Den lille havneby Banjul, er hovedstaden i Gambia, i Vestafrika. Det ligger i den sydlige del af Gambia River Estuary på Saint Mary’s Island, afskåret fra fastlandet ved en række bæk foret med mangrover.

Foto af Greg Walters
Banjul er relativt uberørt af turister, der har tendens til at gå direkte til strandene. De sandede gader, der er spredt med solblegede kolonibygninger, har en historisk fornemmelse af, at de meget mere moderne havresorts mangler. Det er også hjemstedet for en travl havn og marked, der viser det bedste fra det urbane Afrika.

Andre artikler, du kan læse:

Er Afrika en sikker destination for kvindelige rejsende?

Sådan rejser du rundt i Afrika for filippinere – Visa -guider og bedste flyruter fra Manila til Afrika

9 ting, du burde vide om malaria

Komplet liste over visumfrie lande for Filippinerne Passportindehaver (og Visa ved ankomst)

Rundt om verdenstur: Filipina Backpacker Visa Experience (Visa Free, Visa on Ankomst og Visa krævet)

Indholdsfortegnelse

Sikkerhed i Gambia
Hvad skal man gøre i Gambia

Her er 7 fantastiske ting at gøre i Banjul, Gambia1. Arch 22
2. Albert Market
3. Josephs voksenuddannelses- og færdighedscenter
4. Sportsfiskeri
5. Hele dags gambisk hjemmelavende oplevelse
6. National Museum of Gambia
7. Fuglvote
8. Find indkvartering i Banjul, Gambia

Hvor skal man bo i Banjul, Gambiaabout forfatteren
Er du på Pinterest? Pin disse!

Sikkerhed i Gambia

Mange mennesker sætter spørgsmålstegn ved sikkerheden ved Banjul, især for nylig på grund af risikoen for politisk ustabilitet, efter at præsident Yahya Jammehs nægtede at indrømme magten efter valget. Imidlertid er denne ustabilitet nu forsvundet, den tidligere præsident Yahya Jammeh er trådt ned og forladt landet, og den nyvalgte præsident Mr. Adama Barrow burde snart vende tilbage til Gambia.

Som et resultat har det udenlandske og Commonwealth Office nu ophævet deres anbefalet mod rejser her. Situationen er nu stabil, og der er ikke længere muligheden for militær intervention.

Foto af den amerikanske hær Afrika

Med den politiske opdatering af vejen kan jeg med sikkerhed sige, at ja, det er sikkert at tjekke Banjul i Gambia. Som med ethvert land burde du tage de typiske fornuftige, sikkerhedsforholdsregler, såsom ikke at bære dyre udseende smykker, bære store summer eller have gadgets såsom iPhones eller kameraer, der vises. Pick-lommer på travle steder som Albert Market er ikke uhørt, så vær bare forsigtig. Prøv også at holde sig væk fra svagt oplyste gader, og hvis du er i tvivl, skal du få dit hotel eller en nærliggende restaurant til at kalde dig en troværdig taxa. Bortset fra disse normale forholdsregler er det temmelig sikkert.

Den ene ting at være opmærksom på (især som en kvinde), som er meget mere en irriterende ulempe end en fare, er forekomsten af ‘bumsters’! Dette er unge gambiske mænd, der ønsker at være din ven, din guide, din kæreste osv. De vil besvære dig, især på stranden og markedsområderne. De er dog typisk ufarlige, og ni gange ud af 10 vil du forlade dig alene, hvis du fortæller dem, at du er gået til før, eller at du har en ægtefælle eller kæreste. Lad ikke dette udsætte dig for en ellers fantastisk destination.

Hvad skal man gøre i Gambia

Mange turister, der flyver ind i Banjul, er tilfredse med at solende sig selv, med nogle billige (ish) drinks og lækker skaldyr på en af de mange nærliggende strande. Kololi, Kotu og Senegambia er de mest populære af forskellige årsager. Den lidt meget mere dristig kan vove sig til en af de nærliggende øer for en dagstur eller et par nætter i et konventionelt rundhus. For dem, der vælger at fordybe sig meget mere fuldstændigt i et lands kultur, er der også en betydelig række ting at se og gøre uden for Banjul, hver side af floden Gambia.

Alle disse kan nås fra Banjul, og selvom de kan gennemføres uafhængigt (hvis du har masser af tid på grund af den dårlige infrastruktur), vælger mange mennesker en turné, der spænder fra 1 dag til flere dage. Der er forskellige rejsebureauer i byen, men jeg kan varmt anbefale er Ecotours Gambia, der tilbød os med en enestående og fornuftig pris fra den slagne spor 3 -dages tur -tur -turné.

Her er 7 fantastiske ting at gøre i Banjul, Gambia

Så lad os vende tilbage til den typisk over-ser Banjul. På trods af at dette sjældent gik til af adskillige turister, er der stadig nogle fantastiske ting at gøre der, hvis du har tid. Her er syv fantastiske ting at gøre i Banjul.

1. Arch 22

Dette 36 meter høje buetårne over uafhængighedsdrevet, vejen ind i Banjul. Det blev bygget i 1996 for at fejre militærkup den 22. juli 1994.

Arch 22 af Dorothy.Voorhees
Den øverste etage i buen giver pragtfuld panoramaudsigt over byen, hvorfra du kan få en bedre fornemmelse af, at det er en ø. Du kan se Atlanterhavet, der omgiver det, floden Gambia og nogle af tanbi -mangroverne.

På øverste niveau (som kan nås med en liftnullnull

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *