Da jeg var barn, havde vi ikke råd til at gå væk i udlandet. Vi havde helt klart ikke råd til et hotel, fordi camping for os var den valgte ferie.

Der er intet som at bunkere ned med kun en tynd film af stof mellem dig og den store britiske sommer – det er en oprivende tanke. Af den grund er tiltrækningen af ​​glamourøse, langt væk tilbagetrækninger i fjerne dele af verden endnu mere attraktive for mig.

Hvad angår fru Romance, er det i hendes blod. Hendes familie boede i Fiji i de første par år af sit liv. Reglen der er, hvis du har boet i Fiji i mere end halvdelen af ​​dit liv, er du en fijiansk statsborger. Fru R gik der, da hun var et par måneder gammel og vendte tilbage ikke kun få år ældre, men også en fuldt udbygget Fijian Warrior Princess!

Nu bor vi på verdens eneste ø -kontinent, men at tænke på Australien som en ø er lidt som at tro, at resten af ​​verden er en øhav.

Vi er heldige, at vi har været på en masse utrolige steder i verden, ikke kun øer. Men vi troede, at vi ville give dig en hurtig nedslidning af vores bedste øferie.

#1 Aitutaki & Rarutonga, Cook Islands

Dette er uden tvivl mit yndlingssted. Jeg kunne skrive for evigt om Cookøerne. Ingen er venligere end Cook Islanders og ikke underligt, hvornår du bor et eller andet sted.

Den største ø, Rarotonga, er lille nok til at ride rundt på en scooter på cirka 45 minutter, men den er stadig stor nok til at huse fremragende hoteller, bemærkelsesværdige strande og nogle gode spisesteder.

Aitutaki er en atoll ca. 30 minutter nord for Rarotonga, og det er et paradis på jorden. Vandets blå, det hvide af sandet De lokale smiles smil … Du kan se, hvorfor jeg elsker denne del af verden.

Vi forlovede os også her.

#2 Koh Yao Noi, Thailand

Vi besøgte denne lille ø i Andamanhavet på vej til en vens bryllup i Phuket. Midt i de underlige tårnhøje rockøer, der er særlige for denne del af den thailandske kystlinje, er Koh Yao Noi den perfekte undskyldning for at gøre så lidt, som du vil i et paradisindstilling. Det mest energiske, vi gjorde, var et sted med kajaksejlads, men det er en anden historie.

Det er en lille vej fra Koh Yao, men hvis du nogensinde er i Bangkok, er du nødt til at tjekke disse barer ud.

#3 Island

Vi gik til Island midt om vinteren, så stedet levede virkelig op til sit navn. Det er et bemærkelsesværdigt land, i modsætning til andre steder, jeg nogensinde har været. Golde ismarker, enorme brølende vandfald, majestætiske gletsjere, flygtige gejsere og selvfølgelig vulkaner.

Det er også et fantastisk sted at se Aurora Borealis – nordlyset … når det ikke er overskyet.

#4 Efate & Tanna, Vanuatu

Vanuatu har en fascinerende historie med fransk og britisk kolonistyring, så der er underlige påvirkninger overalt. Strengen af ​​øer strækker sig i over 1750 km (1090 miles) gennem Stillehavet. Dens vulkanske arv giver Vanuatu et imponerende landskab.

Efate – Capital Island – Sport et pragtfuldt vandfald, mens Mount Yassur på Tanna Island er verdens mest tilgængelige aktive vulkan.

Befolkningen-Ni-Vanu-er utroligt venlige, selvom det ser ud til, at alle slukker rundt om enorme macheter hele tiden. Bare rolig, de er mere til at åbne frugt end hoveder.

Hvis du vil have mere information om Port Vila på Efate Island, skal du klikke her. Hvis du vil vide mere om Manna Island og dens vulkan, skal du klikke her. Og hvis du vil have nogle sjove fakta og smukke billeder af Vanuatu, skal du klikke her.

#5 Zakynthos, Grækenland

Der er så mange øer i Grækenland, det er næsten umuligt at vælge, hvilken der skal gå til. Vores venner valgte dette sted til deres destinationsbryllup, så vi følte, at vi var nødt til at deltage!

Zakynthos er alt, hvad du kunne forvente af en græsk havneby. Hustle og travlhed, bådene fulde af uklare gamle fiskere, tavernaerne til at sidde og slappe af. Øens mest berømte vartegn er skibsvrækket, hvor Smugglers i 1989 grundlagde på Navagio Beach på Southwest Shore.

Her er en mere dybdegående artikel om Zakynthos.

Ideen til dette indlæg kom fra at se på Trip Advisor’s Top Islands Newsletter – her er linket: www.tripadvisor.com.au

Billeder af hr. Og fru Romance.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *