forbundet til Atlanterhavet med et system med låse, kanaler og kanaler langs Saint Lawrence Seaway, en populær Midwest Road Trip er den fantastiske Lakes Circle Tour, et udpeget malerisk vejsystem, der forbinder alt sammen af de fantastiske søer og St. Lawrence -floden. Den fantastiske Lakes Circle -udflugt består af ruter til omgåelse af de fantastiske søer, enten individuelt eller kollektivt. Lake Michigan Circle Excursion er en del af dette system.

Lake Michigan Circle Tour

Med 1.640 miles med kystlinje, der berører Michigan, Illinois, Indiana og Wisconsin, eksisterer Lake Michigan Circle -udflugterne inden for den fantastiske Lakes Circle Tour. Først udgivet af Michigan Department of Transportation og West Michigan Vacationer Association som en 52-siders guidebog i 1899, blev Lake Michigan Circle-udflugt erstattet af et websted i 2007. Du kan dog købe en udskrivbar kopi af kortet til sendes til din hjemmeadresse (vi har dette og kan lide det).

Markeret med denne maleriske vejmarkør hver tiende miles er Lake Michigan Circle Excursion ca. 1.000 miles lang, det ville tage cirka 14 timer at afslutte uden at stoppe. En afgørende attraktion på udflugten er 105 Lake Michigan fyrtårne, hvoraf nogle kun er let tilgængelige med båd. Brown “Harbour Tour” -skilte er beregnet til at dirigere rejsende på en sidetur ind i et af de masser af havnesamfund langs Lakeshore.

Fyrtårnskort, takket være

Nøglestop på Lake Michigan Circle Tour

Efter at have afsluttet hele turen i løbet af flere år og flere roadtrips og i forskellige sæsoner er der noget ved Lake Michigan, der slags kommer i din sjæl. Her er nogle af vores anbefalede afgørende stop langs ruten, med links indlejret til en masse mere dybdegående historier, der tidligere blev offentliggjort på roadtrips for familier.

West Michigan

Jeg voksede op i West Michigan, så lad os starte der. Sandklitter, strandpromenade og strande. Disse tre ting er grundlæggende for barndommen for enhver person, der bor inden for 40 miles fra “søen.” I Holland har Tunnel Park en bemærkelsesværdig legeplads, strand og campingpladser. Duck Lake State Park, nord for Muskegon, er et usædvanligt sted at prøve skumme boarding (vælg dit eget bord på Meijer eller køb en før din rejse).

Jeg elsker Grand Haven Sandcastle på Grand Haven State Park

Grand Haven har en charmerende strandpromenade og populær statspark. Vi checkede ud sidste år og gik på et solnedgangscruise (læste meget mere i denne historie). Klem Lakeshore og fortsæt nordpå på M31, og du vil passere gennem Ludington (hvor SS Badger Automobile Ferry krydser søen ind i Manitowoc, Wisconsin). Før du rejser, skal du dog sørge for at stoppe og se fyrtårne ​​her (vi anbefaler en check out til Ludington State Park).

Big Sable Point Lighthouse, Ludington State Park

M22 og Sleeping Bear Dunes National Lakeshore

Det er sandsynligt, at den mest populære ferie destination i Michigan er Sleeping Bear Dunes National Lakeshore, Traverse City og Leelanau -halvøen. En gang om måneden ser jeg et M22 -klistermærke på en bil herude i Oregon; Et vidnesbyrd om det faktum, at så mange af os Michiganders har flyttet vest, men stadig har en formativ forbindelse til denne del af verden. Oregon Dunes National Lakeshore er så tæt som den bliver. Som jeg påpegede tidligere, er nogle af stoppestederne på Lake Michigan Circle -udflugt kun let tilgængelige med båd/færge, nemlig Manitou, Beaver og Squaw Islands.

Sleeping Bear Dunes National Lakeshore

Jeg har stærke familiebånd med Manitou -øerne; Mine fantastiske bedsteforældre bosatte sig der efter at have immigreret til Amerika; Læs om at lave din egen dagstur til South Manitou Island i denne historie.

South Manitou Island Lighthouse

Door County, Wisconsin

I betragtning af Cape Cod i Midtvesten, Door County, er Wisconsin Wisconsin -turismen ækvivalent af Michigan’s Leelanau -halvøen. Også kendt for vin, kirsebær, sejlads og shopping, over ti fyrtårnstop bemærkes på dette afsnit af Lake Michigan Circle Tour.

Naturskøn udsigt over Door County, Wisconsin

Fordi vinden normalt rejser vest til øst over Lake Michigan, finder du ikke de spektakulære sandklitter (da jeg først flyttede til Wisconsin i 1995, forventede jeg ikke et hurtigt og stejlt fald i vandet ved Bradford Beach i Milwaukee – en Kan let vade langsomt ud i Lake Michigan i flere hundrede meter på den modsatte kyst). Når det er sagt, hjælper spektakulære vinde og dybt vand med at placere steder som Sheboygan, Wisconsin på kortet som surfinghovedkapitolen i Midtvesten.

Rejs syd fra Sheboygan og stop i Port Washington, hjemsted for den populære piratfestival. Så spektakulær som Michigans klitter er Wisconsin’s bluffs.

Bluffs med udsigt over Port Washington, Wisconsin

Bunden af ​​søen

Bunden eller “fod” i Lake Michigan handler om den modsatte oplevelse fra Michigan’s Upper Peninsula, som det bliver (vi har ikke nogen offentliggjorte historier omnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *