg en følelse af, at Elements of Byron bliver en absolut stjerne på Byron -kysten.

Elsker trappen, der går op til baren på Balcony Bar og Oyster Co. Ideel i hjertet af Byron Bay Town selv, denne bar og restaurant kommanderer nogle af de bedste mennesker, der ser udsigtspunkter, du kan forestille dig! Du ideel på hjørnet af to af de travleste gader.

Der er dog et par ting, der kan distrahere dig fra dit folk-se. Maden og drikke her er fantastisk.

Vi elsker også virkelig de nylige restaureringer, som balkon har gjort. De er på spids og gør dette virkelig det bedste sted i byen, der kommer til et måltid eller drikke.

Vores middag på balkonen startede som hvert måltid her burde: med et dusin af de bedste Sydney Rock -østers, du kan finde. Executive Chef Sean Connolly har medbragt fra sit Sydney Haunt The Morrison hans kærlighed til østlige østers og en række andre retter, som vi grundigt nød.

Vores sidste aften i Byron Bay. Hvilket fantastisk sted at komme for at undslippe Sydney -vinteren. Vi har haft den bedste tid – og elementer i Byron og alle de faciliteter og mad, de har fået her (Graze og Osprey Spa, vi tjekker dig!), For ikke at nævne den fantastiske og private Belendil Beach lige uden for døren Få virkelig mest ud af, hvad dette nordlige New South Wales -samfund har at byde på.

Vores sidste solopgang i Byron Bay og hvilken måde at se det på. Vi er øverst på Kap, der repræsenterer fastlands Australiens en masse østlige punkt. Det er en tidlig start, men så værd.

De utrolige mennesker fra vilde gedebegivenheder, der er navngivet på grund af en flok geder, der plejede at strejfe rundt i denne kyst, der undgår fangst i årevis, organiserer en af ​​de mest ekstraordinære oplevelser, vi har haft.

Deres skål Soloplevelsen er helt fantastisk: luxe, romantisk og absolut unik. Du er mødt inden daggry ved fyrtårnsporten og hilste derefter med en (meget vigtig) kaffe og tæpper. Du er derefter gratis til at være den første i Australien (og stort set verden) til at se solen komme op for at starte dagen.

Derefter bragt du til caféen i et privat afsnit, hvor du glæder dig i en fantastisk, specielt forberedt morgenmad. Vi var heldige nok til at se pukkelhvaler – en mor og kalv – lege i kappens farvande, da de gik mod nord på deres årlige migration.

Moren lærte sin kalv at bryde, hale klap og gøre pectorale bølger, hvilket ikke kun er sjældent, men usædvanligt ydmygende at se.

Og her er en del af vores morgenmad. Vi er i caféen, før den formelt er åben, så alt koges bare for os. Det er en meget speciel, meget romantisk ting at gøre.

Morgenmadens hjertelige og opvarmning, som er bedst til denne frysende morgen. Det marokkanske tema til maden fungerer godt med den bohemske fornemmelse af, at Byrons udviklede sig gennem årene … og hvem elsker ikke en Shakshouka?!

Hvis du er tNår du ryger for at finde noget at gøre i Byron, der er virkelig mindeværdig, usædvanligt romantisk og fremragende henrettet, er du nødt til at tjekke Wild Goat Events ‘skål soloplevelsen.

En anden (også meget vigtig) kaffe med vilde gedebegivenheder lige efter solopgang og morgenmad!

Vores sidste stop, før vi går hjem, er til Halcyon House i den fantastiske strandby Cabarita, kun 20 km syd for grænsen mellem Queensland. En restaureret 50’erne Surfer Motel, denne dekadente Beach Hideaway er nu et øverste sted for romantiske undslip på sit 5-stjernede hotel.

Og til en morgenmad, frokost eller middagsplads finder du ikke en bedre restaurant end Halcyon House’s Paper Daisy. Hver detalje i design er blevet tænkt på, og caféen på poolsiden her er lige så glat.

Hvis du vil se, hvad vi ellers kom op til i Byron Bay, kan du tjekke sidste uges IG -udgave, hvor vi delte mange flere skud af vores utrolige tid op ad kysten.

Endelig den længe ventede meget skuffende burger. Normalt er jeg ikke en til at kritisere burgere så meget. Når alt kommer til alt er det grundlæggende begreb om den ydmyge burger ikke rigtig så inspirerende. Så med det i tankerne skal det være temmelig blodig frygteligt for mig at være grumpy omkring et gennemsnit.

Men den oplevelse, mine venner og jeg havde i denne weekend på Sydney Cricket Ground, mens jeg nød Sydney Swans, der ødelagde Port Adelaide i AFL (det er Aussie -politikker fodbold BTW), var så rystende, at det næsten overskyggede den fremragende sejr, som svanerne havde.

Selvfølgelig forventede vi alligevel ikke meget af stadion mad, men dette var uden for de normale oprørende standarder, som australske og engelske sportsfans har været nødt til at klare sig i generationer. Bolle var slags slimet, tomaten havde en skumlignende struktur og selve Patty … ja, vi satte to og to sammen og udarbejdede den eneste måde, de kunne slippe af med at kalde det en Angus-burger.

Lad os bare sige, at det tilsyneladende sammenfald af ordene ‘Burger Patty’ og ‘Cow Patty’ kombineres her. Det var bestemt ikke Angus -oksekød, lad os sige det på den måde. Faktisk, vittigheder til side, vi tvivler på, om der overhovedet var noget kød i det. Min smagte vagt af gulerod. Og det blev brudt i halvdelen inde i bolle. Sindssyge.

Og dette var i medlemmernes område! Gud ved, hvad de generelle siddepladser var ved med. Alligevel er jeg ikke, hvad jeg skal fortsætte med det eller forlade denne uges IG -udgave på en brutto -note, så jeg lader dig fortsætte til vores rejseopdatering, hvor smukke billeder og behagelige tanker venter!

Hav en charmerende uge, og vi taler snart igen.

Denne uges rejseoversigt

Hver uge går vi tilbage i tiden over nogle af vores meget elskede rejsedestinationer ved hjælp af aldrig før set fotos af vores rejser. Her har vi set tilbage på denne uge.

Hvis dette skud ikke markerer vores minder om New York City, ved jeg ikke, hvad der vil. Frihedsgudinden – langt fra at blive en kliché – er sådan et utroligt syn og repræsenterer så meget. Og ikke kun for amerikanere – dette tal repræsenterer så meget, at vestlige livsstiler skal være taknemmelige for.

Fru Romance tog dette skud på solnedgang, mens vi var på en sejlbåd, der udforskede Hudson -floden. Det er en utrolig oplevelse og en, du skal gøre, når du er i NYC. Her er meget mere om, hvad vi gjorde, hvordan vi gjorde det, og hvad du skal gøre for at gøre det også!

Icebergs på Bondi Beachs sydlige ende er et af de steder, som folk går til, når de er i Bondi. Lokalbefolkningen, besøgende, alle sammen. Udsigten over Australiens en masse populære strand med denne pool i forgrunden er berømt, fordi den er så smuk.

Men der er også en klub her, der serverer rimelige priser og mad, som mange mennesker ikke ved om. Der er også Icebergs -restaurant ovenpå, hvilket er utroligt til specielle lejligheder.

Disse ideer er alle i vores 24 timer i Bondi Must-See Tour.

En af de smukkeste forstæder på Manhattan er West Village. Det er fru Romance’s absolutte meget elskede og også en af ​​mine, selvom jeg også har et blødt sted i East Village. Disse Brownstone -huse er så berømte, og den lette stil og klasse i West Village gør dette sted usædvanligt ønskeligt. Det og alle filmstjerner, der bor her!

Vi opholdt sig på denne gade, sidste gang vi var i New York – takket være Airbnb – og det tager virkelig ikke lang tid at føle, at du bor her. Sådan en fantastisk del af byen.

For vores andre ideer til New York skal du sørge for at tjekke vores yderste første-timers guide til NYC. Det er blevet et rigtigt encyklopædi for hvad man skal gøre, hvor man skal hen og hvordan man gør i The Big Apple!

Der er ikke mange dage af året som dette i London, men når de kommer, får det denne by til at virke så meget gladere, lysere og venligere. Jeg mener, det er det samme for hver by, men især for London.

Det er sådan et utroligt sted og så forståeligt, hvorfor folk, der kommer til Storbritannien, ender med at blive i London. Men vi spekulerer på, hvordan mange mennesker, der bor og arbejder her, har set byen bedst. Som mange steder (især hvad angår fru -romantik), er den bedste måde at se et eller andet sted fra så højt op aer mulig.

For at hjælpe med det er her vores liste over de bedste måder at se London fra UP High!

Provence i det sydlige Frankrig er en virkelig magisk del af verden. hvor som helst er så smuk. Men kronen på denne del af Frankrig er Riviera og St Tropez. Byen er kendt meget mere for sin yachtkultur (der er masser af penge her), selve byen er virkelig værd at tjekke ud. Fuld af laneways og små gader.

For meget flere skud af denne fantastiske lille havneby, se vores postkort fra St Tropez og 5 ting, du skal gøre her.

Dette er hvad jeg mener. St Tropez er fuldt på malerisk. Hver gade har noget smukt ved det, og havnefronten er fantastisk. Og hvis du vil komme til den franske riviera fra Italien, er det ikke så svært! Her er vores guide til at komme fra Italien til Frankrig med tog.

Vi håber, at du har glæde dig over vores IG -udgave og denne uges rejseoversigt. Hvis du har det, er det fantastisk. Hvis du ikke har det, så fortæl ikke nogen!

Fortæl os, hvad der foregår med dig den sidste uge. Vi vil meget gerne høre fra dig. Tal med os ved hjælp af kommentarerne nedenfor!

Åh, og glem ikke at tilmelde dig vores ugentlige nyhedsbrev, som jeg sender hver fredag. I det er en oversigt over ugens artikler plus nyheder om, hvad der foregår med os.

Vi giver dig også eksklusiv meddelelse om de konkurrencer, vi kører eller freebies, vi giver væk.

Klik her for at modtage vores nyhedsbrev og også vores gratis e -bog om rejser.

Billeder af hr. Og fru romantik ved hjælp af Instagram: @Mrandmrsromance, @Hairromance, @Christina.Butcher – Fru R’s Insta -konto og @angrybastard selvfølgelig!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *