, der ønsker at gå til nogle æstetisk tiltalende steder i Florida? Uanset om du er begejstret for at tjekke Anna Maria -øen eller den historiske downtown Fernandina Beach, er det altid godt at inspicere de forskellige steder, denne utrolige by har at byde på. Lige her er et par steder, du burde medtage på din synsliste.

Indholdsfortegnelse

1. Anna Maria Island
2. Fernandina -stranden på Amelia Island
3. Seaside i South Walton
4. Clearwater Beach, Pier 60
5. South Beach Art Deco District

1. Anna Maria Island

Anna Maria Island er et af de allerbedste steder i Florida med spektakulære lokaliteter, der både er fredelige såvel som betagende. Book en dagstur til dette utrolige sted for at glæde sig i Sandy Beach -området, øens nærhed, solen såvel som til surfing. Hvis du tror på en vens dag ude, skal du planlægge en tur i november under Symphony Times for den fremtrædende sandfestival. I festivalen får du se et fantastisk show, der er organiseret ved stranden. Husk ikke at tage et godt videokamera med for at klikke værdifulde øjeblikke såvel som en smartphone med en sporingsapp, der giver dig mulighed for at spore din iPhone med telefonnummeret.

2. Fernandina -stranden på Amelia Island

Gå ikke glip af denne placering til nogen form for omkostninger! Pakket med betagende lokaliteter såvel som utrolige seværdigheder, det er et fantastisk valg, hvis du planlægger at tage de unge med til en god solrig ferie. Myterpartner Pirates såvel som andre fantasy -figurer med denne ø. Placeringen inkluderer en fantastisk landsby, der er sammenføjet ved hjælp af voguish æstetik. Jeg foreslår, at du booker en tur i maj, når de organiserer Isle of Eight Flags Shrimp Festival. Omkring den tid kan du glæde dig over dekadent skaldyr, en piratudstilling ved havet samt en spændende glædelig parade.

3. Seaside i South Walton

Dette inkluderer en overflod af besøgende faciliteter som smukke huse, der udføres i pasteller, et landmændsmarked, velsmagende mad samt en fantastisk samling af regionale spisesteder såvel som restauranter. Dette er et must-visit-sted, især under de årlige 30A Songwriters-fejring, der blev arrangeret i januar. Dette er det tidspunkt, hvor nogle få af de allerbedste musikalske kunstnere fra landet samles for en gyngende forestilling. Derudover er det et godt valg til en afslappet tur med dine venner eller en aften ude med husstanden for at glæde sig over velsmagende mad samt lytte til lilting melodier.

4. Clearwater Beach, Pier 60

Hvis du kan lide Sandy Terrains såvel som Strandkammerater, er Pier 60 et utroligt sted, der findes over Gulf Coast. Det giver en horde rejsende faciliteter, såsom en betagende musikalsk aften med regionale kunstnere såvel som Sunset Event -programmer. Bland med de lokale såvel som knas på gastronomiske lækkerier for at forstå kulturen bedre. Du får ligeledes se nogle utrolige skulpturer såvel som kunstværker, der er udformet helt fra sand. De er wow-værdige såvel som majestætiske, ekstremt forskellige fra de almindelige sandkast.

5. South Beach Art Deco District

Beliggende i Miami Beach, er South Beach Art Deco -distriktet et utroligt sted for besøgende, der kan prale af majestætiske strukturer, der er udviklet ved hjælp af livlige mønstre såvel som neon -accenter. Disse er fantastiske at se i løbet af aftenen, når hele placeringen er oplyst med lys såvel som stranden er travlt med mennesker. Jeg anbefaler dig at planlægge din rejse under Miami Style Preservation League’s Art Deco Weekend, der tager placering i januar hvert år. Det vil være en fornøjelse at se den fantastiske Art Deco -arkitektur.

Er du på Pinterest? Pin disse!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *