Uncategorized

Introduktion af Gamma, den smarteste rejsejakke endnu

eventyrlystne Kate indeholder tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Et af mine foretrukne filmmomenter er fra store løb, når det jamaicanske bobsledteam træder ud af flysterminalen i Canada for allerførste gang – såvel som fryser ved forfærdeligheden ved at opleve subzero -temperaturer! I hele filmen opdager Sanka forskellige metoder til at holde sig varme!

Så meget som jeg griner, har der været tidspunkter på mine rejser, da jeg ville have, at jeg trak en sanka såvel som havde en varm vandflaske skjult inde i min jakke.

I Antarktis hjalp bitopvarmningspuder på tæerne såvel som i mine vanter mig med at klare det – dog hvad nu hvis der var noget bedre? Noget udviklede sig virkelig til overkroppen på min jakke for at holde mig varm? Udover måske noget lidt mere praktisk end at stikke en varmt vandflaske ind i din sweater?

Godt. Der er nu.

Lad mig introducere dig til Gamma-jakken fra Wear Graphene-en glat jakke, der ikke kun har en varm kilde inde i den, men er den mest nyttige brugsjakke til rejse året rundt og aktivitet.

Denne materialeudgivelse af topkvalitet er givet dig af Gamma af Wear Graphene. Du kan se deres Kickstarter her.

Gamma: Den grafen-infunderede jakke til alle sæsoner

“Gamma er din daglige jakke, din rejsejke, dit aktive tøj samt din gående jakke.”

Holdet på Wear Graphene satte sig ud for at style en jakke lavet af grafen – et materiale, der er blevet omtalt som det smarteste materiale på Jorden. Grafen forstås for at være både ekstremt tynd såvel som ekstremt stærk.

Graphene er en termoregulator – den holder dig varm om vinteren såvel som stor om sommeren. Det er utroligt holdbart. Det er vandtæt. så godt som det er endda antimikrobielt.

Gamma-jakken er 100% grafen-infunderet. Imidlertid inkluderer det ligeledes en indbygget varmelegeme, der opvarmer jakken inden for 10 sekunder (mand, Sanka ville have ønsket det), en regn hem, en hætte samt masser af opbevaring til dine væsentlige ting.

Jakken er glat såvel som traditionel – hvilket gør det til et stykke, der fungerer for både kontoret såvel som vandrestier, i din hjemby såvel som over hele verden.

Tjek videoen her:

Når du rejser-såvel som især hvis du er en videreførende rejsende, som jeg forstår, at mange af jer er-er du krav til at være så fleksible som muligt. Hvorfor pakke både sneakers såvel som vandrestøvler, når du måske pakker et enkelt par sti -løbere? Hvorfor pakke dejlige bukser såvel som denim, når et par mørke slanke denim muligvis fungerer for begge dele?

Det er nøjagtigt det samme princip, som Gamma -jakken går forbi. Angiv, at du planlægger en tur til New York. Du kan bære gammajakken på gaden på Manhattan-såvel som du måske ligeledes bære den, når du klatrer op i bjerge i Hudson Valley, eller bar-hopping om natten i køligere end dig-tænk strandby Montauk.

Og da vi alle bliver beskidte på vores rejser – ja, i det mindste gør jeg det – kan du rense det ved at kaste det i vaskemaskinen!

Hvad gør grafen cool?

Graphene, rygraden i gammajakken, er et ekstremt fascinerende materiale. Det er et overraskende tyndt materiale, der er angivet i et honningkaggittermønster. Dens temperaturstyrende kapacitet ligner menneskelig hud, hvilket holder dig stor, når du er varm såvel som varm, når du er kold.

Det er også utroligt stærkt. Næsten intet kan gennemsyre grafen – ikke engang knivpunkteringer. Du kan sætte denne jakke med hardcore-oplevelse på rejse såvel som den ser frisk ud og ny lang sigt.

Grafen afviser UV -stråler, fugt såvel som vind. Derudover er det hypoallergenisk såvel som antimikrobielt.

Og når du parrer grafenen med den indbyggede varmelegeme, distribueres den varme over torso-delen af ​​jakken, hvilket holder dig varm, når du kræver det mest.

Du ville tro, at en jakke som denne ville være tung. Den evaluerer dog kun 500 gram eller ca. 1,1 pund.

Kickstarter succes

Wear Graphene -teamet satte Gamma -jakken på Kickstarter med et mål på $ 5.000. Ikke kun ramte de deres mål inden for få timer – de ramte $ 50.000 inden for tre dage. Har nu samlet mere end 1,6 millioner dollars i løfter så godt som de er på deres metode til at være en af ​​de bedste kickstarter i 2021!

”Vi er glade for at introducere verden til fordelene ved grafen-infunderede tøj med gammajakke,” sagde Sarah Wood, Spoknull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *