Uncategorized

Alt hvad du behøver at vide om kreditkortrejseforsikring

kreditkortselskaber tilbyder nu gratis rejseforsikring med nogle af deres high end kreditkort. Dette er kendt som gratis rejseforsikring, og det kan spare dig for hundreder af dollars i rejseforsikring hvert år, men der er et par ting, du skal vide, før du bruger en. Nedenfor er to af de mest almindelige spørgsmål, der stilles om kreditkortrejseforsikring.

Er kreditkortrejseforsikring virkelig gratis?
Mens kreditkort gratis rejseforsikring er teknisk gratis, er forsikringen
Premium er delvis dækket af kreditkortets årlige gebyr, og du er ofte forpligtet til at betale for en del af dine rejseudgifter, f.eks. Flyvninger eller hotel, med dit kreditkort for at være berettiget til den gratis kreditkortrejseforsikring.

Er kreditkortrejseforsikring sammenlignelig med standalone rejseforsikring?
Ifølge kreditkort NZ, et New Zealand-kreditkort-sammenligningswebsted, er kreditkortforsikring i de fleste tilfælde sammenlignelig med standalone multi-trip årlig rejseforsikring, hvis ikke bedre.

Som noget i livet har kreditkortrejseforsikring nogle ulemper værd
påpege. Nedenfor er en liste over fordele og ulemper ved kreditkortrejseforsikring.

Fordele ved kreditkort rejseforsikring
1. Mere omkostningseffektiv: Disse politikker er ofte mere omkostningseffektive sammenlignet med standalone årlig rejseforsikring.
2. Sparer tid: Det sparer dig tid på at prøve at finde en passende rejseforsikring for hver tur eller hvert år.
3. Multi-trip-dækning: Det dækker dig til flere turer til flere lande i modsætning til en enkeltstående rejseforsikring.
4. Præmierne øges ikke med alderen: I modsætning til standalone forsikring øges dine præmier ikke med alderen.
5. Dækker ægtefælle/partner og børn: Din ægtefælle og børn er ofte dækket, hvis de rejser med dig, og du betaler for en del af deres rejseudgift med dit kreditkort.
6. Dækker indenlandske rejser: Mange kreditkortrejseforsikring dækker også indenlandske rejser.

Ulemper med kreditkortforsikring:
1. Cover varierer for hvert kort: Du skal læse betingelserne og betingelserne for hvert kort, og dækningens type og niveau varierer fra et kort til et andet.
2. Påkrævet aktivering: Aktivering af kreditkortrejseforsikring er ikke automatisk og varierer fra kort til kort, og i de fleste tilfælde bliver du nødt til at aktivere din rejseforsikring, hver gang du rejser. Dette involverer ofte at betale for dine fly og indkvartering med dit kort for at aktivere din rejseforsikring.
3. Dækker kun din ægtefælle og børn, når du rejser med dig: Hvis din ægtefælle og børn har brug for at rejse uden dig, bliver du nødt til at få uafhængig rejse
Forsikring for dem, selvom nogle kort giver dig mulighed for at få et ekstra kort til din ægtefælle, der giver dem dækning uden dig.
4. Høje renter: Gratis rejseforsikring findes ofte kun på premium -kort, som har en tendens til at have højere renter.
5. Udelukkelser gælder: Nogle kreditkortrejserforsikringer leveres med undtagelser. De dækker muligvis ikke visse aktiviteter, der betragtes som farligere
såsom ekstremsport eller endda skiløb eller vandsport osv.

Sådan vælger du den bedste kreditkortrejseforsikring for dig selv
Det lønner sig at shoppe rundt, når man overvejer kreditkort, der tilbyder gratis rejseforsikringspolitikker. Som vi har set, kan dækningen variere fra kort til kort, og nogle tilbyder muligvis ikke omfattende dækning sammenlignet med standalone rejseforsikring.

Sørg for at læse erklæringen om produktoplysning omhyggeligt, før du tilmelder dig. Dette er
Hvor du finder alle oplysninger om, hvad der er dækket eller ikke dækket af kortets rejseforsikring. Du finder oplysninger om politiske grænser, ekskluderinger, aktiveringspolitikker og mere.

Passer det til din livsstil?
Se efter et kort- og rejseforsikringspolice, der passer til din livsstil og omstændigheder. For eksempel tilbydes komplementær forsikring normalt kun på premium -kort, hvor du muligvis finder højere renter og årlige gebyrer. Se efter kort med de laveste priser og årlige gebyrer.

Sørg for at forstå aktiveringsprocessen
Aktiveringsprocessen varierer fra kort til kort, så sørg for, at du helt forstår, hvordan din politik aktiveres, før du rejser. Det anbefales meget, at du ringer til din kreditkortudbyder for at bekræfte, at du ville blive dækket til din rejse, før du tager af sted.

Læs omslagsdetaljerne
Kend og forstå, hvad den gratis rejseforsikringspolitik dækker. Hvordan håndterer det bagage -krav, aflysninger af rejser, medicinsk dækning osv. Læs grundigt hver politisk oplysningserklæring.

Shoppe rundt
Køb rundt for det bedste rejsekreditkort, der passer til dine behov. Brug et websted for kreditkortsammenligning til at gøre denne proces lettere. Credit Card -sammenligningswebsteder gør sammenligningsprocessen lettere, og de har en tendens til at være mere gennemsigtige, når det kommer til priser og gebyrer.

Relaterede

Sådan betaler du for din næste road triptere en ting, der er en given, når det kommer til at planlægge en road trip: Du bliver nødt til at købe gas! Den bil kommer ikke fra det historiske sted til museum til varmtnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *