Sommermånederne fra juni til august hvert år se en masseudvandring af europæere, der forlader deres respektive lande til at rejse til destinationer så godt som nær.

Efter at have været britiske beboere i et stort antal år, havde denne skik skrubbet os såvel som som en familie, vi begyndte på en fem-dages/firby-turné i vores naboer på tværs af den engelske kanal i løbet af den allerførste uge i august dette år.

Andre artikler, du kan læse:

Ting at udføre i Gent, Belgien såvel som vores erfaring med at bo på stil B & B Logidenri

7 ting at udføre i Bruxelles, Belgien

7 utrolige ting at udføre i Antwerpen, Belgien @wondwand

10 utrolige ting at udføre i Bruxelles, Belgien på en dag @VisitBrussels

First-Timers guide til Belgien- ting at udføre i Belguim

Vores allerførste port i telefonopkaldet var Bruxelles, bemærket for handel såvel som politik, finansieringen af ​​Belgien såvel som i indflydelse Den Europæiske Union. Overskygget af mere berømmelige byer på kontinentet, såsom London, Paris såvel som Rom, har Bruxelles flere overraskelser op i ærmet andet end dens mundvandende chokolader såvel som vafler.

Der er en række metoder til at komme til Bruxelles fra London – med luft, tog, køretøj eller coach (bus). Vi valgte sidstnævnte, omend tidskrævende, da det ikke kun er den mest omkostningseffektive, men selve rejsen var allerede et eventyr. Så på en usædvanligt varm lørdag aften såvel som tyve minutter bag sin halvdel, der blev arrangeret afgang, forlod vi Londons Victoria Coach Station ombord på en fuld pakket megabustræner. Megabus er en af ​​en række busforretninger, der tilbyder lavudgiftsrejser inden for Storbritannien såvel som ind i Europa.

To timer senere nåede vi Port of Dover i Kent, sydøst for England. Det er verdens travleste rejsendeport såvel som den nærmeste engelske havn til Frankrig, hvor passagerer skal fjerne både fransk såvel som britiske grænsekontrol. Lastbiler (lastbiler), køretøjer i alle former såvel som størrelser såvel som passagerer serviceres af færger til at krydse den engelske kanal. Krydset tog 90 minutter at nå Port of Calais i Frankrig, som er direkte knyttet til det europæiske motorvejsnetværk.

For at gøre en lang rejse kort (ordspil beregnet) nåede vi Bruxelles klokken seks om morgenen og følte sig som zombier, da søvn besluttede at endte med at være vores modstander de fleste gange den sidste nat. Vores hotel var en fantastisk 10-15 minutters gang fra busstationen såvel som selvom indtjekning af gæsterne ikke var op før tre om eftermiddagen, fik vi mulighed for at forlade vores rygsække på en risikofri placering på hotellet. Ligesom byen stadig sov fra den foregående natts hedonistiske festligheder såvel som hvad har du, lige her kommer en begejstret husstand, der er forberedt på at byde alt, hvad Bruxelles har at byde på. Vær med, som vi tjekker ud, og finder nøjagtigt, hvordan denne by uden tvivl voksede fra dens ydmyge begyndelse til verdensomspændende fremtrædende karakter.

Relateret artikel: Udforskning af Bruxelles for en dag med @VisitBrussels

1. Grand Place

Vores allerførste stop var dette vigtigste vartegn såvel som destination, et UNESCOs verdensarvsted, der tænkte på et af de mest smukke firkanter i verden. Det er det historiske, geografiske såvel som industrielle centrum af Bruxelles, der består af rådhuset (Hôtel de Ville), en gotisk bygning såvel som det arkitektoniske mesterværk på firkanten; Bread Home (Maison du Roi), der hjemmer museet for byen Bruxelles samt et antal overdådige guildhuse. Guildhuse bruges historisk af bygninger af foreninger af fyr, der deler nøjagtigt de samme interesser, såsom leverandører eller kunsthåndværkere. Restauranter såvel som butikker var stadig lukket, så vi spiste vores morgenmad med rester fra gårsdagens rejse i en udendørs terrasse foran et af guildhuse. Udsigten såvel som hvad som helst var virkelig storslået såvel som fantastisk, undtagen vores mad.

La Maison des Duc de Brabant (til venstre) er en gruppe på seks neo-klassiske guildhuse, mens Le Pigeon (højre) var, hvor den franske romanforfatter Victor Hugo boede i løbet af hans eksil.
I fem dage i midten af ​​august i hvert jævnt nummereret år er pladsen dækket af en enorm blomsterskærm forstået som blomster tæppet (Tapis de Fleurs).

Spektakulær udsigt over storslået placering tæppebelagt i blomster i 2014. Hôtel de Ville med dets ruvende spir er til venstre såvel som modsat er det Maison du Roi. (Fotokilde: Smithsonianmag.com)

2. Mannekin Pis

Fra Grand Place gik vi for at se denne verdensberømte bit bronzestatue af en nøgen dreng tisse i et bassin, der tiltrækker store skarer på enhver form for leveret dag. Vi opdagede to glashylster, der var sikret i jernrækværket omkring statuen, der indeholder overholdelsen af ​​information:

”Manneken-Pis er en del af Pakke af Bruxelles ‘kulturarv såvel som i dag et af byens fineste forståede tegn sammen med atomiet såvel som katedralen i Saint-Michel.

Bit stanullnullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *