krig vil aldrig være svaret, som Warszawa, Polen ved med sikkerhed. Ved at tage hovedet af den anden verdenskrig havde denne polske hovedstad hvert eneste hjørne vendt til aske og dens mennesker, der blev fordrevet af nazi -bevægelsen.

Foto af Radek Kucharski CC med 2.0
Ligesom enhver hovedperson i en heltfortælling steg Warszawa imidlertid fra asken fra sin efterkrigstid og efter-kommunismen selv. I betragtning af det har denne polske kapital gendannet sig selv og er tilbage igen på kortet som en af Europas gå-til-destinationer. Folk kunne ikke hjælpe med at undre sig over dets historiske vartegn, farverige strukturer og dets generelle fornemmelse.

Foto af Keith Yahl CC med 2.0
Nedenfor leverer vi nogle af de bedste ting at opleve i løbet af din tid i Warszawa, Polen.

Indholdsfortegnelse

1. Lær Warszawa at kende mere at kende
2. Prøv poleret køkken
3. Lyt til nogle Choplin
4. Har en skål af vodka
5. Kom forbi Wilanow Royal Palace
6. Se tilbage på Auschwitz ‘fortid
7. Oplev ulvens lair
8. Find indkvartering i Warszawa, Polen
Hvor skal man bo i Warszawa, Polenwhere for at bo i Warszawa, Polen, hvis du er en backpacker
Hvor skal man bo i Warszawa, Polen for familier eller par
Hvor skal man bo i Warszawa, Polen, hvis du vil have luksus

Ofte stillede spørgsmål

1. Lær Warszawa at kende mere at kende

Foto af Dennis Jarvis CC BY-SA 2.0
En af de ting, du ikke må gå glip af, når du rejser til en ny by, er at lære det bedre at kende ved at lære meget mere om dens kultur og historie. Warszawa er et af de steder, der er rige på begge dele, og det er virkelig interessant at lære byen at kende meget mere ved at gøre dig bekendt med disse ting.

Besøg steder som Royal Castle, som var et tidligere palads for de polske monarker; Den jødiske ghetto, der var den største af sin art under den tyske besættelse; Graven til den ukendte soldat, der blev bygget til at ære polske helte af krig og mere. Gennem disse steder vil du lære meget mere at kende om krigstidens Warszawa og hvordan byen vedrørte det nuværende modstandsdygtige selv.

Foreslået turné: Deltag i en intim gruppe af turister og tilbring en eftermiddag på at komme rundt i denne by er en masse populære steder. Du kan også gøre det med stil ved at køre på en vintage fiat 125p rundt i byen.

2. Prøv poleret køkken

Foto af Dave Collier CC med 2.0
Du har måske hørt udtrykket à la polonaise, hvis du er bekendt med madlavningsbetingelser, og jeg tror, det er ikke overraskende for dig, hvor det kom fra. Cooking i polsk stil er en af de mest specielle af sin art i Europa på grund af de forskellige påvirkninger, der formede den polske måde at lave mad til at blive, hvad den er i dag.

Smag velsmagende kødretter, pølser, bagels, ost og endda dumplings med en polering under dit ophold i Polen, og du kan måske bare finde dig selv tilbage for mere.

Foreslået turné: I stedet for bare at prøve maden, hvorfor ikke lære at tilberede den også? I det mindste får du tage hjem en meget speciel souvenir fra Warszawa.

3. Lyt til nogle Choplin

Sandsynligvis en af de mest populære figurer i historien til at stamme fra Polen, har Choplin givet sig et navn som en af de bedste komponister gennem tidene. I dag kan hans musik stadig høres, der spiller i en koncertsal beliggende i den gamle bydel, som du kan besøge og få noget sparketid tilbage. Efter koncerten kan du gå meget mere rundt i Old Town og udforske dens fremragende gotiske strukturer.

Foreslået turné: Spring over linjen ved at få en billet til koncerterne på forhånd. En anden musiker spiller hver dag, så enhver forestilling er speciel i sig selv.

4. Har en skål af vodka

Var det virkelig russerne eller polakkerne, der kom med vodka? Ingen ville virkelig vide det. Men hvad vi ved, er, at vodka på denne side af planeten er en ++, og det ville være en skam ikke at glæde sig over det under din rejse. Der er forskellige typer polsk vodka, som du kan prøve, når du finder ud af meget mere om landets yndlings spiritus historie.

Foreslået turné: Deltag i denne vodka xperience -udflugt og opdag de forskellige stilarter af vodka produceret i Polen.

5. Kom forbi Wilanow Royal Palace

Foto af Andrew Milligan Sumo CC med 2.0
Et af de mest ekstraordinære stykker af polsk historie i Warszawa er Wilanow Royal Palace. Dette barok-stil monument formåede at forblive stående stolt og komme igennem tidspunkter, hvor hele byen næsten blev udslettet af verdenskrigene. Det overlevede også den polske partition, en tid, hvor landets suverænitet blev styrtet af tre herskende kongeriger, der overtog både Polen og Litauen.

Mens du er på din polske ferie, kan du tage en udflugt af dette majestætiske palads, som også er kendt for nogle som de polske Versailles. Glæd glæde af det ekspansive monument på 45 hektar med så masser af ting at gøre og opdage.

Foreslået turné: Det er altid sjovt at udforske steder med andre turister. Denne Wilanow Royal Palace -udflugt giver dig mulighed for at deltage i en lille gruppe besøgende, når du lærer meget mere om dette vidunderlige stykke historie.

6. Se tilbage på Auschwitz ‘fortid

Foto af G. Weston CC med 2.0
Polen har været en of De mest berørte lande i 2. verdenskrig. Faktisk markerede dens invasion af tyskerne begyndelsen på denne forfærdelige periode, der krævede millioner af liv.

Selv på nuværende tidspunkt lever dens hukommelse videre med eksistensen af steder som Auschwitz-Birkenau koncentrationslejr, som nu betragtes som et UNESCO-sted. Dette sted er blevet omtalt mange gange i historier, film, tv -shows og så meget mere, detaljerede de oprivende forhold og oplevelsen af de jøder, der blev tilbageholdt her under Holocaust.

Foreslået turné: Auschwitz-Birkenau-koncentrationslejren er lidt af en lang køretur, så det er altid bedre at tage en privat transport til stedet.

7. Oplev ulvens lair

Foto af Jeroen Fossaert CC BY-SA 2.0
Det er næsten umuligt at ikke være bekendt med Adolf Hitler. Denne berygtede diktator havde engang et tophemmeligt militært hovedkvarter bygget dybt inde i skoven i Preussen-nu del af Polen-med det formål at invadere Sovjetunionen. Det er også her, Hitler tilbragte sin tid i løbet af de sidste par år af krigen.

På nuværende tidspunkt er hovedkvarteret, kendt som Wolf’s Lair, ikke længere et tophemmeligt sted og er åben for at acceptere besøgende. Stedet er i høj grad forværret i betragtning af, at det blev sprængt af oberst Claus von Stauffenberg med en bombe, der er indikeret til Adolf Hitler. Du kan dog stadig besøge nogle af de resterende strukturer i dag.

Foreslået turné: Deltag i en udflugt, der dækker både Wolf’s Lair og Swieta Lipka, et område, der ofte er kendt som et polsk fristed. Sørg for at booke det under udvikling i betragtning af, at der ikke er nogen regelmæssige udflugter, der tjekker ulvens ler.

8. Find indkvartering i Warszawa, Polen

Hvor skal man bo i Warszawa, Polen

Hvor skal man bo i Warszawa, Polen, hvis du er en backpacker

Kapsuła Hostel Warszawa

Pris: Kontroller priserne her

Timer: Indtjekning fra 15:00

Stil: Moderne

Stjerne: 4,5 stjerne

Placering: Dowcip 4, Sródmiescie, 00-051 Warszawa, Polen

Booking: Booking.com, Agoda

Lær meget mere om Kapsuła Hostel Warszawa at kende gennem anmeldelser.

Hvor skal man bo i Warszawa, Polen for familier eller par

Chillout Hostel

Pris: Kontroller priserne her

Timer: Indtjekning fra 15:00

Stil: Moderne

Stjerne: 4,5 stjerne

Sted: Poznańska 7/5, 00-680 Warszawa, Polen

Booking: Booking.com, Agoda

Lær meget mere om Chillout Hostel gennem anmeldelser.

Hvor skal man bo i Warszawa, Polen, hvis du vil have luksus

H15 Boutique Hotel

Pris: Kontroller priserne her

Timer: Indtjekning fra 15:00

Stil: Moderne

Star: 5 -stjernen

Sted: Poznańska 15, Sródmiescie, 00-680 Warszawa, Polen

Booking: Booking.com, Agoda

Lær meget mere om H15 Boutique Hotel at kende gennem anmeldelser.

Ofte stillede spørgsmål

1. Hvordan får jeg et ferievisum til Polen med mit filippinske pas?

Ligesom mange byer i Europa vil du være i stand til at få adgang til Polen som ferie med et Schengen -visum. Sørg for at lave betydelig forskning, før du ansøger for at sikre dig, at du har alt klar!

2. Er det sikkert at rejse til Warszawa, Polen?

Generelt er der en lav risiko for rejsende, der planlægger at besøge Warszawa og resten af Polen. Ligesom ethvert andet land skal du dog stadig udøve årvågenhed, når du vandrer rundt. Sørg altid for at holde dine ting i skak, og sørg for at tjekke de områder, du planlægger at besøge, før du går.

Der er også rapporter om kreditresultater kort svindel i Warszawa, så så meget som muligt, prøv at betale for dine regninger ved hjælp af kontanter.

3. Er Warszawa dyrt at besøge?

I gennemsnit kan du rejse i Warszawa med et budget på omkring $ 30-40 om dagen, hvis du antager, at du kun betaler for mad, transport og optagelse i forskellige attraktioner rundt i området. Dette kan stadig ændre sig, hvis du beslutter at booke guidede udflugter i betragtning af at du muligvis skal betale lidt ekstra.

Hvad angår indkvartering, er der steder som den, der er anbefalet ovenfor, hvor du kan bo så lavt som $ 13 om dagen, afhængigt af sæsonen og tilgængeligheden.

For øvrig er Polens officielle valuta den polske zloty, der omtrent svarer til $ 0,26.

4. Hvordan flyver jeg fra Manila til Warszawa, Polen?

Ligesom mange europæiske flyvninger er der i øjeblikket ingen direkte fly fra Manila til Warszawa og vice versa. Din bedste indsats er at komme på forbindelsesflyvninger ved hjælp af mange større flyselskaber, der rejser til landet.

Der er for det meste 1-2 stop langs rejsen i større byer som Hong Kong. Doha, Istanbul, Taipei, Abu Dhabi og mere.

I gennemsnit vil en flyvning til Warszawa fra Manila vare op til næsten 17 timer inklusive stop.

5. Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge Warszawa?

For budgetbevidste rejsende vil du være i stand til at score nedsatte priser i indkvartering og flyvninger, hvis du beslutter at rejse når som helst fra december til februar. Dette udgør Warszawas vintertidssæson, så satserne er væsentligt lavere (såvel som temperaturen).

Hvis du er med til de varmere, meget mere behagelige sæsoner uden virkelig at bekymre dig så meget om omkostningerne, kan du besøge fra juni til august. Dette er sommertiderI Warszawa, når vejret er stort nok til at udføre masser af aktiviteter. Det er dog også højsæsonen, så forvent en større skare.

Er du på Pinterest? Pin disse!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *