sidst opdateret: 12/13/2017 | 13. december 2017

For nylig gik jeg ud til en bar med min kammerat Nicole. Jeg kendte hende faktisk ikke så godt, som vi kun havde mødt en gang før på en konference. Da jeg befandt mig i hendes by, tog vi en beslutning om at mødes. I betragtning af at vi stadig ikke vidste meget om hinanden, brugte vi vores tid på at chatte og dele historier. Som så typisk sker, stillede hun en spærring af spørgsmål om mit liv og rejser, hvoraf den ene berørte dette emne om at være i stand til at “læse” mennesker.

Jeg fortalte hende i aktion til et spørgsmål om, hvilke færdigheder jeg lærte på mine rejser, at rejsen havde forbedret min evne til bedre at læse mennesker og situationer.

“Oh yeah? OKAY. Læs mine venner derovre ”Hun udfordrede mig.

Jeg fortsatte med at rangle af mine meninger om hendes venner, jeg lige havde mødt og de andre mennesker i baren. Jeg delte også mine tanker om hende, baseret på intet andet end ansigtsudtryk og holdning og vores korte samtale indtil videre.

“Hvordan klarede jeg mig?” Jeg spurgte, hvornår jeg var færdig.

”Wow,” svarede hun i chok.

Mens jeg kun kan gætte, om jeg var ideel om folkene i baren, blev hun overrasket over, at jeg temmelig nøjagtigt havde gættet personligheden af ​​hende og hendes venner. Jeg vidste ikke nogen af ​​dem så godt, men bare gennem deres handlinger og tale var jeg i stand til at finde ud af meget om dem. Der var ingen parlor -tricks involveret eller tankespil. Jeg læste simpelthen deres kropssprog, deres kjole, og hvordan de talte med mig.

Hvorfor fik jeg disse mennesker i baren, ikke? Hvorfor kan jeg altid fortælle, hvem der vil være røvhullet, og hvilke jeg vil glæde mig over at tale med?

På grund af rejser.

Efter at have brugt år på vejen på at kommunikere med ikke-engelske højttalere, efterligne mine behov, undersøge folks ansigtsudtryk for følelser, når ord mislykkedes, så så mange forskellige mennesker og personlighedstyper og nyde, hvordan de interagerer, lærte jeg at hente På ledetråde og tip om, hvordan folk udtrykker sig.

Da så meget af menneskelig interaktion er ikke-verbal, når du rejser rundt i verden og prøver at kommunikere med mennesker, hvis sprog du ikke taler, bliver det meget vigtigt at kunne læse kropssprog og udtryk.

Og det er en færdighed, uanset hvor fordømmende det kan komme til nogle mennesker, hvilket vil hjælpe dig gennem livet.

Og det er en, som enhver rejsende kan – og vil – lære.

Rejse lærer os og ændrer os på måder, vi aldrig rigtig er klar over.

Men efter en samtale med glædelig hotelier indså jeg, at dette er den ene ting, jeg kan sige, at jeg kun lærte af at rejse. Ja, jeg har lært andre livsfærdigheder, men denne ene ting – evnen til at læse mennesker og situationer – kom udelukkende fra mine rejser.

Når du rejser, kan du ikke altid forstå, hvad folk siger, da mange rejsende ikke taler engelsk, så ikke-verbal kommunikation bliver virkelig vigtig. Hvordan folk handler, bevæger sig, udtrykker følelser i deres ansigt, bærer sig selv, tonen i deres stemme – alt dette kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad pokker, som italiensk med tre ord på engelsk, virkelig prøver at sige til dig. Eller find ud af, hvordan en person virkelig føler om noget ved den måde, de står eller ser på.

Jo længere du rejser, jo meget mere interagerer du med forskellige mennesker, jo bedre får du til dette. Det er en færdighed. Mange gange siger, at du “læser” folk er tjekket ud som noget dårligt. Det får dig til at virke som om du afsætter dom over mennesker, der er ideelle væk. Jeg tror ikke, det er sandt.

At vide, hvordan man læser folk, kan hjælpe dig De sagde lige.

Vi projicerer os selv, og hvordan vi føler os under vores interaktion med andre. Jeg ville ikke kalde nogen en nervøs person, fordi de var ængstelige, hvis de gik op til en pige eller mødte den nye chef. Men i en daglig omgivelser, hvis nogen syntes ængstelige og nervøse og uhyggelige, ville du ikke tro, at de var lidt sådan? Kunne jeg have forkert? Måske. måske ikke. normalt ikke.

At rejse rundt i verden har lært mig meget om, hvordan man læser mennesker og situationer, fordi du ser så mange forskellige mennesker i så mange forskellige interaktioner på daglig basis.

Og hvis du rejser, er det en, du også udvikler. Det er en færdighed, som jeg har fundet gavnlig hjemme og i udlandet, en der har hjulpet mig med at navigere i tvivlsomme situationer og hjulpet mig med at bryde isen, når jeg møder nye mennesker. It’s been invaluable.

Og det hele skyldes rejser.

Sådan rejser du verden på $ 50 om dagen

Min New York Times bedst sælgende paperback-guide til World Travel viser dig, hvordan du mestrer kunsten at rejse, så du kommer fra den slagne vej, sparer penge og har en dybere rejseoplevelse. It’s your A to Z planning guide that the BBC called the “bible for budget travelers.”

Klik her for at lære meget mere og begynde at læse det i dag!

Book Your Trip:Logistiske ideer og tricks
Book din flyvning
Find en billig flyvning ved hjælp af Skyscanner. Det er min foretrukne søgemaskine, fordi den søger på websteder og flyselskaber over hele kloden, så du ved altid, at der ikke er nogen sten, der ikke er vendt.

Book din indkvartering
Du kan booke dit hostel med HostelWorld. Hvis du vil bo et andet sted end et vandrerhjem, skal du bruge Booking.com, da de konsekvent returnerer de billigste priser for gæstehuse og hoteller.

Glem ikke rejseforsikring
Rejseforsikring vil sikre dig mod sygdom, skade, tyveri og aflysninger. Det er detaljeret beskyttelse, hvis noget går galt. Jeg tager aldrig på en tur uden den, da jeg har været nødt til at bruge det mange gange i fortiden. Mine yndlingsfirmaer, der tilbyder den bedste service og værdi, er:

Safetywing (bedst for alle)

Forsikre min rejse (for dem over 70)

Medjet (for yderligere evakueringsdækning)

Klar til at booke din rejse?
Tjek min ressourceside for de bedste virksomheder, der skal bruges, når du rejser. Jeg viser alle dem, jeg bruger, når jeg rejser. De er de bedste i klassen, og du kan ikke gå galt ved at bruge dem på din rejse.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *