efter at have arbejdet vanskeligt hele året, såvel som at se frem til din meget fortjente pause, slår intet krydstogtferier. Øhopping mellem Caribiske øer som Aruba, Antigua såvel som øhavet på Britiske Jomfruøer virker som en avanceret få har råd til. Du har dog forkert!

Den overraskende overkommelige tur i livet er perfekt til familier, charmerende par eller bare for dem, der leder efter noget lidt anderledes end deres ferie. Så godt som det er enkelheden i en krydstogtferie, der tiltrækker mange, til forhandlingen. Efter at have ombord på din krydstogtskib, skal du pakke ud en gang, såvel som du slappe af, når du sejler til din allerførste destination. Foringen fungerer som dit hotel for hele turen, så du kræver ikke at hoppe på såvel som slukket, hvor du pakker dine ejendele ud på hvert stop på din rejseplan. Derudover, med mange pakker, er hele turen altomfattende. Mad, drikke underholdning såvel som logi er alle ofte en del af aftalen, hvilket lader dig læne sig tilbage, samt slappe af og forstå, at du ikke kræver at bruge ekstra.

For andre er det de forskellige destinationer på en rejseplan, der tiltrækker dem til en ferie på det åbne hav. Hvis du altid længtes efter at rejse verden rundt, er en krydstogtferie den perfekte metode til at se mange lande hurtigt såvel som i stil. Caribien har en forskelligartet række øer at vælge imellem, der hver tilbyder noget mere interessant såvel som forbløffende end den næste.

Marvel over Arubas historie såvel som kultur med historisk design såvel som vartegn, der går tilbage til erobrere. Finansieringen af ​​øen, Oranjestad, har et arkæologisk museum, som er især engagerende med udstillinger, der stammer fra 4000 f.Kr.

Hvis det er en himmel-til-jord-oplevelse, du er efter, er de britiske Jomfruøer til dig. Miles af palmefronterede strande, pulverformet hvidt sand samt blandede drikkevarer venter dig på denne øhav.

I mellemtiden giver Antigua dig det allerbedste fra begge verdener, hvilket gør det til en backpackers drøm. Øen er tilført med kreolsk kultur samt kan prale af de mest vidunderlige strande. Hvad mere så godt som du beder om?

Hvis du aldrig har oplevet, hvordan det er at sejle på en livsferie i livet, skylder du dig virkelig at give det et forsøg. Mange af os, der prøver, er tilsluttet livet. Du forstår aldrig op, før du prøver, så tag en dyb indånding såvel som at gå i gang med en Caribbean Cruise -oplevelse, som du aldrig vil glemme.

Billeder af D-Stanley såvel som Kansasphoto, der bruges under Innovative Commons-licens

Flere tip til YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Corregidor Overnight Tour: 5 ting at gøre (bortset fra spøgelsesjagt)

Hunongan Cove i Caramoan: Camarines Sur, Filippinerne

Trick Lagoon fra Miniloc Island: El Nido, Palawan, Filippinerne

Tanjong Rhu Beach: Mangler blues i Langkawi, Malaysia

Twin Beaches of Nacpan såvel som Calitang: El Nido, Palawan

South Batan Tour: 12 must-besøg områder i Batanes

Passions of Paradise: Michaelmas Cay samt Fantastic Barrier Reef, Australien

12 betagende steder i Batanes, Filippinerne

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *