, som vores tid lige her i Mongoliet vedrører tæt, er vi begge chokeret såvel som ikke sikre på, hvor netop hele måneden gik?! Det føles som lige i går, vi dukkede op i Ulan Bator efter en 30 timers rejse på det trans-mongolske tog.

Vi klarede det! dukker op i Ulan Bator efter en 30 timers togrejse fra Beijing
Nu, når vi pakker vores rygsække såvel som at lave en plan for vores næste kapitel af rejser med Rusland, har vi begge reflekteret over vores tid lige her med gode minder.

Vogn med madtørring i solen
I løbet af vores 30 dage med rejsen i Mongoliet opdagede vi så meget om landet, kulturen såvel som skikke. Vi var heldige at opleve den største fejring af alle, Naadam -fejringen såvel som at høre Standard Throat Singing samt se stammedans.

At se Naadam -fejringen er et højdepunkt i enhver form for tur til Mongoliet
Vi hjalp med at udvikle en ger fra bunden af ​​såvel som blev inviteret til gers af husholdninger, der aldrig har set udlændinge før, mens de blev bruset med gaver, mad såvel som gæstfrihed.

Nogle af de masser af venlige regionale mennesker, vi tilfredse med vores rejser lige her i Mongoliet
Vi navigerede vores metode med enorme markeder såvel som overvejede fortiden på nationale museer.

Dinosaur fundet i Gobi -ørkenen
Vi red heste med kløfter såvel som klatrede op enorme sandklitter i den forskellige Gobi -ørken. Vores 6 -dages mongolske ørkenudflugt var meget sjov såvel som en oplevelse, vi aldrig vil glemme.

De sensationelle sandklitter i Gobi -ørkenen
Vi brugte et kompas såvel som et kort til uafhængigt at navigere i vores metode med en episk 8 -dages tur langs Chulut -floden. Vi fiskede, slåede lejr, vandrede såvel som gik med al slags terræn … mens vi varede stormende regnvejr.

Vandring, vandring, fiskeri samt camping langs Chulut -floden

Vi så klostre såvel som bjerge, kameler såvel som heste, lysende søer såvel som farende floder.

Smuk Tsagaan Nuur (White Lake) i Mongoliet
Vi stødte på meget flere geder, køer, yaks såvel som får, end vi måske potentielt tæller såvel som var vidne til, at en vild ugle blev reddet fra sultne ørne såvel som høge.

Smuk (men forstenet) ugle – han blev angrebet af Eagles såvel som høge i dagtiden
Vi spiste hemmeligt kød såvel som mejerier i alle former, størrelser såvel som smag, hvilket fik den alvorligt underlige gadeføde i Kina til at virke lækker! Vi samplede nogle alvorligt potente regionale spiritus såvel som sniffede noget skitseret snus.

Mejeriprodukter, heste kød, snusflaske samt frisk dræbte får
Vi opholdt sig i Ger -lejre, gæstehuse, hjemsøgte hoteller, vandrerhjem samt slået lejr under stjernerne.

Vores varme såvel som behagelige ger for natten!

Vi kørte med bus, van, kamel, hest, køretøj såvel som tog.

Ridekameler til sandklitterne i Gobi -ørkenen
Vi tilfredse nogle fantastiske mennesker såvel som ikke havde noget dog positive oplevelser i dette uopdagede, vilde land.

Befolkningen i Mongoliet var intet dog gæstfri, venlige såvel som indbydende
Den tid, der blev brugt lige her i Mongoliet, har været ekstremt uforglemmelig, såvel som selvom vi er uheldige med at angive farvel, forstår vi, at vi kommer tilbage til dette mystificerende land en dag snart.

Vi kan ikke vente med at vende tilbage til Mongoliet !!

Nu er det tid for os at gå i gang med vores næste etape af vores rejser, vi hopper på det transsibirske tog såvel som at tage 30+ timers rejse til den populære såvel som smukke Baikal-søen!

For meget mere info om rejser til Mongoliet, skal du inspicere vores guide til backpacking Mongoliet.

Meget mere Mongolia rejseblogger

Kan lide det? Pin det!

Ansvarsfraskrivelse: Geder på vejen er en Amazon -associeret såvel som ligeledes et tilknyttet selskab for nogle andre detailhandlere. Dette indikerer, at vi foretager provisioner, hvis du klikker på links på vores blog samt køb fra disse detailhandlere.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *