Pamukkale var et sted, vi havde hørt navnet på, men vidste ikke rigtig meget om. Vi er temmelig lys over planlægningen på de bedste tider og var en kort tur, en masse af vores opmærksomhed havde været fokuseret på at se de ‘store tre’ – Istanbul, Cappadocia, Efesos – derefter tjekke vores familievenner i Alacati i de sidste par dage. Alt, hvad vi vidste om Pamukkale, var, at der var nogle varme kilder (godt, vi kan godt lide disse), nogle ruiner (historie og kultur – også god) og en bjergside dækket af hvide ting kaldet bomuldslottet (forvirrende – bedre tjek det ud!) . Så med den viden regnede vi på et nat-mellemlanding for at se hurtigt rundt på vejen fra Cappadocia til Alacati-Job gjort! Men så modtog vi en besked fra Koray, en lokal statsborger i Pamukkale, der havde set komme på tværs af vores Facebook og taget en beslutning om at vise os, hvor meget den lille by havde at tilbyde! Han plejede endda at organisere vores indkvartering og forbinde os med den lokale borgmesterkontor! Dette lød godt, så vi tilføjede en ekstra dag til vores tid i dette nu lidt mere tiltalende sted.

Pamukkale, Tyrkiet – Naturlige varme fjeder travertiner
Andre artikler, du kan læse:

Liste over de bedste luksushoteller i Tyrkiet

Rejseguide til Pamukkale, Tyrkiet [med prøveudgifter]

20 Bedste ting at gøre i Istanbul, Tyrkiet [med foreslåede ture]

DIY rejseguide udforskning af den historiske kalkun

Cappadocia, Tyrkiet – Balloner med varm luft og fe skorstene!

Indholdsfortegnelse

Sådan kommer du til Pamukkale
Vores hotel i Pamukkalecheck -priser og tilgængelighed af hoteller i Pamukkale i Booking.com

Møde borgmesteren i Pamukkale
Pamukkale travertiner og hierapolis

Sådan kommer du til Pamukkale

At komme til Pamukkale fra Cappadocia var let, vi fløj simpelthen fra Kayseri lufthavn til Denizli lufthavn. Interne fly er meget billige i Tyrkiet og kan koste så lidt som $ 20 hver vej, eller endnu mindre, hvis du booker vej på forhånd.

Tjek nogle af de seje og billige udflugter, du kunne gøre i Kayseri.

Busser er også meget gode i Tyrkiet, og du kan rejse hele landet ganske billigt og i komfort. En af de bedste virksomheder er Pamukkale Turizm, som vi plejede at rejse til Izmir.

Kontroller placeringen af ​​din indkvartering, da en masse af de højere end hoteller ikke er i Pamukkale selv, men i en af ​​de 2 nærmeste små byer, som alle er med 5 minutter af hinanden. At komme rundt er let med lokale minibusser, der kører frem og tilbage hele dagen, hvilket kun koster flere Lira.

Da vi ankom til Denizli lufthavn, havde Koray oprettet en privat lufthavnstaxi til en times kørsel til vores hotel i den lille by Karahayit, kun få minutter fra Pamukkkale selv. Du kan også tage en gruppeskærme fra lufthavnen, hvilket vil være meget billigere.

Vores hotel i Pamukkale

Kontroller priser og tilgængelighed af hoteller i Pamukkale i Booking.com

Koray og borgmesterens kontor for Pamukkale havde virkelig virkelig organiseret den bedste indkvartering for os i hele området! Doga Thermal Hotel and Day Spa er sandsynligvis det nyeste femstjernede hotel i regionen og er bygget som et moderne palads, skabt omkring en central swimmingpool, dag spa og udendørs naturlige termiske pool.

Hotellet består af 5 etager med luksusværelser, der er oprettet i en stor oval omkring et fem-etagers atrium, der tænder den indendørs pool og Jacuzzi Day Spa midt i det.

I stueetagen er en dagspa med en tør sauna, tyrkisk damprum, is springvand og endda et saltterapirum! Den virkelige attraktion er dog udenfor – den enorme termiske pool er altid mindst 40 grader Celsius og fodres af den naturlige varme forår, der løber under hele området. Lokalbefolkningen siger, at undersøgelser af vandet her dukker op for at fordoble det fordelagtige mineralindhold sammenlignet med termiske kilder i andre, meget mere berømte, europæiske lande. Folk i alle aldre kommer her for at drage fordel af vandets naturlige sundhedsegenskaber her, ofte i kombination med andre behandlinger som fysioterapi.

Vores værelse var meget stort med en privat balkon og al den mod ulemper som klimakontrol og lednings -tv. Bruserummet indeholdt et solidt stendesignerbassin, et regnskovsbruser og et badekar med et vindue på soveværelset (i tilfælde af at du gerne deler …).

Middag i hotelrestauranten var en stor buffet med al slags lokal tyrkisk og international mad plus et bemærkelsesværdigt udvalg af farverige ørkener.

Morgenmad var lige så fantastisk, med ægte hjemmelavet tyrkisk yoghurt og naturlig honning, der så ud som om den blev taget lige fra bikuben!

Pamukkale, Tyrkiet – Doga Thermal Day Spa Hotel

Pamukkale, Tyrkiet – Doga Thermal Day Spa Hotel

Møde borgmesteren i Pamukkale

Den næste dag havde Koray arrangeret for os at mødes med borgmesteren i Pamukkale, så vi kunne finde ud af lidt mere om, hvad der gør området så specielt.

Vi tilbragte hele morgenen i den udendørs termiske spa, sparkede tilbage og forsøgte at opsuge så mange af de magiske mineraler som muligt for at holde os i gang indtil den næstenullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *