husholdningsture er eventyr, som dine unge altid vil se fremad. Som forælderen vil du have, at de skal have det sjovt, udvide deres horisonter samt opdage nye ting bortset fra deres akademiske materialer. Når du planlægger din næste destination, kan du tænke på tæt på områder, der er fulde af fremragende landskaber, finurlige attraktioner, mystiske vidundere samt historiske byer-vest Texas.

Når du bringer hele husstanden på denne rejse, vil du helt sikkert være i stand til at spejde, at placeringer kan falde med samt udforske. Uanset om du foretrækker at nyde begivenheder i Midland, Texas eller se et museum i El Paso, fik vi dig. Lige her er ting, du kan udføre i West Texas med din familie:

1. Se Marfa -lysene

En fremragende metode til at tilbringe dine nætter i West Texas er at få et glimt af Marfa -lysene. Disse flimrende lys blev fundet tilbage i slutningen af ​​det 19. århundrede. I århundreder har rejsende, indfødte såvel som endda eksperter forsøgt at undersøge disse mystiske bjælker. Der er dog stadig ingen nøjagtig, formel forklaring på, hvor disse kommer fra.

På trods af dette har de lokale deres teorier såvel som historier om nøjagtigt, hvordan disse vidundere blev til. Spekulationer trækker mod faldende stjerner, UFO’er, natlige værger, spøgelsesrige orbs samt så meget mere. Det ville være finest at tale med en regional om, hvad deres husstand tror på disse lys. Sikkert, næsten alle i byen vil have deres synspunkt om det. Spørg dem ligeledes, når disse lys endte med at blive tydelige.

Typisk kan du gå til et veje -visningscenter, hvor du såvel som din husstand kan vente såvel som at se de blinkende lys i horisonten. Lysets sort i en række farver – rig, orange, blå, grøn såvel som endda rød. Det er angivet at flyve over vegetationsområderne, hvilket gør det temmelig skræmmende for nogle. Som du såvel som de unge får et glimt, skal du sørge for at tage et billede, hvis du kunne. Disse lys forsvinder muligvis hurtigt, før du forstod det.

2. Gå til en stjerne -fest på McDonald Observatory

Hvis dine unge ikke har fået tilstrækkelige af Marfa -lysene, kan du tage dem til McDonald Observatory. Fra Marfa kan du se såvel som at køre til observatoriet. Hvis du er placeret i Austin, skal du overholde de anvisninger, der går til vestsiden. Men hvis du er i El Paso eller i Midland Odessa, kan du hoppe på et industrielt fly for at komme dertil.

En af verdens mest fremtrædende observatorier, McDonald har fem forskningsundersøgelsesteleskoper i forskellige størrelser. Det inkluderer Hobby-Eberly, observatoriets stolthed såvel som største optiske teleskop. Bortset fra det har centret ligeledes forskellige reflektorer. Stjerne -fejringen tager næsten to timer. Sørg derfor for at kjole ordentligt for at forblive varm for det chill natvejr. Under hele oplevelsen vil du såvel som din husstand blive styret af en repræsentant. Besøgende fik mulighed for at se med teleskoperne dengang. Med COVID-19-sikkerhedsprotokoller skal du imidlertid inspicere såvel som se, om programmet stadig muliggør brugen af ​​teleskoper. Bortset fra Star Party er Sky Viewing motiveret med en uhjælpet øjetur i Rebecca Gale Amphitheatre.

Oven på Star -fejringen såvel som aftenhimmel -visning er der en mere guidet turné, der normalt varer i næsten to timer. Fra Frank N. Bash Besøgende Center vil et personalemedlem diskutere teleskopens historie, forskningsundersøgelsen omkring det, observatoriets funktion såvel som den rige historie om centret.

Derudover har disse fester såvel som guidede ture brug for dig til at booke en reservation, da programmet kun er begrænset til et par mennesker. Før road trip skal du således købe billetter forude for at sikre en glat såvel som fornøjelig oplevelse med børnene.

3. Fald med Joyland nydelsespark i Lubbock

Området ligger i Mackenzie Park og tilbyder traditionelle husholdningsture, velsmagende snacks, en pulserende atmosfære samt en lang række muligheder. Du såvel som dine børn vil hurtigt kunne lide attraktionerne såvel som aktiviteter i parken. Efter det hurtige besøg kan du falde med den nærmeste Prairie Dog Town for at kigge efter disse dyrs sødhed.

Kvindebesøg ved hjælp af en antivirusmaske i det historiske museum, der ser på billeder

4. Undersøg El Paso Museum of Art

Efter al den fremragende mad, der tilbydes af byen, får tid såvel som at se deres kunstmuseer. Mens området er lidt sammenlignet med de fleste museer, vil centret helt sikkert ikke skuffe. El Paso Museum of Art har en række delikate stykker, udstillinger, portrætter samt en rigelig kunstsamling. Du såvel som de unge vil helt sikkert være visuelt tilfredse med de historiske for moderne mesterværker af berømte kunstnere. Alle disse kan potentielt stimulere din rente for kunst såvel som nysgerrighed for fortiden. Optagelser er også gratis. Helt en sejr!null

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *