Englands ale og håndværksølindustri, blomstrer igen. Efter lang tid af intet andet end masseproducerede lagers af dårlig kvalitet pumpes fra pubbarer rundt om i landet, er det at drikke folk, der begynder at se en ændring.

Denne ændring er faktisk meget velkommen, og på en nylig check derude tog jeg en beslutning om at gøre lidt DIY -ølsmagning. Vi har lavet en af ​​disse ølsmagninger før i Sydney med nogle tjekkiske øl (men nyd dette rum til nogle indenlandske bryggerier, der også er undersøgt).

Det er fantastisk sjovt og meget let at organisere.

Vi sprang ned til det lokale supermarked – Tesco’s har en god række øl af flasken – og vi fik otte til at prøve. Vi drak dem i det køb, de undersøges her.

I stedet for at bruge vores smagark, vi udviklede til den sidste DIY -ølsmagning – vi var trods alt midt i en familiefest – tog vi en beslutning om at citere bryggerierne, give vores eget indtryk af hver øl og derefter score det ud af 10 .

Denne score blev aftalt af alle involverede: fru Romance, Me og min mor og far!

St Austell – Hyldest Cornish Pale Ale 4,2%vol

Fra bryggeriet: ”Bleg rav i farve, hyldest er en mere drikkelig øl med lækre fyldig maltsmag og en citrusaroma. Brygget ved hjælp af Cornish Spring Water, Cornish Gold og Maris Otter Malts, med en håndplukket blanding af aromatiske humle-det er en virkelig Cornish Pale Ale. ”

Vores mening: Bitter med en mindskende eftersmag. Bit gassy. Ikke det fussed.

Resultat: 5/10

Badger Brewery (Dorset) – Tanglefoot 5%vol

Fra bryggeriet: ”Tanglefoot er en gylden ale med antydninger af melon og pære udviklet fra gæring. Optimal til bøf og ale tærter.
Se: Let kobber, gylden rav
Lugt: frugtagtig, duftende hop, korn
Smag: sprød/sød, krydret overtoner ”

Vores mening: Toffee-smag midt i smule. Glat og let at drikke.

Resultat: 7/10

Ringwood Brewery (Hampshire) – Boondoggle Blonde Ale 5%Vol

Fra bryggeriet: “En lækker frugtagtig øl-Boondoggle leverer en punchy citrusaroma og en velafbalanceret mere frugtagtig smag.”

Vores mening: smager ikke noget som en blond ale – meget mere som en pale ale. Masser af smag, krop og en god, bitter eftersmag.

Resultat: 6,5/10

Ringwood Brewery (Hampshire) – Old Thumper 5,6%

Fra bryggeriet: ”Gammel Thumper leverer en dybbrun stærk ale med en krydret frugtagtig hoparoma og en opvarmende salt finish. Den karakteristiske smag har gjort det til en mester øl i Storbritannien. ”

Vores mening: Bedste Ale -smag – ingen bitterhed. meget underholdende.

Resultat: 7/10

Timothy Taylor’s (Knowle Spring Brewery), Keighley – udlejer Classic Pale Ale 4,1%

Fra bryggeriet: ”Udlejer er den klassiske pale ale, brygget på standard måde fra Knowle Spring Water ved kun at bruge den fineste gyldne pantede malt byg og bedst mulige bladhopp. Denne fuld-smagede bryg har vundet mange priser, både på Brewers-udstillinger og fantastiske britiske ølfestivaler. ”

Vores mening: glat med mellemlang-fuld krop og en behagelig bitter eftersmag.

Resultat: 7/10

Shepherd Neame Brewery, Kent – Bishops Finger Kentish Strong Ale 5,4%

Fra bryggeriet: ”Opkaldt efter en gammel Kentish -skiltning, der blev fundet på Pilgrims Way, der pegede på Canterbury og helligdommen fra Thomas A Becket.

Se: Kastanjebrun
Lugt: stegt, toffee, bær
Smag: Rig, frugtagtig, bitter ”

Vores mening: Fuld, dyb, afrundet ale -smag. En fantastisk øl – på trods af dets potentielt pinlige navn!

Resultat: 8/10

Morland Brewery-Old Crafty Hen Oak-Aged Ale Blend 6,5%

Fra bryggeriet: ”Denne stærke fine ale kombinerer en karakteristisk salt smag med en tilfredsstillende, glat rosinfinish. Brygget med en blanding af den populære gamle 5x, der ælder ved hjælp af vores vintage eg -moms modningsmetode. Denne lækre mørke rav ale er bedst til at forkæle dig selv og dine venner. ”

Vores mening: Stærke malts og en lækker sur finish. En underliggende følelse af ond magt!

Resultat: 7/10

Young’s (Wells and Young’s Brewery) – Dobbelt chokolade stout 5,2%

Fra bryggeriet: “Chokolademalt og ægte mørk chokolade er kombineret med Youngs prisvindende rige mørke øl for at skabe et tilfredsstillende overbærende, men aldrig alt for sød oplevelse.”

Vores mening: tyk rig mørk og en betydelig smag. Kaffe og bitter chokoladesmag overmander næsten malts og overvælder fuldstændigt humlen på dette monster af en øl. Fantastisk dessertvalg eller en til en cigaret.

Resultat: 5/10 drikbarhed 9/10 for cigar-ledsager 7.5/10 over-alle.

At lave en DIY -ølsmagning er virkelig god sjov – især hvis der er et par af jer – og I alle kan lide øl! Prøv det derhjemme med nogle venner næste gang du holder en middagsselskab – det går bedre ned end et spil charades eller monopol, der er helt sikkert.

Har du nogensinde haft en DIY -hvidvin eller ølsmagning? Fortæl os om det i kommentarerne!

Billeder af fru romantik.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *