Uncategorized

Spørg Kate: Kræver jeg en bærbar computer til rejser?

Adventurous Kate består af tilknyttede links. Hvis du foretager et køb med disse links, vil jeg kompensere uden ekstra omkostninger til dig. Tak!

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

Denne uges Ask Kate handler om teknologi, der holder kontakten, samt om webcaféer stadig er et levedygtigt valg i 2013.

Hej Kate!

Jeg forventer en hel del rejser i 2013 såvel som er ingen fuldstændig fremmed at rejse. Tiden er inde! Vil gerne have din indsigt i tingene.

Jeg leverer ikke min amerikanske apt, men vil dog være i Paris februar måned med at leje en passende. i den 6 .. Vil krav om at bruge en webcafé, da jeg ikke har en smart telefon endnu så godt som ikke ønsker at medbringe iPad eller bærbar computer. Eventuelle tip i dette område? Ugh!

Der er ingen metode til at angive denne forsigtigt – webcafeer er færdige.

Det er ikke for at oplyse, at de ikke længere eksisterer – du kan stadig opdage dem i Paris såvel som i hele Europa – men deres storhedstid er gået. Jeg boede næsten på webcaféer i løbet af mit semester i udlandet i Firenze i 2004. I dag er det dog langt mere typisk at opdage placeringer med gratis WiFi end det er at opdage en webcafé.

Af denne grund, såvel som da du rejser i en hel måned, foreslår jeg at bringe minimum af en smartphone. Hvis du har en iPod Touch, tjener det ganske meget nøjagtigt samme formål minus telefonaspektet. Med en smartphone eller iPod touch kan du hurtigt e -maile, opdatere sociale medier, tage såvel som redigere fotos samt surfe på nettet.

Hvis du ikke ønsker at rejse med en bærbar computer, da du er ivrig efter at rejse med noget værdifuldt, skal du bare låse det op! Jeg bruger min pacsafe bærbar pengeskab, når der ikke er en risikofri eller skab tilgængelig.

Hvis du stadig ikke ønsker at medbringe din bærbare computer, foreslår jeg, at du i det mindste investerer i en netbook – en lille, billig, grundlæggende bærbar computer. Dette svarer til den, jeg brugte i Asien, så godt som det kan købes for $ 275.

Jeg har tilfredse masser af mennesker, der fik netbooks halvvejs med deres ture, siden de indså, at de ikke kunne være afhængige af webcaféer. Plus, det er uendeligt meget mere behageligt at sidde i en parisisk café såvel som at nippe til et glas Bordeaux eller en cafe creme, mens du indhenter din e -mail.

Jeg lover dig, at hvis du investerer i en netbook eller en smartphone, vil det tilføje din rejseoplevelse – ikke forringe den.

Held og lykke såvel som at glæde mig over mit foretrukne samfund i Paris!

Få e -mail -opdateringer fra Katenever Miss A Post. Afmeld dig når som helst!

Første navneskilt navn
Sidste Namelast -navn
Din e -mail din e -mail
Indsend

Del på Twitter
Del på facebook
Del på Pinterest
Del på e -mail

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *