Hej alle sammen!

Den 6. august havde vi Stephen ført en begivenhed med titlen “Sådan flytning til Frankrig”. Og. Det var så fantastisk, at vi havde tilbage en anden gang!

I denne nye video bruger Stephen tid på at besvare bekymringer på at flytte til Frankrig såvel som Europa generelt!

Stephen Heiner er en forfatter, coach samt iværksætter, der bor i Paris, Frankrig. Han er udviklet såvel som tilbød et mursten og mørtel akademisk selskab såvel som nu er meget mere fokuseret o …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne korte artikel er udelukkende til medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver besøgende som dig selv får adgang til Perk -blogindlæg. Medlemmer får ligeledes helt gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, får adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, t-shirts, specielle pengebesparende rejsemæssige rabatter samt mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af fordele til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at producere det omfattende rejsemateriale, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end udgifterne til frokost!

Hvis du ønsker at få adgang til til denne korte artikel (såvel som 100+ andre artikler med kun medlemsartikler) såvel som alle disse andre bemærkelsesværdige frynsegoder, skal du være med i Nomadic Matt Plus samt begynde at få meget mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *