er der mange måder, du kan overleve en langdistanceflyvning og endda meget flere artikler, der fortæller dig, hvordan du gør det. Men disse 7 forslag får dig ikke til at gå ud af flyet i den anden ende – de får dig til at springe ned ad Skybridge.

En af de krævede onde ved internationale rejser-især når du bor i Australien-er den langdistanceflyvning. Samlet i et metalrør, begrænset til dit sæde og krydsede flere tidszoner, spiller ødelæggelse med dit kropsur.

Og hvis du ikke får det rigtigt, kan flyvningen påvirke de første par dage af din rejse ganske dårligt.

Den gode nyhed er, at der er måder at bekæmpe virkningerne af langdistance-rejser-måder, vi har prøvet, evalueret og verificeret.

Sådan blomstres på en langdistanceflyvning

Vores mange nylige langtransportflyvning var til staterne med United Airlines i deres Polaris Company-klasse.

Men uanset alle de ekstra bekvemmeligheder, denne opgradering gav os-fra flatbed sæder til meget bedre mad-fulgte vi stadig vores typiske langdistance-rutine.

Her er vores hitliste til en langdistance.

1. Støjdæmpende hovedtelefoner

Det er fantastisk, hvor meget omgivende støj der er på en flyvning, så vores støjdæmpende hovedtelefoner er et must. Jeg har øre, der tilbyder en fysisk barriere såvel som støjdæmpende teknologi.

Jims hovedtelefoner på ørettelefoner dækker fuldstændigt hans ører, men er kompakte og foldes let væk. De tillader ham også at fordoble sig med skum ørepropper, når han vil sove. Forskellen, siger han, er fantastisk.

På vores fly med United Airlines fandt vi, at deres fly – 787 Dreamliners – var meget mindre støjende end andre fly, vi har været på. Der så ikke ud til at være så meget af den lavfrekvente drone eller turbinefløjte, der kommer ind i din kranium efter 15 timer.

2. Få søvn til at ske med melatonin

Selv hvis du er en af ​​de heldige mennesker, der øjeblikkeligt falder i søvn på en flyvning, er der ingen skade i at gøre tingene endnu lettere. Melatonin-Det hjernehormon, du producerer, når det er mørkt, der hjælper med at regulere søvn-vågne cyklus.

Så at poppe en melatonin -tablet en halv times tid, før du vil sove, vil helt sikkert hjælpe.

Vi bruger Glowjetter – et Aussie -firma, der fremstiller rejsekoder. Deres søvnformel faner er fremragende. Deres smarte blanding af kamille, magnesium og melatonin gør virkelig tricket.

3. Drej til venstre – United Polaris Company Class

Forskellen mellem at sidde op i dit sæde og have den luksus at lægge fladt eller simpelthen tilbagelagt med fødderne i 15 timer gør virkelig en forskel. Hver gang du kan, skal du sige ja til firmaklasse. Det er en spiludveksler.

To forskellige puder, en madras, et dyne, et tæppe, hjemmesko, pyjamas, komfortable over-øre hovedtelefoner, et rekreationssæt fuldt af de gode ting-alt dette venter på dig i dit enorme sæde.

Hvad angår maden, er alt, hvad flyvebesætningen giver dig lækker. Vi var meget imponeret. Der er endda et ostebræt og en makron kage stand.

Tjek vores United Polaris Review her.

4. Undgå dårlig lugt og tør sinus

Uanset hvor du sidder i flyet, trækker alles ud af den samme luft, som er temmelig uaktuelt ved udgangen af ​​en langdistance. Der er også meget lidt fugtighed i luften, som kan tørre dinusus og give dig kolde-lignende symptomer.

Vi bekæmper dette på en usædvanlig måde. Vi tager en lille klat af australsk fremstillet Lucas ‘Papaw Lip Balm på et fingerforslag og gnider den op i hver næsebor i starten af ​​flyvningen.

Vi prøver at være diskret over det ser ikke ud som om vi har et godt valg, men i slutningen af ​​flyvningen føles vores bihuler så meget bedre, og vi kan trække vejret lettere. Plus vi har været salig immun mod vores stinkende co-passagerer!

5. Fugt

Luft på fly er meget tørrende. Selv i United Airlines ‘787 Dreamliners, der har højere kabinefugtighed, vil din hud tørre ud.

At bringe fugtighedscreme i din videreførelse (under 100 ml tak) hjælper med at lindre tørhed i hud og få dig til at føle dig meget mere forfrisket under og efter flyvningen. Endnu bedre, tag en ansigtsmaske med dig. En med hyaluronsyre og kollagen er ideel.

På vores United Polaris -flyvninger omfattede Amenity Kit smukke hudplejeprodukter fra Sunday Riley – en læbebalsam, håndcreme og ansigtscreme. Disse er ideelle til at hjælpe med at holde din hud hydreret.

6. Vælg din mad omhyggeligt

Vi gør det til en politik at altid vælge den lokale mad frem for en angliciseret ‘international’ skål, der tilbydes. Når vi flyver med et asiatisk flyselskab som f.eks. Thailandske luftveje, beder vi først om de thailandske retter.

Og har altid den kontinentale morgenmad over den kogte morgenmad.

Mad på De Forenede Polaris -fly var fremragende. A la carte -indstillinger omfattede en kølet forretter og valg af lysnettet som krydret lam, ristet laksefilet og en svamp og linser bolognese. Der var endda en Sundae -vogn, der trak sig op ved siden af ​​dit sæde, så du kunne bygge din egen is.

Og bedst af alt, United Polaris leverer specielle on-demand-retter, du kan bede om gennem hele din flyvning. Mobbener mac n ost, jeg havde, var fantastisk!

7. Lider du af blokerede ører efter flyvning?

Jeg plejede altid at have problemer med min hørelse efter en langtrækkende. Men da jeg spurgte min læge om det, fortalte hun mig, at det sandsynligvis var meget mere min sinus end mine ører.

Langvarig eksponering for tryk fra kabinen og et tørt miljø fra klimaanlægget kan få din sinus til at tørre ud og eustachianske rør til at blokere. En let næsespray enten under eller efter flyvningen virkelig hjælper.

Uniteds 787 Dreamliners har et lavere tryk i deres hytter, hvilket hjælper med jetlag over alt, men især med blokerede ører.

Bonus: Forkæl dig selv, når du lander

Bare fordi du er hjemme fra din langdistanceflyvning, indebærer ikke, at din ferie skal være forbi. Og det er meget mere vigtigt at starte din ferie er meget mere vigtig end det, du har planlagt.

At booke ind til en MEDSPA -behandling, når vi lander, er vores nye foretrukne ting at gøre. En smule forkælelse – selvom det bare er en massage – vil du sætte dig perfekt til det, der er foran og vil rette ud af alle kinks i din krop fra at sidde så længe.

Sådan gjorde vi det, da vi ankom til LA for nylig.

Der er meget mere end en måde at stråle forsinkelsen på

Vi har fået meget mere vejledning om at komme igennem en langdistanceflyvning, komme sig efter jetlag og typisk rejse godt. Her er nogle links til vores rejsebibliotek, som du måske også kan lide:

– Sådan kommer du gennem lufthavnsikkerhed og sikkerhed hurtigt

– Sådan rejser du lys, pak smart og forbliver stilfuld

– 7 forslag til at undgå jetlag

-17 forslag til at tackle langdistanceflyvninger som en professionel

– 37 forslag til flyvning i stil

Har du nogle forslag til langtransportflyvninger? Hvad gør du for at bringe lidt glæde til dit sæde på himlen? Fortæl os i kommentarerne.

Vi fløj som gæster i United Polaris Company Class.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *