, der udforsker en stor by som Dallas, kan være skræmmende. Hvor begynder du? Hvilke steder er værd at besøge? Har du tid nok til at se alt? At besvare disse spørgsmål alene kan være forvirrende, så meget mindre at starte din rundvisning i Dallas.

En jagt på jagt er en fantastisk måde at udforske den fantastiske by Dallas og al dens unikhed. Gennem Cityhunt Scavenger Hunts vil du være ude og i Dallas Exploring Area, som du aldrig engang vidste, at eksisterede.

Holdet hos Cityhunt tilpasser Scavenger Hunts, der passer til dine specifikke krav. Selvom de er specialiserede i teambuilding-jagt, udmærker Cityhunt sig også i offentlige scavenger-jagt til fødselsdagsfester, bachelorette-fester og andre gruppefunktioner. Deres smarte spor vil guide dig gennem de forskellige distrikter i Dallas for en sjov, udfordrende og underholdende turné.

Indholdsfortegnelse

1. Besøg Perot Museum of Nature and Science
2. Tag en tur gennem Dallas Arboretum og Botanical Garden
3. Nyd en kold en på Deep Ellum Brewery
4. Få din kultur på på Dallas Museum of Art
5. Sæt dine puslespilskompetencer på testen på flugtspelet
6. Udfyld madvogne på Kylde Warren Park
7. Gå en tur gennem historien på Sixth Floor Museum
8. Nyd en margarita, da kun Texas gør det
9. Find indkvartering i Dallas, Texas

Hvor skal man bo i Dallas, Texasbest Budget Hotel i Dallas, Texas – Homewood Suites af Hilton Dallas
Bedste Mid-Range Hotel i Dallas, Texas-Warwick Melrose Hotel
Bedste luksushotel i Dallas, Texas – Four Seasons Resort og Club Dallas
Om forfatteren
Er du på Pinterest? Pin disse!

1. Besøg Perot Museum of Nature and Science

Med roterende specielle udstillinger, fossiler fra hele Texas og verden og masser af praktiske aktiviteter for både børn og voksne kan du nemt miste halvdelen af ​​din dag her. Perot -museet er en fantastisk tilføjelse til Dallas -skyline, der byder sine første besøgende velkommen på sin nuværende placering i 2012.

Museet indeholder seks etager med fascinerende udstillinger fra produktionen af ​​olie i Texas til roboteksperimenter, du kan interagere med. På det er den første dag over 6.000 mennesker, der blev besøgt, og det ser ud til, at det næppe er aftaget i årene siden. Dette er et must gør, især hvis du har små børn!

2. Tag en tur gennem Dallas Arboretum og Botanical Garden

Beliggende på den sydøstlige bred af White Rock Lake Dallas Arboretum er det perfekte sted at nyde det normalt fantastiske vejr i Dallas. Med 66 fantastiske hektar er der masser af plads til at finde en fantastisk udsigt til at nyde en picnic og flaske vin.

Arboretet er hjemsted for mange specielle udstillinger og årlige begivenheder. I foråret faldt forbi for at nyde ‘Dallas Blooms’, der har kørt i over 30 år og har mere end en halv million foråret blomstrende pærer. I efteråret skal du tage en spadseretur gennem grunde, der er transformeret af over 60.000 græskar og kalebasser inklusive græskarbyen til ‘efterår i arboretet.’

3. Nyd en kold en på Deep Ellum Brewery

Foto af dallas.cuturemap.com
En af de bedst kendte bryggerier i Dallas, Deep Ellum Brewery er placeret i kvarteret Funky Arts, Deep Ellum. Hver lørdag åbner de deres døre for en kvasi-bryggeri-dør, serverer øl, mad og har levende musik i deres gårdhaveområde. Prøv deres øl over hele Dallas, men hvis du har en gratis lørdag eftermiddag, er dette en fantastisk oplevelse.

4. Få din kultur på på Dallas Museum of Art

Beliggende i det velhavende kunstdistrikt i Dallas Dette museum har været hjemsted for fantastiske kunstværker siden 1980’erne. Bygningen er designet af Edward Larrabee Barnes, en meget hædret amerikansk arkitekt, og området omkring den har udviklet sig, da det er trukket mere trafik.

Foto af Sharon Mollerus
Museet har over 24.000 objekter og er typisk vært for specielle og begrænsede udstillinger. I løbet af de sidste par år blev Main Museum Collection gratis for offentligheden. Så kom til Dallas og tag nogle renoirs, Rodins og Monets.

5. Sæt dine puslespilskompetencer på testen på flugtspelet

Escape Game ligger i Grapevine Mills og indeholder detaljeret naturskøn design og fire familievenlige temaer at vælge imellem! Du og dit team kunne finde guld, bryde ud af fængslet, deltage i en kunst heist og mere. Gør dig klar til at arbejde sammen for at finde spor, overvinde udfordringer og i sidste ende afslutte en mission.

6. Udfyld madvogne på Kylde Warren Park

Direkte overfor kunstmuseet er Kyle Warren Park Build over Woodall Rodgers Freeway i 2012. Denne park er åben for offentligheden, men drives af det privat drev Woodall Rodgers Park Foundation. Dette er et unikt bygrønt rum, der forbandt kunstdistriktet til andre kvarterer.

Foto af BetterBizideas
Den bedste del? De byggede i et område langs siden af ​​tre-blokken park specifikt til madbiler. Der er et roterende udvalg af lastbiler der dagligt, der giver alt fra hummerruller til is. Chenull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *