Talrige mennesker, der bor uden for Europa, der ser på muligheden for at få et visum i Europa Hvad Schengen endda er, og om det er godt for deres visumstatus eller ej. På sit bedste giver et Schengen-visum visumindehaveren ubegrænsede poster mellem sine lande og flere genindtægter ind og ud af regionen i tre måneder. Dette er en uforståelig mængde grund til at dække med kun et visum. Når turister tænker på Europa, kan de være opmærksomme på nogle af deres specifikke, meget mere bemærkelsesværdige regioner, der omfatter kontinentet. Italiens idé til en udlænding er bestemt anderledes end en af ​​Norge eller Kroatien.

Husk altid, før du går i gang med den øverste tur, skal du sørge for at sammenligne rejseforsikringsmuligheder og få den bedste aftale for din ro i sindet.

Schengen, en international region i Europa, omfatter alle tre af disse lande sammen med 23 mere, der spænder over hele vandrette og lodrette diameter hele kontinentet. Er en af ​​disse regioner, og et stempel fra told i et Schengen -land giver dig enklere adgang til de andre lande i Schengen? Talrige af de største rejsendes destinationer året rundt findes i Schengen; Det er et massivt område, der serveres hårdt på hele kontinentet. Som turist kan det som en turist have et Schengen -visum føles som at besidde en gylden billet, når det vedrører adgang. Antallet af lande, du kan komme ind i og afslutte uden problemer, er svimlende. Hvis du nogensinde en gang har krydset den amerikanske grænse-mexico-grænseport, forstår du ikke at tage dette for givet. Når du vil krydse en grænse mellem to Schengen -lande, er det typisk alt hvad du skal gøre at gå på dine fødder. Og antallet af lande, der er indbygget i denne tilpasning, er overvældende fordelagtigt for enhver rejsende.

Med kun en godkendelse – dette visum – er de lande, du kan besøge, * Deep Breath * Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta , Holland Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz. Ja, ganske mange muligheder.

Foto af Olga Subach på Unsplash

Ikke den eneste måde, men Schengen tilbyder også jernbanepass, der fokuserer på koncentrerede områder inden for regionen i køb for at tilbyde en bekvem måde at rejse mellem lande på tværs af lange afstande og tilbyde adgang til popou.ar -destinationer. For eksempel kan du købe en Budapest-Czech-Republic-Vienna, Weekend Pass, der regulerer den særlige underregion af det europæiske fastland, hvilket tillader ubegrænset rejse fra det ene sted til det andet.

Overraskende er disse lande begrænset i deres borgeres evner til at få visa i Schengen: Indien, Rusland, Sydafrika, Kina, Tyrkiet og Den Dominikanske Republik. Dette er kun en brøkdel af det samlede antal begrænsede lande, men med listen, der omfatter mange af Afrika, Mellemamerika, Sydøstasien og Mellemøsten.

Der er faktisk meget mere alvorlige rejsebegrænsninger, der kan håndhæves for et lands rejsende, og Schengen har reddet denne sag i en meget mindre gruppe. De større begrænsninger – forventes at erhverve et ‘lufthavnstransitvisum’ – inklusive Afghanistan, Bangladesh, Congo, Eritrea, Ghana, Iran, Irak, Niger, Pakistan, Somalia og Sri Lanka. Dette visumkrav siger, at hvis en rejsende fra et af disse lande blot stopper i en lufthavn i transit inden for Schengen -området, er de forpligtet til at ansøge om et visum, selvom de ikke træder en fod fra terminalen. Dette er underligt hårdt, og det er interessant at undre sig over kædeeffekten, der førte til, at de bestemte lande fik en sådan behandling.

Foto af Tim Trad på Unsplash

At understrege potentialet i et Schengen -visum og at opmuntre alle dem, der er berettigede og søge efter et eventyr til at ansøge om et, nedenfor er en liste over nogle af de steder, der falder inden for Schengen -området. De er fantastiske af forskellige grunde, fordi en så stor region kan tilbyde en bred vifte af forskellige atmosfærer og oplevelser forskellige på plads og tid.

Her er bare en, der ikke kan gå glip af destinationer i Schengen.

Amsterdam

Denne by er en af ​​de mest populære rejsende destinationer i Europa af en grund. Trunkering af grundene til at opleve Amsterdam i dette afsnit er en uretfærdighed for byen. Turister og hollandske statsborgere er forelsket i denne by, og bestemt kunne adskillige af dem skrive bøger om den følelse af påskønnelse alene. Dets sted i historien garanterer, at ingen anden by nogensinde vil blive bygget helt som den igen; mens derimod desværre ikke blev bygget nogen andre byer, der plejede at blive bygget som den, overlevede den samme historie. Berømt blev Amsterdam bevaret af den nazistiske besættelse af 2. verdenskrig, mens den næststørste by i Holland, Rotterdam, var oblnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *