Tidligere på året var jeg heldig at være blevet inviteret til at se såvel som at deltage i den 36. Thailand Tourism Festival, som blev afholdt i Lumpini Park i det andet direkte år. Stilen til dette år er “Opdag Thainess. Glæde i Nydelsen af ​​Siam. ”

Landets største indenlandske rejsemesse, fejringen indeholdt de fem fantastiske regioner i Thailand (nord, nordøst, central, øst såvel som syd) såvel som deres respektive køkkener, rejsende attraktioner samt kulturarv. Vi var der på dens åbningsdag, der startede ved middagstid såvel som sluttede sent om aftenen. Indvielsesceremonien startede med kulturelle processioner, overholdt af en særlig præstation, der fremhævede den thailandske livsmetode.

Jeg havde mulighed for at strejfe rundt i parken, som i den weekend optrådte som et mikrokosmos af kongeriget. Jeg blev bombarderet med en spærring af thailandske mad, tøj såvel som andre produkter, der fineste repræsenterer deres regioner. Mens Thailand altid har været en af ​​verdens mange gik til lande, får adskillige kun opleve Bangkok. Det var det ideelle sted at vise meget mere af kongeriget, især dets provinser.

Relateret indlæg: Bangkok rejseguide & rute
”Tourism Authority of Thailand planlægger at hæve fejringen til et verdensomspændende niveau såvel som at etablere en endnu mere forståelse af miljømæssig mindfulness blandt thailandske turister,” delte Tat -guvernør Mr. Yuthasak Supasorn. ”Vi vil motivere thailændere til at være store greb såvel som at deltage i os i fremme af vores lands turisme til bæredygtighed, for at sikre, at Thailand kan være et funktionsdesign for andre spillere i ASEAN at se så meget ud som vores mangeårige oplevelse som En af verdens øverste rejsende destinationer. ”

Her er nogle billeder fra begivenheden.

Flere forslag på YouTube ⬇

Relaterede indlæg:

Hvordan vi glædede os over Pahiyas -fejringen for kun P1000

For lignende af Siam Square såvel som Platinum Shopping Center i Bangkok

Wat Pho: Templet til den liggende Buddha i Bangkok, Thailand

Grand Palace såvel som Temple of Emerald Buddha i Bangkok

Bangkok til Siem høster med bus eller tog: krydser grænsen

Eksempel DIY Bangkok Rejseplaner: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 dage

Bangkok Flight Terminal til Hua Lamphong togstation

Bangkok Flight Terminal til centrum: Silom & Khao San Road

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *