Hej alle sammen,

Efter et år i karantæne vidste Gabby, at hun var nødt til at rejse i 2021. Hun gravede dybt ned i de nye digitale Nomad-visa og skrev Remote GOE-guiden til 2021 (Packslight.com/product/go-remote-guide-to-2021)- Et resumé og gennemgang af 16+ fjernarbejdsvisum over hele verden, og hvordan du også kan sikre fjernarbejde.

I sin tale deler Gabby tip om at arbejde eksternt fra sin erfaring med at bo i Dubai i tre måneder, samt indsigt i disse digitale fjernbetjeninger …

Hej! Undskyld at afbryde men ….

Det ser ud til, at du har snublet over en artikel om abonnent-kun!

(Allerede et medlem? Log ind her.)

Denne artikel er udelukkende for medlemmer af Nomadic Matt Plus! NM+ er vores medlems eneste program, der giver læsere som dig selv adgang til bonustilbud blogindlæg. Medlemmerne får også gratis bøger, guidebøger, blogging-kurser, adgang til vores begivenheder, begivenhedsudskiftninger, månedlige gaver, T-shirts, eksklusive pengebesparende rejsedabatter og mere!

Som medlem af Nomadic Matt Plus får du ikke kun masser af frynsegoder til at gøre dine rejser billigere, men du hjælper os med at fortsætte med at skabe det dybtgående rejseindhold, du elsker!

Bedst af alt, at abonnement koster mindre end omkostningerne ved frokost!

Hvis du vil have adgang til denne artikel (såvel som 100+ andre artikler, der kun er medlem) og alle disse andre fremragende frynsegoder, skal du deltage i Nomadic Matt Plus og begynde at få mere ud af dine rejser i dag!

Lær mere

Log på

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *