Sendt: 1/8/22 | 8. januar, 2022

Godt Nytår alle! Jeg håber, at du alle havde en fantastisk feriesæson! Som mange af jer ved, vurderede jeg positivt for Covid ideel, før jeg skulle gå til Brasilien. Brasilien kræver en negativ covid test at komme ind og godt, min kom tilbage positivt. I betragtning af at jeg ikke havde nogen symptomer, troede jeg, at det kunne have været en falsk positiv, men mange efterfølgende tests bekræftede, at ja, jeg havde utvivlsomt Covid for en anden gang.

Så jeg var nødt til at annullere min tur til Brasilien (min …

Hej! Undskyld at afbryde, men ….

Du synes at have snuble på en abonnent-eneste artikel!

(Allerede medlem? Log ind her.)

Dette indlæg er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM + er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til at belønne blogindlæg. Medlemmer får også gratis bøger, guidebøger, blogging kurser, adgang til vores arrangementer, event replays, månedlige giveaways, t-shirts, eksklusive pengebesparende rejsetrabatter og meget mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun tonsvis af Perks for at gøre dine rejser mere overkommelige, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det grundige rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, abonnement koster mindre end prisen på frokost!

Hvis du vil have adgang til dette indlæg (såvel som 100 + andre medlems-artikler) og alle de andre utrolige frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *