postet: 5/11/20 | 11. maj 2020

Med verden på vent for det overskuelige, vil det gå lang tid, før vi kommer tilbage på vejen. Selv når vi begynder at se på sommeren, er det sandsynligt, at adskillige destinationer vil holde deres døre lukket for internationale rejsende indtil efteråret.

Men det betyder ikke, at vi er nødt til at sætte vores vandrende på vent.

Med verden på vores virtuelle fingerspidser er der masser af måder at fodre din indre rejsende fra komforten på din seng.

Mange destinationer og museer lader dig nu “besøge dem” næsten. Og der er også masser af utrolige bøger, du kan læse, interessante film og tv -shows, du kan se, og sjove møder og klasser at deltage i.

Kort sagt kan du stadig se verden hjemmefra. Her er en liste over måder, du kan rejse praktisk og holde din vandrende ånd i live:

Bøger

Læsning er en af ​​de bedste og mange budgetvenlige måder at “rejse” på, når du sidder fast indendørs. Du kan bære dig selv til fjerntliggende destinationer og blive inspireret af ordets kraft-alt fra komforten (og sikkerhed) af hjemmet.

Nogle fantastiske nylige læsninger: Den gule konvolut, vandrende, Ghengis Khan og skabelsen af ​​den moderne verden og en irreverent nysgerrighed.

Her er en overflod af artikler med meget flere bøger:

12 bøger at tage dig rundt i verden

13 bøger, der giver dig større vandrende

13 bøger ikke-rejser, der ændrede mit liv

Hvis du vil have nogle månedlige forslag, skal du tjekke vores månedlige bogklub. Hver måned får du 3-5 bøger sendt bedst til din indbakke!

Film

Der er adskillige utrolige film at vælge online bedst nu. Jeg antyder mellem Hulu, HBO, Netflix, Amazon og Disney+, du kan få alt hvad du vil. (Netflix har især været i brand denne måned.) Nogle af mine favoritter:

WILD – Baseret på romanen med samme navn følger denne film Cheryl Strayed, da hun vandrer Pacific Crest Trail som en måde at genstarte sit liv, afslutte sin narkotikamisbrug og klare sin mors død.

Midnat i Paris-Jeg elsker stort set hver film om Paris, men dette er en af ​​mine favoritter til alle tider. Filmen følger Gil, en forfatter på flugt med sin forlovede og hendes familie. Om natten vandrer han i Paris gader, før han snubler ind i en tidsvarp, der sender ham tilbage til 1920’erne.

Stranden – at stirre på en ung Leonardo DiCaprio, denne film handler om unge backpackere, der satte sig for at finde paradis, mens han var i Thailand.

Tabt i oversættelse – Denne film fører dig ind i hjertet af det kaotiske Tokyo. Bill Murray og Scarlett Johansson spiller to karakterer, der er spændt i byen sammen.

I The Wild – baseret på en sand historie følger denne film Christopher McCandless, da han kaster sit materielle liv på jagt efter noget mere.

Et kort til lørdag-denne dokumentar er den bedste film om langvarig rejse.

For meget flere forslag er her den komplette liste over mine yndlings rejsefilm og et andet indlæg på LHBT-rejsefilm og en på Afrika-relaterede film.

TV-shows

Leder du efter noget binge-værdigt tv? Her er et par ideer til at holde din vandrende mættet fra komforten i din egen sofa:

En idiot i udlandet – komiker Ricky Gervais sender sin clueless, kulturelt ufølsomme ven på sjove (og typisk indsigtsfulde) forkert adventures.

Anthony Bourdain: Dele ukendt – I en af ​​de bedste rejseshow, der nogensinde er lavet, kaster afdøde Anthony Bourdain lys over nye steder og kulturer, når han spiser sig rundt i verden.

Long vej rundt – skuespiller Ewan McGregor og hans bedste ven rejser over hele verden på motorcykler i denne episke miniserie (og i lang vej ned rejser de fra Skotland til Sydafrika – igen på motorcykler).

Afgang-prisvindende serie, der kroniserer to venner, der rejser verden rundt.

Mørke rejsende – Journalist David Farrier tjekker nogle af verdens underligste, skræmmende og mange tragiske steder.

Det utrolige race – et reality -tv -show, hvor deltagere løber rundt om i verden for kontante præmier (der er over 30 sæsoner, så det er fantastisk at binge!).

Big City, Little Budget – My Pal Oneika Raymond er vært for dette show, hvor hun deler budgetforslag og skjulte perler, så du kan opleve det bedste fra store byer uden at bryde banken.

Nogen foder Phil – Phil Rosenthal, udvikleren af ​​Everybody Loves Raymond, rejser verden rundt på en komisk kulinarisk rejse.

Virtuelle møder

Da vi ikke kan mødes personligt bedst nu, har vi været vært for vores egne gennem det nomadiske netværk. Hver uge har vi møder, hvor vi deler historier, vært gæstetalere og spiller spil. Vi gør omkring 2-3 om ugen.

Her er denne uges begivenheder:

Launching a profession in Travel: A Roadmap with Kelly Lewis from Damesly

“Ten Years A Nomad” book Talk and Q&A with Me

Meet Heather: Year-Long RTW trip winner from Nomadic Matt Giveaway

For future events, click to see what’s coming!

Virtual trips (Museums, Galleries, historical Sites, etc)

It seems every destination or museum is now providing some virtual tour. I’m all for it. While it’s not thDet samme som at være der personligt, det er stadig en behagelig måde at videregive tiden, blive inspireret og lære om verden. Her er nogle af mine favoritter:

Anne Frank Museum (Amsterdam)

Rijksmuseum (Amsterdam)

Van Gogh Museum (Amsterdam)

Picasso Museum (Barcelona)

Guggenheim (Bilbao)

Faroe Islands Virtual Trip (Danmark)

Salvatore Dali Museum (Figueres)

Uffizi Gallery (Firenze)

Giants Causeway (Irland)

British Museum (London)

Buckingham Palace (London)

National Gallery (London)

Natural History Museum (London)

Tate Britain (London)

Metropolitan Museum (New York)

Coliseum (Rom)

Catacombs (Paris)

Louvre (Paris)

Machu Picchu (Peru)

Ruiner af Pompeji (Pompeji)

Hermitage Museum (Skt. Petersborg)

Sverige Virtual Trip (Sverige)

National Gallery of Art (Washington, DC)

US Holocaust Memorial Museum (Washington, DC)

Gratis ture til fods tilbyder også en håndfuld ture fra hele verden. De har vandreture, historiske videoer og meget mere. Tjek deres YouTube -side for en omfattende liste!

Online klasser

Med så mange mennesker hjemme ser onlinekurser en betydelig stigning i aktiviteten. Faktisk har jeg selv endelig været i stand til at komme rundt for at tage nogle af de kurser, jeg har købt for aldre siden. Hvis du vil hoppe ind i et nyt online kursus, er her et par værd at tjekke ud:

Masterclass – Dette program er en af ​​mine favoritter. Jeg ser masser af masterclasses. De er minikurser med nogle af de mest kendte og succesrige mennesker i verden, såsom Margaret Atwood, Neil DeGrasse Tyson, Martin Scorsese, Gordon Ramsay, Malcolm Gladwell, Alice Waters, Serena Williams og adskillige andre.

Superstar Blogging – Hvis du ønsker at starte en blog eller bryde ind i freelance -skrivebranchen, tilbyder vi to kurser, der kan hjælpe. Du får helt gratis teknisk support, ugentlige opkald og feedback og kopieretter om din skrivning.

Udemy – Udemy er en online markedsplads med over 100.000 online videokurser. Du kan finde kurser på stort set alt her!

SkillShare-En projektbaseret markedsplads for onlinekurser. Ligesom Udemy er der masser af variation her.

Massimo Bottura’s Kitchen Quarantine-Italiensk kok i verdensklasse Massimo Bottura koger en storm i sit hjemmekøkken.

Pastafremstillingsklasse (med italienske kokke) fra Take Walks-My Favorite Trip Company, Take Walks, viser dig, hvordan du laver lækker pasta derhjemme.

Seamus Mulens karantæne køkken – tjek Seamus’s Daily Show for forslag til ren og sund kost.

José Andrés ‘#RecipesfortHople – Chef José Andrés hjælper verden med at genlære enkle, lækre opskrifter på hans Twitter -feed.

Context learning – These in-depth, expert-led virtual seminars are ideal for history buffs who really want to dig in and learn about a destination.

***
Lær noget nyt. Or meet some new pals in a virtual meetup. Eller bare chill ud og spis snacks og se nogle film.

We’ll be back on the road again.

But, until we can, at least we can travel the world through our computer.

Book din rejse: logistiske forslag og tricks
Book din flyvning
Find en billig flyvning ved hjælp af Skyscanner. Det er min foretrukne søgemaskine, fordi den søger på websteder og flyselskaber over hele kloden, så du ved altid, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et vandrerhjem, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de mest overkommelige priser for gæstehuse og hoteller.

Glem ikke rejseforsikring
Rejseforsikring vil beskytte dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er omfattende beskyttelse, hvis noget går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge den adskillige gange i fortiden. Mine yndlingsfirmaer, der tilbyder den bedste service og værdi, er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (for yderligere evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for de bedste virksomheder, der skal bruges, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de bedste i klassen, og du kan ikke gå galt ved at bruge dem på din rejse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *