Når familier stræber efter at udsætte deres børn for forskellige kulturer, mener mange forældre, at dette er behov for at involvere global rejse. Imidlertid er internationale rejser muligvis ikke inden for vores budget, skole- og arbejdsbegrænsninger kan forbyde lange ture, eller nogle familier vælger at vente, indtil deres børn er ældre til at rejse til udlandet. I dag vil jeg gerne fokusere på en anden måde at udsætte dine børn for en række forskellige kulturer, forskellige perspektiver og livsstil og specielle skikke og traditioner.

Jeg inviterer dig til at “tænke lokalt.”

At tage en dagstur eller weekendtur til en nærliggende by eller nabostat kan inspirere børn og familier til at udforske sammen, åbne vores øjne for smukke forestillinger, kulturelle fester, museer i verdensklasse og lækre køkkener! Her er nogle måder, du kan udsætte dine børn for nye og spændende oplevelser uden for deres daglige miljø:

Planlæg din road trip for at falde sammen med en kulturel festival, såsom Diwali, Día de los Muertos eller kinesisk nytår. Samfundene har ofte parader, gratis musikalske forestillinger og andre offentlige begivenheder for at fejre ferien.

Før din rejse skal du slå op for “kulturcentre” på din destination. Samfundscentre har normalt kalendere, der inkluderer familievenlige begivenheder såsom danseforestillinger eller håndværksdage for børnene.

Mange byer har etniske enklaver af mennesker, der deler den samme kulturelle baggrund. Tjek kvartererne, læs gadernes tegn på deres modersmål, og udforsk supermarkeder, butikker og restauranter for en kulturel oplevelse, der konkurrerer med internationale rejser.

Museer har ofte udstillinger og permanente samlinger, der fremhæver verdenskulturer. I stedet for at skynde sig at besøge hele museet, skal du vælge 1-2 kulturer og bruge meget mere tid på at lære om dem gennem skærme. Selv nogle zoologiske haver integrerer kulturel og geografisk lektion i deres præsentationer

Som en erstatning for fastfood, skal du kigge efter en lokal etnisk restaurant eller bageri. Selvom nogle børn kan være berygtede betyder, er de meget mere, de udsættes for forskellige smag og køkkener, desto mere er de åbne for at prøve dem. Ofte er der børnevenlige genstande på menuen: prøv thai mango klistret ris, italiensk gnocchi, indisk tandoori kylling, spanske tapas, vietnamesisk pho, tyrkisk brød eller baklava. Jeg anbefaler altid, at resistente børn starter med brød og desserter- som glæder sig over næsten alle over hele verden!

For at sikre, at din første multikulturelle oplevelse er vellykket, skal du involvere dine børn i planlægningen. Integrer deres interesser i oplevelsen, og lad dem hjælpe med at vælge en del af dagen. For eksempel, hvis der er en international festival med flere forestillinger, er dit barn måske meget mere interesseret i kampsport end en koncert med standardmusik. En anden sjov idé er at vælge et land og prøve at inkorporere forskellige aspekter i turen: glæd dig over irsk dans og opfølgning med standard frokost på en irsk pub. Når du vender hjem, skal du finde landene på din klode og slå op nogle fakta online.

Uanset hvilke oplevelser du beslutter at inkludere på din næste road trip, har det sjovt, når du åbner dine børns øjne for disse nye globale eventyr. Uanset om et par timer væk, eller et par dage væk, venter en verden af ​​kulturer din familie!

-Becky Morales er grundlæggeren af ​​www.kidworldcitizen.org, hvor forældre og lærere kan finde hundreder af sjove aktiviteter for at hjælpe børn med at lære om verden. Becky er den heldige mor af 4 aktive børn, der ofte rejser i bil over hele landet. Følg hendes eventyr og gå globalt på www.facebook.com/kidworldcitizen.

Relaterede

Sådan udforskes amerikanske nationalparker: Solide anbefalinger fra erfarne familie rejsebloggers Hvis du har planer om at besøge en af ​​nationalparkerne spredt i hele USA, American Samoa eller Jomfruøerne, skal du tage et minut at scanne denne liste og se, om din park ( s) er på listen. Skrevet af nogle af de mest erfarne familie rejsebloggere og journalister fra …
3. juli 2015in “Nationalparker”

4 Roadtrip -apps til familier Når du er på vej af på en familie road trip, vil du sandsynligvis være temmelig ekstatisk over det kommende eventyr. Inden du kommer i gang, skal du organisere din rute, aktiviteter og indkvarteringsmuligheder. For at hjælpe dig med disse opgaver er der et par smarte roadtrip -apps, som du måske gerne vil …
10. marts 2021in “Gæstepost”

Hvorfor du skal tilføje Colorado -rafting til din families road trip de bedste familievejsture er fordelt med sjove sightseeing og aktiviteter hvor som helst du går. Gør dit stop i Colorado uforglemmeligt ved at opleve Rocky Mountains, hvordan de skulle opleves: i det store udendørs. En af de bedste udendørs aktiviteter til dette er rafting af hvidvand. Her er …
20. august 2019in “Colorado”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *